- 14 Kasım 2001
- 21.634
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.875
- 1.623
- 101
Kıymalı börek olmaz sanki hamur işi ya kaptanlarımız daha iyi bilir
kıymalı böreğin kıymasını yedim nefret ederim hamur işlerinden : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıymalı börek olmaz sanki hamur işi ya kaptanlarımız daha iyi bilir
Aa kıymalı börek burda bir pastane var üstüne başka bir yerde yemedim yapmış kilosunu 36 tlkıymalı böreğin kıymasını yedim nefret ederim hamur işlerinden : )

Canım deostick nasıl bir ürün
Ee bacaklar için mi kullanıyorsun nasıl yani canımkatı koltukaltı deodorantı bildiğin, şekil 1Akabak gibi marka yazıyor ama sen ona bakma her marka olur
Eki Görüntüle 2661722
Evet patronumuz çok uzun boylu dimi ben de çok şaşırdım ilk duyuncaBu arada siz erkeksiniz değil mi? Çünkü hayatım boyunca 198 boyunda kadın ne duydum ne gördüm
Türkiye ortalamasının çok üzerinde. Ama hem erkek olarak hem de 198 boyunda birisi olarak çok az buldum yediklerini.Evet patronumuz çok uzun boylu dimi ben de çok şaşırdım ilk duyunca
Ee bacaklar için mi kullanıyorsun nasıl yani canım
Aynen canım katılıyorum bence de yedikleri az bilemiyorum ki kilo vermek için de az yemek gerek kahvaltı yaptım 1 saat önce ve şuan çok açım şimdi spora gidicem üstelik umarım şu diyette başarılı olabilirim.Türkiye ortalamasının çok üzerinde. Ama hem erkek olarak hem de 198 boyunda birisi olarak çok az buldum yediklerini.
He anladım canım ben parlatıcı tarzı düşündümetek giyeceğin zaman bacak içine sürdüğünde terlemeyi engellediği için tahriş de yapmıyor, kısa süre için kurtarıcı ama sabahtan akşama idare etmez, tekrarlamak gerekiyor![]()

Valla ben de sıkı yarışırım o zaman 1.liğe oynuyoruzHayırlı olsun canımsıkı yarışırm he haberin olsn
Kaç kilosun canım
Ben 93.3
He anladım canım ben parlatıcı tarzı düşündüm
Biraz isilik tarzı oluyor benim nefret ediyorum burda cilt topiklerine de girmem lazım sanırım sosyal medyada keşfette Burcu Esmersoy gördüm yine![]()
Eşler diğer eşler ilemi yarışıyorValla ben de sıkı yarışırım o zaman 1.liğe oynuyoruz
Yaşım 19, 74 le başladım 2 gün önce şu an 73.5
Canim cok zor isin,kendine dikkat et olur mu..❤
Evet cumaya göre +100 gram çıkmışım ben. Senin nasil sonuclar
Ben de sevmiyorum çünkü güzel ve zayıfbenim de spor ve terleme sebebiyle göğsüm mahvoldu ve spora da devam ettiğim için bir türlü düzelmiyor, sürekli bebek totosu pudralar gibi pudralıyorum ama cık. burcu esmersoyu insan olarak sevmesem de çok hoş buluyorum, her şeyi aşırı güzel taşıyor, tam taş.
Bende anlamıyorum. Bende herseye dikkat ediyorum. Izel ahri yemek yapiyirum. Surekli kalori hesapliyorjm.Tatlım genelde zaten arası acık beslenıyorum. arada canım ısterse etıform bıskuvı salatalık kıraz tarzı seyler atıstırıyorum ama yapmasammı onuda saatlı mı beslensem bılemıyorumkı zamanında ayca kaya dıyetı yapmıstım saatlı beslenmıstım 13 kılo vermıstım. 2. doğumdan sonrada kafama gore takılıp 76 dan ındım 64 e ama sımdı kaldım boyle anlamadım bende vallahı:)
Şuan benim iyi canım ya Cuma günü tam 70 tim şuan aç karına 69.5 kıyafetler 300 gr olsa 69.2 diyelim olsun üzülme destek olmaya çalışıcam ben sana birlikte vericez inşallah tabi bu az yemeyle dıngılmazsam benEvet cumaya göre +100 gram çıkmışım ben. Senin nasil sonuclar
Ben de sevmiyorum çünkü güzel ve zayıfama fazla zayıflamış sanki
her keşfette önüme çıkıyor![]()