Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Regli olabilir canım , ancak kazenin dediği gibi tartının yeri konumu ve senin tartılma biçiminin değişmemesi lazım
Degısmıyor canım hep aynı yerde zaten yvas verıyorum kılo. Daha korona surecınde evde kaldıgımda aldıklarımı verıyorum asıl vermek ıstedıgım noktaya gelemedım
Yanlısmı yapıyorum bıyerde anlamadım

bu söylediğiniz şöyle mümkün !

1 - Öncelikle ben tartıya değil kendimi nasıl hissettiğime inanırım. Yani kilo verdiğimi hissediyorsam vermişimdir !

2 - Elektronik tartılara asla güvenmem, ıslak ayakla çıkarsınız başka tartar, zemin parkedir başka tartar, yer taştır başka tartar. Bacaklardan biri yer taşlarının ek yerine gelir yine başka tartar. Bu sebeple benim tartıyı koydum yerde tam ayaklarının geldiği noktada işaretlerim var ne 1 cm sağa ne 1 cm yukarı.

paıkolojık olarak bende oyleyım aslında mesela kılo vermısım gıbı zayıfmısım gıbı hıssedjnce verıuorum😂 neyse ya duzelecek ınanıyorum ısrarla yılmayqcgım yanı bıyerde kırılacak bu

30 bin kazansan da lcw giymezsin şimdi o kadar değil sen de 😂😂

ahahaha günaydınlar herkese.

ay sevgiliden gelen günaydın mesajları gibi ben de senin mesajlarına uyandım sabah resmen sdlfads. ne tatlısın.

benim ruhum pinti ya kesin giyinirim yine ordan. anca yüzdesi düşer yani. ben
arada sırada, çok hoşuma giden parçalara hak ettiğinin üzerinde bir para verebilirim ama kot şort, kot pantolon gibi basit parçalara yüksek fiyatlar ödemeyi hiç sevmem.

vee tartıda güzelcene bir eksi gördüm ama kesmedi, vücudumun wc keyfini bekliyorum.

Günaydın herkese de :KK54:
Cuma günü gece katıldığımda 74tüm
Şu an 73.5 olmuşum 🙈🙈🙈🙈
Tabi 1 aydır oturan vücuduma sabah akşam spor şoku 😁😁

Eklentiler

• IMG_20200713_095529.webp
    IMG_20200713_095529.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 20
ahahaha günaydınlar herkese.

ay sevgiliden gelen günaydın mesajları gibi ben de senin mesajlarına uyandım sabah resmen sdlfads. ne tatlısın.

benim ruhum pinti ya kesin giyinirim yine ordan. anca yüzdesi düşer yani. ben
arada sırada, çok hoşuma giden parçalara hak ettiğinin üzerinde bir para verebilirim ama kot şort, kot pantolon gibi basit parçalara yüksek fiyatlar ödemeyi hiç sevmem.

vee tartıda güzelcene bir eksi gördüm ama kesmedi, vücudumun wc keyfini bekliyorum.
Günaydın canım ha ha bendensin bende de pintilik var 😂😂
Tebrikler eksilerinin devamını dilerim :sampiyon:

Guzel olmus canimcim cuma gunun :)

Odulun afiyet olsun canim :)

Ne guzel birgun olmus kuzum senin icin iyi ki var arkadaslar :KK200:

Canim kalori miktarini arttir ama sana nasil uygunsa oyle arttir..:KK200:

Cok sevindim dun bu eksi haberine ama 1 biz olacagiz :))

Bende domatesi cook severim ama diyette cok tuketmemeye calisiyorum, soyle mis gibi kokulu koy domatesi, uzerine tuzzzz oyyyyy oyy oyyy :))

Sagol canim benim :)

Canim odulun olmus , hic yuruyus egzersiz yapmis miydin cumartesi gunu?

Ahh sigara borekleri ahhh :KK43:

Cumartesiyi odule saysak, pazarda olmadi melegim, hemen bugunden tezi yok toparlaniyorsun :)

Guzel birgun olmus canim :))

Harika birgun olmus canim :)

Harika birgun olmus canim :)

Gecmis olsun canim benim, nasilsin bugun?
Teşekkürler kaptanım canım kaptanım 🌺

Günaydın canım ha ha bendensin bende de pintilik var 😂😂
Tebrikler eksilerinin devamını dilerim :sampiyon:

haha teşekkür ederim, bende eksilerin devamı olmuyo pek. kalabalık hattın dolmuşu gibi sürekli dur kalk dur kalk :KK70:

evden çıkmam gerekiyor, bekleyemedim daha fazla:

cuma: 77.8
pzt: 76.8
fark: 1.0

fyzanur fyzanur

Sabah
2 tane dereotlu omlet
İki dilim kaşar
Ara
Kahve
Akşam
Bir tabak ıspanak
3 kaşık yoğurt
Spor
Atlama krikolar 30sn
Squat (12)
Kedi inek duruşu 30sn
Bacak havada plank 30sn
İpsiz ip atlama (60)
Kobra 30 sn
10 dk dans
40 merdiven
1300 adım
Toplam puan:454
Su:2,5L
Yawrukush Yawrukush esmeriiim esmeriiim
menun cok guzel olmus. bakalım bugunumuz nasıl gececek:KK52:

Yürüyüşten enstanteneler

Hemen hemen yürüyüşün başladığı nokta
Eki Görüntüle 2661551

Neredeyse tam yarı oldu !
Eki Görüntüle 2661552

2.2 km sonu !
Eki Görüntüle 2661554

2.2 km tam başı !
Eki Görüntüle 2661555
En üstteki fotoğrafı izninizle alabilir miyim bi yerde paylaşmak için şimdi yasak ban yememek için söylemiyim bi hesabım var belli bir kitleye paylaşım yapıyorum izin verirseniz paylaşmak isterim en üstteki fotoğrafı MÜTHİŞ

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLAR VE KAZEN'IN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
:KK36:
Motivasyonum yükseldi sağol kaptanım 😘alkışlar kupa süper daha ne olsun

Back
X