• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bnnu bnnu
Selam
Sabah: 2 salam,yarım kibrit kutusu süzme peynir,5 zeytin, karpuz
Ara:2 küçük kare bitter çikolata
Öğle: tabakta döner, yanına salata
Ara: 1 kase kiraz
Akşam: bir kase mercimek çorbası,yoğurt ve dereotlu kabak
Spor: 1 buçuk saat antremandaydım,maratonun 3. Günündeyim 35 squat,6 şınav,25 sn plank yaptım. Mutfağı topluyorum,yemek pişirdim
Su: 2,5 lt ama içiyorum
İyi haber kızlar: yeşil mavi kuşağımı aldım 😎😎

Konserve mi amaneyyy

dsaklfj ben tekken ya kolay et/tavuk yaparım ya da geçiştirmelik bir şeyler yerim. daha şahsım adına fasulye/nohut ıslatmışlığım yok, çoğunlukla tek yaşadığımdan. o kadar yemek yapsam kim yiyecek oluyor... (: mutfağa dair sevdiğim tek şey gidip gelip çikolata yemekti o da kalmadı artık salfdf

bnnu bnnu
Selam
Spor: 1 buçuk saat antremandaydım,maratonun 3. Günündeyim 35 squat,6 şınav,25 sn plank yaptım. Mutfağı topluyorum,yemek pişirdim
Oooo kusagin hayirli olsun canim :)) :KK9: :KK9:

dsaklfj ben tekken ya kolay et/tavuk yaparım ya da geçiştirmelik bir şeyler yerim. daha şahsım adına fasulye/nohut ıslatmışlığım yok, çoğunlukla tek yaşadığımdan. o kadar yemek yapsam kim yiyecek oluyor... :-) mutfağa dair sevdiğim tek şey gidip gelip çikolata yemekti o da kalmadı artık salfdf
Doğru ben de yalnızken ya çikolata sürer yerim ya da salça peynir domates karpuz ekmek 😂haklısın ne diyim eşim ben olmasam bu evde kendine yemek pişireceğin yok diyor 😂

bnnu bnnu
Selam
Tebrik ederizz 🤩🤩 korkup da kuşak sınavı olduğu gün gitmediğimden beri beyaz kuşaktayım 😂😂 bir de güzel bağlıyordum ki onu sorma 🤗 :KK70:

bnnu bnnu
Selam
Tebrik ederim benim gibi bir cahili aydınlatır mısın nedir bu kuşak Allahım Yarabbim cehalet ne kötü bişey 😔

Sevgili @Kazen benim esim uzak dogulu :p , kayinvalidem Igdir'li,kayinpederim Kars'li. :)
O sebeple Kars'in kayisisini, manda kaymagini, manda yogurdunu, eski kasarini, cecil peynirini ahhh nasil iyi bilirim..:KK61:
kendim ettim kendim buldum diyorum haftalardır. yüzüme yüzüme vuruyorsunuz.kars benim mekanımdı. oyyy doğu ekspresine atlar giderdim.
Özgecim ben ilkokul 2 ve 3. sınıfı Kars'ta okudum, babamlarin tayini çıkmıştı oraya 😄😄
Çok hayal meyal hatırlıyorum. O eski kaşarları tekerlek olarak alırdı bizimkiler de bir lokma yediremezlerdi bana 😣 damak tadı olmayan bir çocukmuşum demek ki 😂😂 hala aklıma geldikçe ya ben nasıl begenmemisim güzelim nimeti diyorum.
Bir de kardelenler aklımda kaldı Kars'tan 🤩 ve yazın bile serin olması.
ışıltılı karını hatırlamıyor musun? ne güzel yağardı.
bnnu bnnu
Selam
tebrik ederim canım darısı diğer kuşaklara

Allah yardımcınız olsun canım kolay değil hele ki Korona varken
Tesekkur ederim :)
Mobil uygulamanın çözlemeyecek bir bugı o....

fakat hem IOS hem de Android için anlaşmaları iptal ettik kendimiz yazma kararı aldık 3 senedir 6 ayrı firma(saymayı bıraktık belki daha çok) işin içinden çıkamadı maalesef.
Saglik olsun web den yükleriz 😊
Savas alanina donmustu dun 9. takim ,isleri zor...
@Kazen abi doğum tarihimi 04.07 yapsam da proluk vermez misin yeaaa 🙄😂 ay valla beni atacak siteden. Bende nickimi sıfırdörtsıfıryedi yapıp gelirim 🤣🤣🤣🤣
Noluyor ki 4 temmuzda benim dogum günümdü o gün 🤔🤔

bnnu bnnu
Selam
Kuşak deyince dövüş sporu mu yapıyorsun canım.
Orta okuldan beri hep dövüş sanatı öğrenmek istemişimdir. Ama hep engellendim. Geçen gün yine hayiflandim keşke bilseydim diye

kendim ettim kendim buldum diyorum haftalardır. yüzüme yüzüme vuruyorsunuz.kars benim mekanımdı. oyyy doğu ekspresine atlar giderdim.
ışıltılı karını hatırlamıyor musun? ne güzel yağardı.
tebrik ederim canım darısı diğer kuşaklara
Ayy doğu ekspresi hayalim bakalım bi sene yapıcaz ama biletler de sanırım kışın full dolu oluyormuş

Ayy doğu ekspresi hayalim bakalım bi sene yapıcaz ama biletler de sanırım kışın full dolu oluyormuş
lüks doğu ekspresinde öyle ama normalde bulunabiliyor. vagon az tutuyorlar örtülü kuşetlide son gün tekrar vagon ekleyip satışa sunuyorlar. ben şanslıydım. lüks ekspress çıkmadan önce yataklı vagonlar çok ucuzdu. hep onlarla seyahat ettim.hatta o kadar tanıdık olmuştuk ki örtülü kuşetlide bile bilet alsak bizim aileyi bedel ödemeden yataklı vagona geçiriyorlardı.

lüks doğu ekspresinde öyle ama normalde bulunabiliyor. vagon az tutuyorlar örtülü kuşetlide son gün tekrar vagon ekleyip satışa sunuyorlar. ben şanslıydım. lüks ekspress çıkmadan önce yataklı vagonlar çok ucuzdu. hep onlarla seyahat ettim.hatta o kadar tanıdık olmuştuk ki örtülü kuşetlide bile bilet alsak bizim aileyi bedel ödemeden yataklı vagona geçiriyorlardı.
Biz de yataklı istiyoruz ama nasip her kış muhabbeti geçiyor bakalım ne zamana nasip olacak

Back
X