Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel arkadaslarim, hepinize gunaydin, yeni haftaniz cok guzel gecer umarim..

:duduk:***Lutfen bugun ac karnina ,kontrol amacli tartilip, kilonuzu yazmayi unutmayin! ***:duduk:

Kucak dolusu sevgiler hepinize..:KK36:
Ben bi komşuları tıklayım bi fincan şeker var mı yerine 2 kilo eksik tartı alabilir miyim 😁

Bugün tartı almalıyım artık

Pantolon bedenimiz aynıymış canım
Canım onlar ayrılıyor ya likralı bilmem ne bilmem ne diye sinir oluyorum ararken internetten alışveriş yaparken zor oluyor yok slim fit yok bilmem ne beden bedeni tutmuyor bazı modelde L giyiyorum bazısında XXL gel de sinir olma ben hangi bedenim 😱biz en iyisi kilo verelim canım olmucak böyle yoksa 😁
Ay valla ya, şunu da beğendim aldım ama bol geldi yaa demek bize de nasip olsun inşallah 🤣
Şu Col markayı ben anlamıyorum eşim gidip gidip alıyor ben anlayamadım markadaki kaliteyi zerre beğenmiyorum başka markalara göre hem pahalı hem kalitesiz ama eşim müptelası Col diye yazdım yasaksa ban yimiyim diye 😂😂😂
Benim eşimde eskiden o marka takıntılıydı pantolonlarda. Sonra baktı ki rengi ilk günden atıyo vazgeçti çok şükür
Ya kuzum simdi tekrar atmayi deneyecegim foto olmadi bir turlu :KK43:

Guzel birgun olmus canim :)

Canim iyiyim bende , her sey yolunda cok sukur..
Yapabildin mi egzersizi?

Bizlerde iyiyiz sukur canim, pasalar yaramazlikla mesguller :)
Sizde ne var ne yok?

Bu hafta gumbur gumbur geliyorsun, hain kofteeeeee :bicak:

Cok cok guzel birgun olmus canim :)

Guzel birgun olmus canim :)

Canim menu su guzel, daha iyisindir diye dusunuyorum..
Bugun spora basliyoruz tamam mi esim :)

Canim menunu yazdin mi , benim mi gozumden kacti?

Yine cok guzel birgun olmus canimcim :)

Gecmis olsun Ceydosum, cok kotu olmus :KK43:

Cokk cok kizdim bu mesaja , ciger tamam ama diyette helvada neymis....

Gulum pazar gunu bu menuye malesef ceza geliyor..
Az yemissin ama hic saglikli yememissin..

Cok guzel birgun olmus kuzum :)
Cezam 10 dk adımlama mı kaptanım. Tamam o iş kolay teşekkürler 😂

teşekkürler canım walla oldu 😄

Canım sporların yürüyüşlerin iyiydi ama menün bana karbonhidrat ağırlıklı geldi, dolmalar fazla geldi sabah poğaça kilo vermeyi güçleştirir poğaçalar ciddi hata . Benim gördüğüm , eşin olarak uyarmak istediklerim bunlar olabilir

Spordan diye düşünüyorum ben de :KK66:

Regli olabilir canım , ancak kazenin dediği gibi tartının yeri konumu ve senin tartılma biçiminin değişmemesi lazım
Ola bilir canim ama bu yuzden sadice 3 gunde bu kadar kilo almagi aklim almiyor bir turlu.
Bu arada senin eksi gormene sevindim canim.

kızlar bırsey sormak ıstıyorum
sık sık ama kolorısı dusuk bıseyler yemek mi? yoksa kahve bıle olsa tukettıkleırnın arasını acmakmı ?
mesela kahvaltı yapınca kahve için bıle bır sure beklemek gerekırmı acaba içtiklerimin bıle saatını yazıcam bugun bakalım
ve benım kılo bıldırımım gecerlı olacak mı sabah 65.3 cıktım ya:(

Ay valla ya, şunu da beğendim aldım ama bol geldi yaa demek bize de nasip olsun inşallah 🤣

Benim eşimde eskiden o marka takıntılıydı pantolonlarda. Sonra baktı ki rengi ilk günden atıyo vazgeçti çok şükür

Cezam 10 dk adımlama mı kaptanım. Tamam o iş kolay teşekkürler 😂
Ha ha mağazada xl giyip bol geldi çok şükür deyip dans etmek gerek 😂

sık sık ama kolorısı dusuk bıseyler yemek mi? yoksa kahve bıle olsa tukettıkleırnın arasını acmakmı ?
mesela kahvaltı yapınca kahve için bıle bır sure beklemek gerekırmı acaba içtiklerimin bıle saatını yazıcam bugun bakalım
ve benım kılo bıldırımım gecerlı olacak mı sabah 65.3 cıktım ya:KK43:
Bence ara ana öğün olarak yapsandaha iyi canım. Mesela 8-9 gibi kahvaltı yaptın. 11 gibi kahve yanına minik bi çikolata ya da kuruyemiş olarak ara öğün yaparsan hem metobolizman sürekli çalışır hemde ana öğüne aç olarak başlamazsın. Nacizane fikrim 🥰

IMG_20200713_121001.webp
Taşları hazırlayın kızlar. Cidden moralim bozuldu. Gerçekten yazdıklarım dışında birşey yiyip içmedim

- 2 yumurta
- Yeşillikler, domates, salatalık
- 14-15 yeşil zeytin
- 1 dilim Izmir tulumu
- 2 dilim salam
- 1 tabak közlenmiş kırmızı biber ile süzme yoğurt
- 1/2 porsiyon kıymalı börek (1 dilim ekmek niyetine)
- 2 bardak çay

20200713_115255.webp

Hoşbuldm canım evet biliyorum ❤
Menüye kimi etiketliyoruz? Kaptan ve yardımcısınımı
Canim esin MotivatedAlready MotivatedAlready
Tabi ki olur, çok mutlu olurum fakat biz deneme sürecinde değil miyiz 😁 kural ihlali yapmayalım 😁
Esin Begonya2 Begonya2
evet hakiki zeytinyagi maras yoresinin zeytinlerinden
Bugün diyette başardığım 3.günüm eşim diyor sen bu sefer baya baya istikrarlısın diyor bu kaçıncı diyete girişim olduğu için malum
Dedim sen kasları ne yapmayı düşünüyorsun adam iyi mi başladı düşünmeye 😂
Benim esimde umutsuzdu
Ama ilk diyetim beni kaslari ile kandırdı ama 8 aylik gobegi var su an
Benim zayifladigimi gordukce
deostick kullanmayı dene bacağında, kesinlikle işe yarıyor :-) çantana da atarsın gün içinde tuvalete gittikçe sürersin tekrar. ilk nerede okuduysam bu bilgiyi, allah razı olsun yazandan sdalf
Selulitlere faydasi da oluyor mu
Birgaripanne Birgaripanne canim senin icin yukluyorum bitkilerimin son halini, yeni tohumlarimida ekecegim insallah..
Firsat bulamadim daha :))

Eki Görüntüle 2661528
Eki Görüntüle 2661529
Eki Görüntüle 2661530
Tesekkurler canim
Benimkiler hic cikmadi hava cok sicak oldugundan galiba diktigim yerde biraz tasli olmadi eleyecegim ama fikir verdin bende kartona dikecegim
ve benım kılo bıldırımım gecerlı olacak mı sabah 65.3 cıktım ya:KK43:
Canim yag yakimi icin arasi uzak beslenin deniliyor kahve yesilcay su tuketebilirsin ama besin alma if i oneriyorlar genelde ama ben kafama gore takiliyorum ben verebiliyorsam sende verebilirsin canim
Ozellikle yatmadan once ki 4 saat boyunca besin alma

- 2 yumurta
- 14-15 yeşil zeytin
- 1 dilim Izmir tulumu
- 2 dilim salam
- 2 bardak çay

Eki Görüntüle 2661698
Sayin kurucu birseyi cok merak ediyorum tabagindaki yumurta haric diger butun besinleri sen mi tuketiyorsun yoksa esinle birlikte mi

- 2 yumurta
- 14-15 yeşil zeytin
- 1 dilim Izmir tulumu
- 2 dilim salam
- 2 bardak çay

Eki Görüntüle 2661698
Bu arada siz erkeksiniz değil mi? Çünkü hayatım boyunca 198 boyunda kadın ne duydum ne gördüm

Gecen cuma 75.6
Bugun 75.7
100 gram fazla bakalim bu hafta kac kilo verecegim
Fark az oldugu icin daha cok veririm umarim
Olabildigince kacamaksiz bir hafta ici dusunuyorum spor ile de desteklemek icin yarin sabah komsularla yuruyuse cikacagiz insAllah ben aksam da yapalim diyecegim bugun icin
Diger gunler sadece sabah cikabilirim esim bu hafta 4 12
Aomine Daiki Aomine Daiki
Bu arada kendi esimde zayiflamak icin adim atacak gibi geliyor dun akssam misafirimiz vardi esi ailesinin yanina gidince abi zayiflamis esimde bana diyorki sende benim ailemin yanina git ben zayiflayim diyor bende dedim ki annem sana daha cok kilo aldirir gercekten de oyle benim annem biraz da esimi bu hale getirdi

Back
X