• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ikimiz birinci olursak takımda diğerlerini ezikliyelim tamam mı ? Belki gaza gelirler : ) Bak çukulata, bisküvi yüyorlarmış sanki bizim canımız istemiyor. Benim rejimi bozan tek unsur unlu mamül o da kol böreği veya kokereçin yanında ki içi alınmış ekmek. Kirazı bile bıraktım

bak bugün çok su iç 3 lt yi bugün 5 lt ye çıkar.... tamam sabaha kadar WC kapısında yatarsın ama çok pis ödem atar, kilo verirsin söylemedi deme...
Su zehirlenmesi yasamayin da , birinci olun ne yapalim :))

tünaydın 4. takımın bay ve bayanları bugün nasılsınız? ben güne harika uyandım.saat 09:06 gözümü açtım meb sistemine girdim sonuç yok. gözümü kapadım 10 dk sonra sanki sonuçlar açıklanmış gibi ekran görüntüsü geldi gözümün önüne hızla uyandım sisteme bir girdim aaa açıklanmış. kızım türkiye genelinde % 2,82 lik dilime girmiş günün uçan annesi oldum.
Ahh bu ne harika haber, aferin kuzucuga, coook cok sevindim Ceydosum, gozunuzaydin olsun.. :KK73: :KK200:

heeello, koşmak isteyen var mı?

şuradaki programı takip etmeye karar verdim, her bir program 1 hafta sürüyor. ilk hafta 4 dk yürü 1 dk koş, 2. hafta 4 dk yürü 2 dk koş vb vb şeklinde: Want to Start Running? This Plan Has Stood the Test of Time

katılmak isteyen olursa gazlayalım birbirimizi. ben hayatımda bir şeylerden kaçmak veya bir şey yakalamaya çalışmak haricinde koşmadım.
Ben katilirim kuzum, birbirimizi gazlayacaksak :)

2006 lı o zaman tebrikler.... Bizim kötü geldi sonuç : ( adam matematikçi tüm bölümlerde yanlışsız, boşsuz tulum çıkardı matematikte boş çok ve patladık. Haliyle %3.84 gibi kötü bir sonuç geldi...
Elinden geleni yapmistir eminim, su sinav sistemi hala kalkmadi ya ulkemizde, en en en sevmedigim sey bu..

Merhaba herkese🥺
asiri stresli bir dönemden geciyorum suan hicbirsey yolunda degil burayada ugrayamadim. ne durumdayim daha gruptamiyim bilmiyorum🥺 Cok cok özür dilerim böyle olmasini istemezdim.. umarim hepiniz cok iyi kilolar veriyosunuzdur🙏🏼
Canim yarin bildirim yapmalisin, hala takimdasin, ustelik listedesin.
Devam etmek istiyor musun, yoksa yarismadan ayrilmak ister misin?

2 sene önce bir tiyatro kursuna gittim ben. oradaki hoca, ertesi güne 5 tane tiyatro eseri alıp okumamızı söyledi. önce -öh möh derken yaptım ben bunu. oradan çehov'a bir sardım -hatta sonra bir yayıneviyle çehov kitabı çevirmek için anlaşma yaptım ama o esnada bir işe girdiğim için kaldı maalesef-, oradan rus edebiyatından okumadığım eserler, oradan iş bankası yayınları derken evde 4 kitaplık doldu şu an ama okumuşluk oranım %25'i geçmez. çanta ayakkabı asla almam ihtiyaç haricinde ama kitap konusunda durmuyorum, durmadığım gibi suçlu da hissetmiyorum. bugün okunmaz yarın okunur, ben okumam çocuğum okur. hem yazar ve yayınevlerine destek de olmak hoşuma gidiyor.
Bu mesaja bayildim, harika bir detaydin kuzum...

Selamlar :KK25:
bugünki menüm

sabah:
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase ezogelin çorbası
150 gr yoğurt
2 yemek kaşığı kuşbaşı et

Akşam:
1 porsiyon etli taze fasulye
1 kase yoğurt

su: yatana kadar 2.5 olur
Spor: 2800 adım 140 puan

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze

yarın tartı günü ve reglim çok merak ediyorum kaç çıkacağım:KK51:

Ben yürüyüşe başlar.....

Eklentiler

• IMG_20200716_201026.webp
    IMG_20200716_201026.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 18
heeello, koşmak isteyen var mı?

şuradaki programı takip etmeye karar verdim, her bir program 1 hafta sürüyor. ilk hafta 4 dk yürü 1 dk koş, 2. hafta 4 dk yürü 2 dk koş vb vb şeklinde: Want to Start Running? This Plan Has Stood the Test of Time

katılmak isteyen olursa gazlayalım birbirimizi. ben hayatımda bir şeylerden kaçmak veya bir şey yakalamaya çalışmak haricinde koşmadım.
Ha ha ben de hep kaçtım yakalamaya çalışmadım 😁

Back
X