Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım deostick nasıl bir ürün

katı koltukaltı deodorantı bildiğin, şekil 1A (: kabak gibi marka yazıyor ama sen ona bakma her marka olur :p

1594635152290.webp

Türkiye ortalamasının çok üzerinde. Ama hem erkek olarak hem de 198 boyunda birisi olarak çok az buldum yediklerini.
Aynen canım katılıyorum bence de yedikleri az bilemiyorum ki kilo vermek için de az yemek gerek kahvaltı yaptım 1 saat önce ve şuan çok açım şimdi spora gidicem üstelik umarım şu diyette başarılı olabilirim.
Zamanında basketbol oynayıp yahut belli bir sporla uğraştıysa boylu olabilir benim kuzenlerim basketbol çok oynadılar o boylardalar

etek giyeceğin zaman bacak içine sürdüğünde terlemeyi engellediği için tahriş de yapmıyor, kısa süre için kurtarıcı ama sabahtan akşama idare etmez, tekrarlamak gerekiyor :-)
He anladım canım ben parlatıcı tarzı düşündüm😂
Biraz isilik tarzı oluyor benim nefret ediyorum burda cilt topiklerine de girmem lazım sanırım sosyal medyada keşfette Burcu Esmersoy gördüm yine :işsiz:

He anladım canım ben parlatıcı tarzı düşündüm😂
Biraz isilik tarzı oluyor benim nefret ediyorum burda cilt topiklerine de girmem lazım sanırım sosyal medyada keşfette Burcu Esmersoy gördüm yine :işsiz:

benim de spor ve terleme sebebiyle göğsüm mahvoldu ve spora da devam ettiğim için bir türlü düzelmiyor, sürekli bebek totosu pudralar gibi pudralıyorum ama cık. burcu esmersoyu insan olarak sevmesem de çok hoş buluyorum, her şeyi aşırı güzel taşıyor, tam taş.

benim de spor ve terleme sebebiyle göğsüm mahvoldu ve spora da devam ettiğim için bir türlü düzelmiyor, sürekli bebek totosu pudralar gibi pudralıyorum ama cık. burcu esmersoyu insan olarak sevmesem de çok hoş buluyorum, her şeyi aşırı güzel taşıyor, tam taş.
Ben de sevmiyorum çünkü güzel ve zayıf 😔ama fazla zayıflamış sanki
her keşfette önüme çıkıyor 😁

Tatlım genelde zaten arası acık beslenıyorum. arada canım ısterse etıform bıskuvı salatalık kıraz tarzı seyler atıstırıyorum ama yapmasammı onuda saatlı mı beslensem bılemıyorumkı zamanında ayca kaya dıyetı yapmıstım saatlı beslenmıstım 13 kılo vermıstım. 2. doğumdan sonrada kafama gore takılıp 76 dan ındım 64 e ama sımdı kaldım boyle anlamadım bende vallahı:)
Bende anlamıyorum. Bende herseye dikkat ediyorum. Izel ahri yemek yapiyirum. Surekli kalori hesapliyorjm.
Bu kadar mı olur yani. Neden zayıflaamıyorum. 😔 50 gün olmuş. Ama sadece 2 buçuk kilo . Ve geçen hafta 2 .100 fazla geldik bir anda. Bu hafta 1.900 gitti ama si.di gene +400 geldim. Ne yapıyorum niye böyle oluyor. Başkası olsa bu kadar emeğe 10 kilo vermişti 😢 aglayacam artik ya. Niye olmuyor niye. Dün hastaydım
Aç kaldım.resmen doğru dürüst birşey yoktu bugün +400 nedir ya... yıllarca hep böyle oldu be ben bıraktım
. Ne zaman gidecek 😔 bugün çok kötü hissediyorum kendimi
Cabuk pes ediyorum derdim ama 50 gün oldu ya 😔😔😔😔

Evet cumaya göre +100 gram çıkmışım ben. Senin nasil sonuclar
Şuan benim iyi canım ya Cuma günü tam 70 tim şuan aç karına 69.5 kıyafetler 300 gr olsa 69.2 diyelim olsun üzülme destek olmaya çalışıcam ben sana birlikte vericez inşallah tabi bu az yemeyle dıngılmazsam ben

Ben de sevmiyorum çünkü güzel ve zayıf 😔ama fazla zayıflamış sanki
her keşfette önüme çıkıyor 😁

ben zayıf ve çok zayıf kişileri ayırt edemiyorum biliyo musun, sanırım kendim hiç zayıf olmadığımdan. mesela 34-36 ve 38 beden bana hep aynı geliyo, ee zayıf işte. burcu esmersoy bu 3ünden herhangi biri olabilir, hatta 32 de olabilir ve ben buna şaşırmam slakfd

Back
X