• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

11.30: iki dilim ekmek, közlenmiş patlıcan, bir dilim peynir, sadece domates ten 3 kaşık menemen, 3 zeytin, bir yk tahin pekmez

Ara: Bir salkım üzüm

19.30: bir porsiyon haşlanmış et, közlenmiş patlıcan-biber

Ara: 3 hurma

Su: 3 litre
Spor: 16 dakika cardio (uzun süre Spor yapmayınca devamı gelmedi yarıda kesmek zorunda kalmadım)
100jj
460 puan
Yawrukush Yawrukush

Müzik eşliğinde yürümek güzel şey....

ben normalde hiç podcast dinlemem. geçen tesadüfen nevşin mengü'nün podcastine denk geldim, normalde de sevdiğim ancak özellikle takip etmediğim bir kadındır. bir sardı bir sardı. şimdi sürekli onu dinliyorum, dinliyordum daha doğrusu, bitti bölümler. ülke ve dünyadaki haberler/gelişmelerden bahsediyor, ilgilenen olursa adı trend topic.

Kahvaltı 10:00

✨1 dilim tam 🌾 ekmeği
✨2 adet sahanda 🥚
✨4 zeytin
✨1 bardağ çay
✨1 fincan 3ü1arada Nescafe

Ara öğün 17:00

✨1 adet 🍌

Akşam yemeği

✨Ekmek Yok
✨Etli barbunya
✨2 kaşık pirinç pilavı
✨1 kase cacık
✨4 adet 🍓

SU 4 litre
Egzersiz 18500 adım
Puan 925

Eklentiler

• Screenshot_20200716_210037_com.android.keyguard.webp
    Screenshot_20200716_210037_com.android.keyguard.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 22
kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş derlerdi inanmazdım.bugün bu eşyalar nasıl gidecek diye karalar bağlamışken. kitap kolilerimin 6 tanesini (en hafifi 15 kg en ağırı 30 kg) piskopat gibi 3 kattan indirdim. arabaya yerleştirdim. kargoya götürdüm postaladım. eve döndüm gerçekten bitmiştim.işte karalar bağladığım an bu andı tesadüf bu ya babamın yanında muavinlik yapan bir minnak oğlumuz vardı. büyümüş. anneme onun ankarada yaşadığı ve edirneye eşya getirdiği söylenmiş. çocukluk hayaliydi bu iş. telefonunu bulduk hemen ablacım ben edirnedeyim demez mi? ah dedim birinin hayır duasını almışım. geldi aldı eşyalarımı götürdü. iyi insanlar hala var.

kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş derlerdi inanmazdım.bugün bu eşyalar nasıl gidecek diye karalar bağlamışken. kitap kolilerimin 6 tanesini (en hafifi 15 kg en ağırı 30 kg) piskopat gibi 3 kattan indirdim. arabaya yerleştirdim. kargoya götürdüm postaladım. eve döndüm gerçekten bitmiştim.işte karalar bağladığım an bu andı tesadüf bu ya babamın yanında muavinlik yapan bir minnak oğlumuz vardı. büyümüş. anneme onun ankarada yaşadığı ve edirneye eşya getirdiği söylenmiş. çocukluk hayaliydi bu iş. telefonunu bulduk hemen ablacım ben edirnedeyim demez mi? ah dedim birinin hayır duasını almışım. geldi aldı eşyalarımı götürdü. iyi insanlar hala var.
Ah nasil sevindim, gozunuzaydin canim, vakti zamaninda babaninda iyiligi gecmistir ona..
Bugun ugurlu ,guzel gunun olmus Ceydosum :))

Sevgili kurucum dun ve bugunku menu ve egzersizleriniz gayet guzel olmus.
Yarin tarti eminim yuzunuzu guldurecek.. :)

teşekkür ederim, sabah kalkınca tartı yapıp burada mı paylaşacağım ?

yahu bu arada bana Kazen diyin kurucu aşağı kurucu yukarı ne öyle

Evet sabah ac karnina tartilip, en gec saat 17'ye kadar tarti fotografimizla bildirim yapiyoruz.
Esinizin yemek paylasimlarina bakiyordum simdi cok tehlikeli :p sizin kilo almis olmaniz cok normal :)
Kacar adimlarla uzaklastim sayfadan, yuvama geri dondum:KK70:

Beni takımdan atamazsınız nasılsa (en azından yarına kadar.) O yüzden yapicam bu kötü espriyi. Kurucu diye okudukça kurufasülye seven anlamı geliyodu hep aklıma :KK70:

Evet sabah ac karnina tartilip, en gec saat 17'ye kadar tarti fotografimizla bildirim yapiyoruz.
Esinizin yemek paylasimlarina bakiyordum simdi cok tehlikeli :p sizin kilo almis olmaniz cok normal :)
Kacar adimlarla uzaklastim sayfadan, yuvama geri dondum:KK70:
Aynen ben de öyle oldum bugün. O cheesecake görüntüsü gitmiyor aklımdan 😍😍😍

Sabah 10.00
2 sahanda yumurta
1 tabak karpuz
1 bardak çay
2 dilim ekmek

Ara 13.00
1 poğaça

Akşam 18.00
Yarım yt bamya
1 yt etli dövme pilavı
Ayran

3 Lt su
Spor emzirme 🤣
MotivatedAlready MotivatedAlready Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Canım şimdi seni eleştirmek istemiyorum hiç ama 2 dilim ekmek üzerine poğaça yerine salata veya daha protein içerikli lifli şeyler yesen daha tok tutar. Karbonhidratı fazla tüketmek sende acıkma hissini uyandırır. Ama yine de senin durumun farklı yani zaten küçük bir çocuğun var Allah bağışlasın kendini iyi hissetmen lazım önemli olan sağlık 👍 zaten bence emzirme sana kilo kaybettirecek 😊

Back
X