• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10.07/17.07 YENİ EŞ LİSTEMİZ

1.GRUP===> Hyperborea17 Hyperborea17 & Arrietty_ Arrietty_
2.GRUP===> @Tansu & Aomine Daiki Aomine Daiki
3.GRUP===> ciseak77 ciseak77 & esmeriiim esmeriiim
4.GRUP===> Niloyatospikk Niloyatospikk & @MorVampirella
5.GRUP===> M MaviFeslegen & Melegimkorusun Melegimkorusun
6.GRUP===> fyzanur fyzanur & B barga
7.GRUP===> Kazen Kazen & FitFiliz FitFiliz
8.GRUP===> bnnu bnnu & Milana firuze Milana firuze
9.GRUP===> @BlueSkyyyy & aydingelini aydingelini
10.GRUP==> Yawrukush Yawrukush & Melek Ada Melek Ada

*** Sonuçlarımız yine kötü geldi. Menü paylaşımı yapılmamış bu hafta herkesten düzenli paylaşım bekliyorum takipteyim.

***Ayrıca bu hafta eş olmanın anlamını yeniden hatırlamamız gerek. Neydi eş olmak birbirimize psikolojik destek vermekti, kötü menülerde acımasız eleştiriler yapmaktı. Bu hafta eşlerinizi sıkı takibe almanızı ve sıkmanızı istiyorum sizlerden. Kırılma darılma olmayacak. Menü deyince aklınıza sadece yedikleri değil içtikleri de gelmeli su miktarı 3 lt'nin altına düşen eşlerinize yine ceza kesin. Spor mutlaka eşlerinize kanalize etmeniz gereken bir detay olmalı. Hareketsiz kilo vermek pek mümkün olamamakta. Takım olarak ceza aldık bunu acil olarak düzeltmeliyiz.

***Sadece eşler değil herkes herkesin menüsüne yorum yapmalı. Bu benim eşim değil diyerek kenara çekilmemeli yada ben menümü yazdım kaçtım yapılmamalı.

ÖDÜLÜNÜZ NE OLACAK?

***Hedefe giden yola daha hafiflemiş olarak devam edeceğiz. Basgül yüzümüzü güldürdüğü için mutlu bir hafta geçireceğiz.

***Takımımızı lider konuma taşıyıp,düşürdüğümüz bataktan çıkaracağız.

***Haftaya cuma sonuçlardan sonra 1. olan eş grubu , ödül olarak diledikleri bir besini yemeye hak kazanacaklar.

*** Sonuçlarımız yine kötü geldi. Menü paylaşımı yapılmamış bu hafta herkesten düzenli paylaşım bekliyorum takipteyim.

***Ayrıca bu hafta eş olmanın anlamını yeniden hatırlamamız gerek. Neydi eş olmak birbirimize psikolojik destek vermekti, kötü menülerde acımasız eleştiriler yapmaktı. Bu hafta eşlerinizi sıkı takibe almanızı ve sıkmanızı istiyorum sizlerden. Kırılma darılma olmayacak. Menü deyince aklınıza sadece yedikleri değil içtikleri de gelmeli su miktarı 3 lt'nin altına düşen eşlerinize yine ceza kesin. Spor mutlaka eşlerinize kanalize etmeniz gereken bir detay olmalı. Hareketsiz kilo vermek pek mümkün olamamakta. Takım olarak ceza aldık bunu acil olarak düzeltmeliyiz.

***Sadece eşler değil herkes herkesin menüsüne yorum yapmalı. Bu benim eşim değil diyerek kenara çekilmemeli yada ben menümü yazdım kaçtım yapılmamalı.

ÖDÜLÜNÜZ NE OLACAK?

***Hedefe giden yola daha hafiflemiş olarak devam edeceğiz. Basgül yüzümüzü güldürdüğü için mutlu bir hafta geçireceğiz.

***Haftaya cuma sonuçlardan sonra 1. olan eş grubu , ödül olarak diledikleri bir besini yemeye hak kazanacaklar.
Tamam son cümle yine var harika çalışmaya devam aç aç uyucam şimdi ben yer miyim yememmmm

Niloyatospikk Niloyatospikk gulum mesajlasmaya bizim takimdan devam edelim, yanlislikla yarismaya katilmak isteyenler topigine kaydi sohbet..
Orayi mesgul etmememiz gerekiyor.
Hatta oradaki mesajlarida silebilirsin, nokta koyabilirsin mesajlarin yerine :KK200:
Aa şimdi bildirimlere baktım canım anladım çok pardon dün gece kk da sabahlayınca uykusuz kafa bak hala burda geziyorum tamam canım

Özellikle uzak doğu dövüş sporlarında kuşak rütbeyi belirler. Kuşak atladım yani rütbem arttı
Anladım canım başarılarının devamını dilerim. Ben dövüş sporunda sadece beyaz kuşak var sanıyordum o yüzden farklı renk olunca anlayamadım. O zaman harikasın :sampiyon: :KK9:

:KK5:ES YARISMASI SONUCLARI:KK5:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. Hyperborea17 Hyperborea17 & bnnu bnnu ====> % 3.64:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK71::KK71:2. Arrietty_ Arrietty_ & esmeriiim esmeriiim ====> % 3.07:KK71::KK71:
:KK9::KK9:3. M MaviFeslegen & @Tansu ====> % 2.12:KK9::KK9:
4. Milana firuze Milana firuze & @MorVampirella ====>% 1.39
5. Melek Ada Melek Ada & Aomine Daiki Aomine Daiki ====> % 1.2
6. aydingelini aydingelini & B barga ====> %0.57
7. fyzanur fyzanur & @mifihafa ====> % 0.18
8. @BlueSkyyyy & Melegimkorusun Melegimkorusun ====> % - 1.69

:KK200:1. olan ve dereceye giren arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Hepinizin birbirinize destegine, olumlu katkilarina saglik. :KK200:
@tansss bak ilk ücteyiz

ÖDÜLÜNÜZ NE OLACAK?

Melegimkorusun Melegimkorusun merhaba canım. Bu hafta müthiş gidecek inşallah. Adresimiz zirve ;)

İlk haftasında kurucuyla eşleşmek de bana bir mesaj galiba. Zayifla yoksa ... :KK70: :KK70:

Kazen Kazen günaydınn hafta boyunca menülerine beni de etiketlersen yorum yapmaya çalışırım. Güzel bir hafta diliyorum. Eş yarışmaları oldukça iddialı. Yüzdelere bakıp en çok kilo veren eşleşmeleri birinci ilan ediyorlar. Hem de :sampiyon::sampiyon: bu emojiyle 🤩 Bu hafta birinci olalım mıı?

💃🏻💃🏻💃🏻YÜKSELİŞ YARIŞMASI SONUÇLARI 💃🏻💃🏻💃🏻

🌄HELİOS'A YÜKSELENLER (300 gr üstü ∞ )🌄

:sampiyon: bnnu bnnu (64,0 / 62,2 / 1,8 / %2,81) :sampiyon:
:halay: M MaviFeslegen (85,3 / 83,6 / 1,7 / %1,99) :halay:
:KK52: Arrietty_ Arrietty_ (65,3 / 64,0 / 1,3 / %1,99) :KK52:
:rapci: @MorVampirella (71,7 / 70,7 / 1,0 / %1,39):rapci:
:cool: esmeriiim esmeriiim (64,6 / 63,9 / 0,7 / %1,08) :cool:
:KK28: Hyperborea17 Hyperborea17 (60,0 / 59,5 / 0,5 / %0,83) :KK28:
:KK68: Melek Ada Melek Ada (56,4 / 56,0 / 0,4 / %0,71) :KK68:
:KK9: aydingelini aydingelini (69,7 / 69,3 / 0,4 / %0,57) :KK9:
En Büyük TÜRKİYE Aomine Daiki Aomine Daiki (61,7 / 61,4 / 0,3/ %0,49) En Büyük TÜRKİYE
:KK200: @BlueSkyyyy (88,1 / 87,7 / 0,4 / %0,45) :KK200:

ARAFTA KALANLAR (300 gr altı ve sabit sınırı)

:işsiz: fyzanur fyzanur (55,7 / 55,6 / 0,1 / %0,18) :işsiz:
:işsiz: @Tanssss (75,7 / 75,6 / 0,1 / %0,13) :işsiz:
:işsiz: B barga (77,8 / 77,8 / 0,0 / %0,00) :işsiz:
:işsiz: @mifihafa (68,8 / 68,8 / 0,0 / %0,00) :işsiz:
:işsiz: Milana firuze Milana firuze (64,6 / 64,6 / 0,0 / %0,00) :işsiz:
MUAF Kazen Kazen (134,5 / 134,5 / 0,0 / %0,00) MUAF
MUAF Niloyatospikk Niloyatospikk (70,0 / 70,0 / 0,0 / %0,00) MUAF

🔥 HADESİN ÇUKURUNA DÜŞENLER ( +)🔥

:KK62: FitFiliz FitFiliz (66,4 / 67,0 / -0,6 / %-0,90) :KK62:
:KK62: Melegimkorusun Melegimkorusun (65,4 / 66,8 / -1,4 / %-2,14) :KK62:
:KK62: ciseak77 ciseak77 (78,5 / 81,5 / -3,0 / %-3,8) :KK62:

TARTARUSA ZİNCİRLENMESİ GEREKENLER (En Günahkarlar)

@minimalce_
CEYDOS CEYDOS
Yawrukush Yawrukush

Hadesin çukuruna düşenler yönetim kurulu kararıyla cuma ve cumartesi yapacağınız ödül öğünleri iptal edilmiştir bilginize.

Kendinizi çukurda ve arafta görmeden hırslanmıyorsunuz derhal yediklerinizi kontrol altına almalısınız.

Kilo vermeye gayret eden ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Darısı bu haftanın başına güneş sizin için parlasın.

Sıralama yüzde oranına göre yapılmıştır.

Sadece bir öğün ödül hakkınız var . Bu tek öğünü bugün yada yarın kullanabilirsiniz. Lütfen aşırıya kaçmayın. Verdiğiniz kilolar heba olmasın.

waowww birinci oldum :KK71: :rolleyes:
Kızlar dereceye girenleri tebrik ederim hadesin çukuruna düşenlere de azimle yılmamanızı öneririm 🙌

ÖDÜLÜNÜZ NE OLACAK?

Yeni eşim Milana firuze Milana firuze merhaba :KK25:

Dünki menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase çerkez
2 kuru patlıcan dolma
100 gr yoğurt

Ara:
1 su böreği (ödül öğünü)

Akşam:
1 p etli taze fasulye

su:2.5 lt
Spor : 2700 adım (öğle arası yürüdüm spor namına ancak bunu yapabiliyorum evde bebek varken olmuyor 😕 onun dışında sporum akşamları ve hafta sonları bebek ve ev işi koşturması )

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze

waowww birinci oldum :KK71: :rolleyes:
Kızlar dereceye girenleri tebrik ederim hadesin çukuruna düşenlere de azimle yılmamanızı öneririm 🙌

Yeni eşim Milana firuze Milana firuze merhaba :KK25:
Merhaba canim.
Bu hafta harika olucak.
Haftanin birincisiyle es olmak buyuk sans benim icin.
:)

Dünki menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase çerkez
2 kuru patlıcan dolma
100 gr yoğurt

Ara:
1 su böreği (ödül öğünü)

Akşam:
1 p etli taze fasulye

su:2.5 lt
Spor : 2700 adım (öğle arası yürüdüm spor namına ancak bunu yapabiliyorum evde bebek varken olmuyor 😕 onun dışında sporum akşamları ve hafta sonları bebek ve ev işi koşturması )

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze
Afiyet olsun canim menun o kadar guzelki oldulun bile bozmaz.
Bu hafta da biricisin bence.

Back
X