- 4 Şubat 2014
- 5.214
- 18.839
- 448
Gönülden akrabayiz canım bizFilizim biz seninle bir yerlerden akraba cikacagiz ya hayirlisi:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gönülden akrabayiz canım bizFilizim biz seninle bir yerlerden akraba cikacagiz ya hayirlisi:)
Konserve mi amaneyyy
Oooo kusagin hayirli olsun canim :))bnnu
Selam
Sabah: 2 salam,yarım kibrit kutusu süzme peynir,5 zeytin, karpuz
Ara:2 küçük kare bitter çikolata
Öğle: tabakta döner, yanına salata
Ara: 1 kase kiraz
Akşam: bir kase mercimek çorbası,yoğurt ve dereotlu kabak
Spor: 1 buçuk saat antremandaydım,maratonun 3. Günündeyim 35 squat,6 şınav,25 sn plank yaptım. Mutfağı topluyorum,yemek pişirdim
Su: 2,5 lt ama içiyorum
İyi haber kızlar: yeşil mavi kuşağımı aldım![]()
Doğru ben de yalnızken ya çikolata sürer yerim ya da salça peynir domates karpuz ekmekdsaklfj ben tekken ya kolay et/tavuk yaparım ya da geçiştirmelik bir şeyler yerim. daha şahsım adına fasulye/nohut ıslatmışlığım yok, çoğunlukla tek yaşadığımdan. o kadar yemek yapsam kim yiyecek oluyor...mutfağa dair sevdiğim tek şey gidip gelip çikolata yemekti o da kalmadı artık salfdf
Artı çıkanları takımdan atıyomuşBen doğru yere gelmişimtesadüfen geldim inan ki iyi olmuş patron da burda belki ban sayımız azalır
![]()
Tebrik ederizzbnnu
Selam
Spor: 1 buçuk saat antremandaydım,maratonun 3. Günündeyim 35 squat,6 şınav,25 sn plank yaptım. Mutfağı topluyorum,yemek pişirdim
Kilo artısı mı yok yokkkk bundan sonra karar verdim o kiloları verip eşimin başına kakıcam ben verdim kiloyu hadi bakalım kas görekArtı çıkanları takımdan atıyomuşaramizda kalsın
Tebrik ederim benim gibi bir cahili aydınlatır mısın nedir bu kuşak Allahım Yarabbim cehalet ne kötü bişeybnnu
Selam
kendim ettim kendim buldum diyorum haftalardır. yüzüme yüzüme vuruyorsunuz.kars benim mekanımdı. oyyy doğu ekspresine atlar giderdim.Sevgili @Kazen benim esim uzak dogulu, kayinvalidem Igdir'li,kayinpederim Kars'li. :)
O sebeple Kars'in kayisisini, manda kaymagini, manda yogurdunu, eski kasarini, cecil peynirini ahhh nasil iyi bilirim..![]()
ışıltılı karını hatırlamıyor musun? ne güzel yağardı.Özgecim ben ilkokul 2 ve 3. sınıfı Kars'ta okudum, babamlarin tayini çıkmıştı oraya
Çok hayal meyal hatırlıyorum. O eski kaşarları tekerlek olarak alırdı bizimkiler de bir lokma yediremezlerdi banadamak tadı olmayan bir çocukmuşum demek ki
hala aklıma geldikçe ya ben nasıl begenmemisim güzelim nimeti diyorum.
Bir de kardelenler aklımda kaldı Kars'tanve yazın bile serin olması.
tebrik ederim canım darısı diğer kuşaklarabnnu
Selam
Tesekkur ederim :)Allah yardımcınız olsun canım kolay değil hele ki Korona varken
Saglik olsun web den yüklerizMobil uygulamanın çözlemeyecek bir bugı o....
fakat hem IOS hem de Android için anlaşmaları iptal ettik kendimiz yazma kararı aldık 3 senedir 6 ayrı firma(saymayı bıraktık belki daha çok) işin içinden çıkamadı maalesef.
Savas alanina donmustu dun 9. takim ,isleri zor...
Noluyor ki 4 temmuzda benim dogum günümdü o gün@Kazen abi doğum tarihimi 04.07 yapsam da proluk vermez misin yeaaaay valla beni atacak siteden. Bende nickimi sıfırdörtsıfıryedi yapıp gelirim
![]()
Ooo ona kaldıysak bende 4. Ayda doğmuşum. 4. Takimdayim . Ben direk pro yumMesela oğlumun doğum tarihi 22.11 2+2 toplayınca DÖRT Ediyo![]()
Kuşak deyince dövüş sporu mu yapıyorsun canım.bnnu
Selam
Ben de engellendim ama 2 yıldır tekvando yapıyorumKuşak deyince dövüş sporu mu yapıyorsun canım.
Orta okuldan beri hep dövüş sanatı öğrenmek istemişimdir. Ama hep engellendim. Geçen gün yine hayiflandim keşke bilseydim diye
Ayy doğu ekspresi hayalim bakalım bi sene yapıcaz ama biletler de sanırım kışın full dolu oluyormuşkendim ettim kendim buldum diyorum haftalardır. yüzüme yüzüme vuruyorsunuz.kars benim mekanımdı. oyyy doğu ekspresine atlar giderdim.
ışıltılı karını hatırlamıyor musun? ne güzel yağardı.
tebrik ederim canım darısı diğer kuşaklara
lüks doğu ekspresinde öyle ama normalde bulunabiliyor. vagon az tutuyorlar örtülü kuşetlide son gün tekrar vagon ekleyip satışa sunuyorlar. ben şanslıydım. lüks ekspress çıkmadan önce yataklı vagonlar çok ucuzdu. hep onlarla seyahat ettim.hatta o kadar tanıdık olmuştuk ki örtülü kuşetlide bile bilet alsak bizim aileyi bedel ödemeden yataklı vagona geçiriyorlardı.Ayy doğu ekspresi hayalim bakalım bi sene yapıcaz ama biletler de sanırım kışın full dolu oluyormuş
Biz de yataklı istiyoruz ama nasip her kış muhabbeti geçiyor bakalım ne zamana nasip olacaklüks doğu ekspresinde öyle ama normalde bulunabiliyor. vagon az tutuyorlar örtülü kuşetlide son gün tekrar vagon ekleyip satışa sunuyorlar. ben şanslıydım. lüks ekspress çıkmadan önce yataklı vagonlar çok ucuzdu. hep onlarla seyahat ettim.hatta o kadar tanıdık olmuştuk ki örtülü kuşetlide bile bilet alsak bizim aileyi bedel ödemeden yataklı vagona geçiriyorlardı.