- 23 Ocak 2016
- 36.171
- 52.502
- 598
Yapma ya1 dilim ekmek yerine 3 kasik daha fazla o yemekten yesen daha iyiydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma ya1 dilim ekmek yerine 3 kasik daha fazla o yemekten yesen daha iyiydi
Yok bayadır gitmiyordum ihtiyaçlar vardıBir daha markete gitme aylik gidip alisveris yap canim böylece goz gormezse gonul katlanir
Takipteyim sık sık gitme marketeYok bayadır gitmiyordum ihtiyaçlar vardı
Ayy teşekkür ederimMaşallah sana 19 yaşında çıtı pıtı ah gençliğim ah![]()
Evet evet 30 yaşındayımAyy teşekkür ederimyazdıklarınızı okuyorum da buradan anladığım kadarıyla siz de gençliğinizden çok şey kaybetmemişsinizdir
![]()
Menülerini bütün olarak akşam paylaş canım senin sabah ne yediğin ve ne kadar yediğini bilemeyiz. Bu şekilde uygun görünüyor öğle yemeği ama saati geç . Akşamları tüm yediklerini , gün içinde kaç litre su içtiğini ve yaptığın sporu ekleyip bu haftaki eşini etiketleyip paylaşmalısın. Ben baktım bu haftaSaat 4 öğlen yemeği iyi mi cacık var yanında yanlışlık yok dimi kızlar
Vallahi daha gençsinizEvet evet 30 yaşındayım![]()
Tebrikler canımÖzellikle uzak doğu dövüş sporlarında kuşak rütbeyi belirler. Kuşak atladım yani rütbem arttı
Hoşgeldin canımAyy teşekkür ederimyazdıklarınızı okuyorum da buradan anladığım kadarıyla siz de gençliğinizden çok şey kaybetmemişsinizdir
![]()
HoşbuldukTebrikler canım
Hoşgeldin canım
Ben simdi sana linkleri paylasacaktim sen benden hizli ciktin canisi, harikasin..Yawrukush kaptanım bu hafta etap sonuncusu ben olmuşum gördüm
Ben nerde hata yaptım ve bir sağlıklı yemek tarifi paylaş topiğine gidip yazdımlinklerini paylaşmışlar.
Canim tekrar hosgeldin aramiza, ne kadar gencsin:)O zaman buraya yazıyoruz galiba, doldurayım.
K. Adı: MotivatedAlready
Meslek: Öğrenci
Medeni Durum: Bekar
Çocuk: yok
Boy: 164
Kilo: 74
Hedef kilo : 66
Nasıl kilo aldığıma gelirsek sporu bıraktığım zaman kilo almaya başladım 4-5 yıl önce.
Ve kilo vermek istiyorum çünkü doğal olarak kilolu olmanın özgüven kaybına yol açtığını düşünüyorum, ayrıca bu konunun ilerde sağlık açısından sorunlar yaratabileceğinin de bilincindeyim o yüzden üzerimdeki kilolardan artık arınmak istiyorum![]()
Aynen inşallah kilolu iken kendimi çok kötü hissediyorumVallahi daha gençsinizumarım hep birlikte kilo verip yüklerimizden kurtulduktan sonra daha hafif bir şekilde gençliğin tadını çıkarırız
![]()
![]()
Bu hafta öğle yemeği öyle oldu canım eşim işe gidiyor 5 te o yüzden yani evet akşama paylaşım yapıcam zaten inşallah da yanlış yapmıyorum diye sormak istedim çok heyecanlıyım o yüzdenMenülerini bütün olarak akşam paylaş canım senin sabah ne yediğin ve ne kadar yediğini bilemeyiz. Bu şekilde uygun görünüyor öğle yemeği ama saati geç . Akşamları tüm yediklerini , gün içinde kaç litre su içtiğini ve yaptığın sporu ekleyip bu haftaki eşini etiketleyip paylaşmalısın. Ben baktım bu haftaMor Vampirella ile eş olmuşsunuz.
Hic oyle hissetme, canim yemek miktarlarini az buldum ben..Aynen inşallah kilolu iken kendimi çok kötü hissediyorum![]()
Yağlı yemek diye çok koymak istemedim tabağa valla temizlik de yaptım acıktım her yerlerim ağrıyor ah ne sporu bir de kalori hesaplayan program ne kullanıyorsunuz ben de indireyim tlf numa spora hal kalmadı gibi bişey ben de bu akşam yürüyüş yerine tvden açayım yarım saatlik egzersiz o iyi olacak sanırımHic oyle hissetme, canim yemek miktarlarini az buldum ben..
Oglen yemegini arttirabilirdin..
Cok fazla azaltirsan yediklerini vucudun depo ediyor onlari, kilo vermen zorlasiyor..
En kullanislisi fatsecret canim.Yağlı yemek diye çok koymak istemedim tabağa valla temizlik de yaptım acıktım her yerlerim ağrıyor ah ne sporu bir de kalori hesaplayan program ne kullanıyorsunuz ben de indireyim tlf numa spora hal kalmadı gibi bişey ben de bu akşam yürüyüş yerine tvden açayım yarım saatlik egzersiz o iyi olacak sanırım
Evde yemek var musakka çok severim ama yağlı diye yemeye biraz çekiniyorum kilo vermeme engel olursa diye valla en güzeli 2 yumurta kırmak tok tutuyor hemEn kullanislisi fatsecret canim.
Az yeme, yemek yoksa sana uygun evde, 2-3 tane yumurta kir ya da hasla ye.
O ogunu kurtarir yumurta :)