• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Koştum kaptanım koştum

Kaynanamdayım hala

sabah: 1 büyük bardak çay
1 tane serçe parmak kadar sigara böreği
Tam tamına minik bir lokma tereyağ bal ekmek ( tereyağ ve bal çok azdı)
Kaynnamda kahvaltı kültürü mü yok yoksa ben mi ayak uyduramıyorum bilmiyorm ama bu kadının evinde kahvaltıda karnım hiç bi zaman doymuyor...

öğlen: 1 kase şehriye çorbası

akşam: 1 tabak taze fasulye 1 minnacık dolma 3 dilim karpuz bol soğan domates salatası

su:3 lt
Spor köydeyiz günün %65 i çocuğun peşinde gezmekle geçiyor

@BlueSkyyyy merhaba yeni eşim😊
çok iyi bulmasam da bugünlük olmuş

Kızlar pro üye olunca ne gibi farklılıklar oluyor ve olmak için ne yapmak gerekiyor olanlar nasıl olmuş yani?

Cidden mi? O zaman yanmışsın kuzummmm
rengin kırmızı oluyor. yazı rengi ve tipini ayarlama imkanın oluyor. bu kadar benim gördüğüm.büyük kızım zaten yok üniversitede küçükte sınav senesinden çıktı. artık ceple yapıştı.

Günaydın fit hatunlar nassiniz diye bir bakimm dedimdi pardon birde abimiz vardi :KK22:
Butakimda herkese proluk veriliyomus diye duydum bende geldim belki acıyıp banada verirsiniz:confused:
Yok canim nerdee takimda herkes senin benim gibi normal uye, pro olanimiz yok :)
Nasilsin kuzum?

Bende bilmedim ilk once kahvalti isi aksayinca butun gunum aksadi bende yulafli omlet hazirladim

Pekala canim 😘😘

Bence tarcinli sut iç yada tarcinli yogurt

Ton pizza nin fotosunu atsaydin keske canim bize de fikir olurdu 😂😂

MasAllah canim arastirip bende yapayim bunlardan

1 orta patates 1 dilim ekmek ediyor canim e o zaman 3 ekmek yemis oldun

Dans dans dans

Aslinda oyle bir topik acabiliriz herkes hikayesini paylasir 😂😂😂
Biraz öyle oldu en azından daha lezzetli 😆

rengin kırmızı oluyor. yazı rengi ve tipini ayarlama imkanın oluyor. bu kadar benim gördüğüm.büyük kızım zaten yok üniversitede küçükte sınav senesinden çıktı. artık ceple yapıştı.
Evet o özellikleri duydum nasıl olucaz peki? Bilenler yazabilir mi?

Tansu olmustu canim
Destek olunda pro olayim hemde hedefe yaklasayim 😇😇
Kazen Kazen abi bu fikre hiç sıcak bakmadı defalarca taş attım 🤣🤣 Artık o beni siteden atacak diye ses etmiyorum 🙄🙄🙄 ama biz de 10 kg versek belki bize proluk verir.. amaaaaaaan vermezsede kendi bilir beee (çirkefliğe geçme şeklim 🤣🤣🤣🤣 )
çok iyi bulmasam da bugünlük olmuş
Kaptanım valla bugün eve gidecektim sözde. Yine kaldım resmen karın doyurabilmek için uğraştım... iyiki tereyağ leş gibi dolap kokuyodu yoksa karın doyurmak için acaip bi fiyaskoya düşecektim...

Bugünkü Z raporuna gelirsem

Sabah 8 civarı yarım haşlanmış yumurta bir salatalık çay (if yapıyordum ya bu kadar erken olunca resmen kahvaltı edemedim bogazimda takılı kaldi gibi oldular ben de zorlamadim sonra yerim dedim)

Sonra denize gittik. Bir saat kadar denizde spor yaptım. Çok eğlenceliydi

12 ye doğru çok küçük bir parça ekmek (Çanakkale'nin yerli buğdayı karakılçıktan yapılma bir ekşi mayalı ekmek) bir kk peynir, salatalık ve 7 zeytin + çay

13 te şekersiz Türk kahvesi ve 5 badem

Sonra çarşıya gittik kızlara terlik almaya. Özlemişiz sahil turu filan yaptık (kızımın dondurmasinin tadına bakmiş olabilirim :oops: ama napiyim kendime almadım diye tebrik bile edebilirsiniz çünkü çok ünlü oranın dondurması, epey sıra bekledik almak için)

16.30 da evdeydik çok yorulmuşum. 5te çevirme tavuğun yağsız iç kısmından muhabbet kuşu kadar bir miktarda yedim (bu muhabbet kuşu da garip kaçtı ya neyse :KK70:) yanında da bol maydonoz + 2 kaşık yoğurt.

Son olarak balkonda çay keyfi yaptım yanında da tanesi 32 kalori olan karabuğday patlağı (zararlı şeyler içermiyor etiketinin yalancısıyım. Şok markete gelmiş tavsiye olunur)

Vee en son eşimin aşırı yedim şiştim demesi üstüne ona yürüyüşte eşlik ettim. Bir saatten fazla yürüdük. Şu an sağ dizim acıyor 😥

Su 3lt

Kazen Kazen sizde durumlar nasıl? Şahsen elimden geleni yapıyorum açlıktan uyuyabilsem bari 😅😅😅
CEYDOS CEYDOS beğenirsin umarım menümü canım 😻
Sen Çanakkale'de misin sahilde bir dondurmacı ve çok kuyruk var dimi 😁

Canım birbirimize destwk olup bu haftayı da birincilikle bitirelim :KK73:

Azimle olursun moraller hep yüksek olsun canım yaparsın

Özgecim teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum:KK60:

Canım , öğle dolma, akşam 2 dolma daha bana çok geldi , öğlendeki patlıcan ve biberler kızartma değildir umarım , ama dolmalar olmammış :olamaz:
Hepsi kiymali dolma ama icinde varla yok arasi pilincde var yani.
Tek tek, domates dolma, biber dolma, paylican dolma. yazmadim. Yani dusun bu kadar üşengeç im.
Sey ben bazen zaman bulamayinca oglen yemegini biraz fazla yaparim aksam da yeriz.
Kizlarim sağolsun o kadar yaramazlarkki onlarla ugrasmaktan zamanim olmuyor.

bize macır hatta uzatmalı maacır ama dilimizi Milana firuze Milana firuze için özellikle doğru kullanmaya özen gösteriyorum özellikle böyle fazla bilinmeyen kelimeleri. nohut var hem besleyici oluyor haklısın hemde ekşimesine destek oluyor.
Gercekden duymadigim bir kelime: maacır
Bu arada sen nasil bu kadar dusunceli olubiliyorsun ya cok teşekkürler. :KK200:

Sabah kahvaltı 12:00
🔸2 kase tarhana çorbası
🔸1 dilim beyaz ekmek
🔸2 bardak çay

Öğle yemeği 16:00
🔸Yarım porsiyon musakka
🔸1 dilim tam buğday ekmeği

Ara atıştırmalık 17:00
🔸3ü 1 arada Nescafe

Akşam yemeği 19:30
🔸2 adet sahanda🥚(biri S biri L boyut)
🔸1 dilim tam buğday ekmeği
🔸2 dilim 🍉

SU 2 litre

Egzersizler
Adım: 2000
Merdiven inip çıkma: 3 kat 3 kez
1 saat mutfak temizliği
Manavdan 13 kilo 🍉 50m eve taşıma
Birazdan yarım saat TV den egzersiz yapılacak 💪

Vişne kaynattım 2 bardak içerim akşam
@MorVampirella
Guzel olmus gunun canim, visnenin icinde seker yoksa begendim :)

Bugunun menusu
9:00
Kahvaltida aldigim kalori(yaklasik): 350 kalori.

Kahvalti: 2 dilim siyah ekmek, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 ck tereyagi, 2 yemek kaşığı yoğurt.
13:00 kalori: 550
Oglen yemegim
2 adet patlican, 1 adet biber, 1adet kiymali domates dolmasi, uzerine yogurt, 1 dilim ekmek.

17:00 kalori: 68
Ara: 4 kayisi

19:00 kalori: 250
Aksam yemegi:

1 patlican, 1 domates dolması.

Toplam gunluk (yaklaşık) kalori alimi: 1318.

Su: 1.250 ama 2 olucak.

Spor: 150 suguat, 200 makas, 120 mekik, 50+50 bacak ac kapa hareketi. 8000 adim.

Uykum acilsin diyede 1 sade kahve icicem.
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @bnnu
Guzel bir guno lmus canim ben begendim , nasilsin canim?

Canm Urfa o kadar sıcak ki hareket edemiyoruz🥵klima takılacak servisi bekliyoruz
Hala takilmadi mi?
Hay Allah...

İyi aksamlar:KK37:

Menu
Sabah-ogle
Salamli yumurta (1 dilim salam & 3 yumurta), sogus domates, salatalik, pancar (birer tane), 9 siyah zeytin ve ayran

Ara
Sutlu kahve ve ceviz dolgulu hurma (3 tane)

Aksam
Karniyarik (4 patlican), cacik (1 porsiyon) ve koz biber (5 tane)

Su 2.5 litre simdilik
10000 adim 500 puan
Arrietty_ Arrietty_ @Tansu (nickin degismis:KK60:) Yawrukush Yawrukush
Cok guzel birgun olmus canim :)
Cevizli hurmayi ramazanda cok seviyorum bende :)

Buharlaşmadan menümü yazayım bari🥵😂

9.30: iki dilim ekmek, bir dilim peynir, bir yumurta yağda, salatalık, bir kase yoğurt

Ara: Bir salkım🍇

17.30: bir tabak sebze yemeği, bir dilim ekmek

Ara: 4 kremalı bisküvi

Su: 2,5 litre
Spor: 75*3=225 puan jj
Sıcaktan Spor da yapılmıyor 🥵
Yawrukush Yawrukush
Biskuvileri odul saydim gulum.
Geisi gayet guzel olmus :)

Menum
Sabah
1 yumurta
Ikindi
2 galeta
Aksam
125 gram yulafli omlet
6 zeytin
2 b ayran
Su 10 bardak
Spor 8000 adim 400 p
@Aomine Daiki
Tansucum yulaf , galeta, ayran hep ustuste karbohidrat olmus ama kalori olarak diyete uygun..

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 közlenmiş biber
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim.ekmek

Ara
Yarim.su bardağı leblebi
7 tane fındık

Akşam
Haşlanmış et 200 gr.
1 dilim.karpuz
Hepsi 1000 kalori civarı

Su 2.5
Spor
30 dk yürüyüş 120 p
30 dk kardiyo 300p
250 tane twist 750p
1 dk plank 10p
Toplam 1180 p Arrietty_ Arrietty_
@Melegimkorusun
Harika bir gun olmus canisi :))

hoşgeldin minnak kız. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. beraber bütün fazlalıklarımızı atıp çıtır olalım olur mu?
hepsini çok beğendim bahçe mahsülleri özellikle beğenimi kazandı , o pilav olmasaydı ne güzel olurdu.
vişneyi şekerle kaynattın muhtemelen içmemeni tavsiye ederim. ekmek miktarın fazla sabah tarhana içmişsin onda bolca karbonhidrat var zaten .su miktarını arttırmalısın.
kaloriyi aşmamış olabilirsin ama karbonhidrat çok yoğun olmuş be kuzum dikkat et. 3 dilim ekme dolmadaki pirinç bunlar hep ek yük.
çünkü çok makul bulmuşum 😂
3 dilim ekmek cızzzz birde kremalı bisküvi oy oy olmadı.
Pilav evet olmasa ne guzel olacakti :KK43:

Sabah
Dereotlu tost
Ara
Kahve
Akşam
Bir tabak ıspanak
3-4 kaşık yoğurt
Birkaç kaşık erişte
Sporu birazdan yapacağım.
Su:2,7L
Yawrukush Yawrukush @esmeriiim
Begendim canim guzel birgun olmus :)

Sabah: Karpuz,patates ve dereotunu yumurta ve 2 kaşık un ve sütle tavada bekletip börek gibi yaptım 2 parça ondan yedim
Öğle:
Akşam: Mercimek çorbası,yoğurtlu kabak yemeği
Ara: şeftali
Su: 1 lt ama hala içiyorum
Spor: yok ama odayı topluyorum
Arrietty_ Arrietty_ CEYDOS CEYDOS
Guzel menu ama su az canim :)

Back
X