• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben cogunlukla ingilizce okuyorum cunku Turkce kitaplari, Turkiye'ye gitmeden gitmeye alabiliyoruz.
Ingilizce kitaplari sinirsizca kutuphaneden alabiliyorum canim.
Ama 1984'u Turkiye'den almistik Turkce :)

Kitapyurdu yurtdisina kargosu var aslinda
Gerci kitaplardan daha pahali kargo . En son aldigimda bari daha fazla kitap alsaydim dedim : )
Yurtdisinda olmanin dezvantaji. Netden bakiyorum da baya gelmis bizim kutuphaneye turkce kitaplar. Yarin ugramak sart oldu

Cok sevindim canim kuzun icin, hep boyle mutlu mutlu gitsin okuluna.
Dun menume ceki duzen verince sabah hemen 500 gr eksiye uyandim melegim, cok mutluyum..
saol canım ☺️ Senin adına çok sevindim hemen gider o 1,5kg 🤗 Benim diyet önümüzdeki hafta daha da tam oturur sanırım vucüda karbonhidrat girince sanırım şaşırdı benim vücut, aldığım her karboyu ödeme çevirdi bence sabah ki rakam fenaydı 🙈🙈🙈 direk beni gruptan atmanız lazım 😂😂😂
Sen beni yalniz birakma, sende yavas oku kuzum :)
Ben 2 oglandan ne kadar firsat bulursam , gunde 40-50 sayfa ancak okuyorum :))
Valla canım ben de bu ara hiç okuyamıyorum 😔😔 kitabı da pek sevmedim bakalım, ben bitirmeden de bırakamıyorum, zorlayarak okuyorum

Bu aksam

- yarım kuru soğan
- etsiz patates yemeği
- cevizli erişte
- 2 kalın dilim ekmek
- 3 büyük bardak su
Asil kaptanimizin
Sizin normalde gunluk alacaginiz kalori miktari bizimkinden farkli oldugu icin yadirgamis olabiliriz
Cunku biz bu kadar yesek CEYDOS CEYDOS bizi sopayla kovalar 😂😂😂

Nasil oldun canim, daha iyi misin?
Çok şükür bugün daha iyiyim. Suyu ve yemeği istediğim yiyemiyorum ama en azından krampları geliş süresi daha da uzadı. 5-10 dakikada bir gelen ağrılar bir iki saatte bire çıktı.

Gerci kitaplardan daha pahali kargo . En son aldigimda bari daha fazla kitap alsaydim dedim : )
Yurtdisinda olmanin dezvantaji. Netden bakiyorum da baya gelmis bizim kutuphaneye turkce kitaplar. Yarin ugramak sart oldu
Burada hala kutuphaneler acilmadi, haklisin Turkce kitaplarda oluyor cok az da olsa.
Kitapyurdunun kargosu coook pahali, instagramda abdde satis yapan sayfalarda var aslinda.
Ama idare ediyorum boyle, kitaplarin cevirisi de kotu oluyor be Zeynepcim, Turk bir yazar okumuyorsam ana dilinde, ingilizce kitaplar kotu cevriliyor malesef...

aydingelini aydingelini selam canımcım

sabah: 2 yumurtalı menemen, 1 dilim ekmek
öğlen 1 yumurta
akşam: 1 tabak etli nohut, 1 dilim ekmek, salatalık ve biberden salata

arada bir yerde: 5 kaju

su: 2.5 lt
spor: bugün boş günümdü, yarım saat yürüdüm sadece

yarına maalesef eksi geleceğimi düşünmüyorum, bir 200 kadar artı da olabilir hatta. duraklama dönemi sana çattı bu sefer de

Off yaa hakikaten yurtdışında olmanın en kötü dezavantajı bence de 😔😔 kitap yurdu dediğin gibi kargosu çok uçuk 🙈 ben de her gittiğimizde valize sıkıştırabildiğim kadar kitap alıyorum . Türkiye’den arkadaşlarımız olursa birkaç Tane rica ediyorum. Subatta gittiğimizde çok almamıştım Eylül’de tekrar gideceğiz diye corona bütün planları değiştirdi

Bugunku menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
20 gram otlu peynir
1 zeytin
4 5 p kizartmasi
Aksam
1 ev böreği
2 b ayran
Su 10 dan fazla
Spor 10000 adim 500 p
M MaviFeslegen
Kizlar ben yarin izne ayriliyorum bir sure bu kilo da korunmak istiyorum cildimin toparlanip sıkılasmasi kilo vermemden daha onemli vucudum da guzel olmali 😂😂😂😂😂😂😂😂

Bugunku menum
Sabah
160 gram yulafli omlet
20 gram otlu peynir
1 zeytin
4 5 p kizartmasi
Aksam
1 ev böreği
2 b ayran
Su 10 dan fazla
Spor 10000 adim 500 p
M MaviFeslegen
Kizlar ben yarin izne ayriliyorum bir sure bu kilo da korunmak istiyorum cildimin toparlanip sıkılasmasi kilo vermemden daha onemli vucudum da guzel olmali 😂😂😂😂😂😂😂😂

ozaman spor yapacaksin :)

fazla carb olmus. Esin kim senin. Azcik ter attirsin sana

Asil kaptanimizin
Sizin normalde gunluk alacaginiz kalori miktari bizimkinden farkli oldugu icin yadirgamis olabiliriz
Cunku biz bu kadar yesek CEYDOS CEYDOS bizi sopayla kovalar 😂😂😂

Ama ben bugün başladım bilmiyordum

Telafi ederim ...

Back
X