• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma öncesi menüsü

9 gibi yarım haşlanmış yumurta, salatalık, çay

11 civarı türk kahvesi, birkaç tane yaban mersini

12.30 yarım domates, 2 biber, 4 erik, 4 köfte,yarım karabuğday patlağı

15.00 iki kaşık yoğurt

16.30haslanmiş bamya, lor peyniri

17.00 çay +1 hurma, sonra biraz da Nescafe

Su 3ltyi geçmiştir. Sporum da 3 saate yakın yüzme suda oynama, 1 buçuk saat yürüyüş

Çok saçma bir menüm var hemen paylaşıyorum.
Kahvaltı
2 erik
2 kayısı
4 hurma
3 ceviz
7 fındık

Ikındı
2 tavuk baget küçüktü
1 bardak süt
1 etimek
3 kaşık yogurt

Su 3 litre
Spor yarım saat yürüyüş 120 puan. Arrietty_ Arrietty_
@Melegimkorusun
Kız saçma derken baştan inanmadım o ne kız öyle :KK70: şuan kahkaha atıyorum

Cuma öncesi menüsü

9 gibi yarım haşlanmış yumurta, salatalık, çay

11 civarı türk kahvesi, birkaç tane yaban mersini

12.30 yarım domates, 2 biber, 4 erik, 4 köfte,yarım karabuğday patlağı

15.00 iki kaşık yoğurt

16.30haslanmiş bamya, lor peyniri

17.00 çay +1 hurma, sonra biraz da Nescafe

Su 3ltyi geçmiştir. Sporum da 3 saate yakın yüzme suda oynama, 1 buçuk saat yürüyüş
Arkadaşını etiketlememişsin canım

Canım şimdi seni eleştirmek istemiyorum hiç ama 2 dilim ekmek üzerine poğaça yerine salata veya daha protein içerikli lifli şeyler yesen daha tok tutar. Karbonhidratı fazla tüketmek sende acıkma hissini uyandırır. Ama yine de senin durumun farklı yani zaten küçük bir çocuğun var Allah bağışlasın kendini iyi hissetmen lazım önemli olan sağlık 👍 zaten bence emzirme sana kilo kaybettirecek 😊
Evet kuzm haklısın yemicektim aslında ama annem tadına bak bi dedi bırakamadım geride 😅 çok sıkı yapmak istemiyorm diyet
sıkı yapmamama rağman iyi gitti MaşaAllah yinede bakalım önümüzdeki haftada çok sıkmadan yapcm eğer gidiyosa 1 2 böyle devam ederim ama gitmezse karbonhidrat yememeye daha dikkat ederim

Sütüm azalır diye kokuyorum birden bırakmak istemiyorum
Abur cubur zatem tamamen bıraktım onunda artısı olur inşaAllah

Evet kuzm haklısın yemicektim aslında ama annem tadına bak bi dedi bırakamadım geride 😅 çok sıkı yapmak istemiyorm diyet
sıkı yapmamama rağman iyi gitti MaşaAllah yinede bakalım önümüzdeki haftada çok sıkmadan yapcm eğer gidiyosa 1 2 böyle devam ederim ama gitmezse karbonhidrat yememeye daha dikkat ederim

Sütüm azalır diye kokuyorum birden bırakmak istemiyorum
Abur cubur zatem tamamen bıraktım onunda artısı olur inşaAllah
Zaten bence de sıkma önemli olan sağlık 😄 amaç da sağlıklı yaşamak sıkı bir diyet yapmak değil. Hiçbir alışkanlığımızı da bir anda bırakamayız ve karbonhidrat da aslında alışkanlık yapar bu yüzden azar azar bırakmak lazım kendini sıkma yani 😊
Sen bence şu an normal yesen bile kilo kaybedersin o yüzden sadece sağlıklı beslenmeye bak ki bebeğe de yarasın 😊 muhtemelen yarın sabah da güzel bir eksi göreceğiz beraber 🤗

tabbiiisi hemen :') :

zaten hep yürüyor olduğum için stage 1'i es geçtim, stage 2'den başladım.
Canım msj yukarıda kaldı alıntı yapacaktım kaldı helloooo deyişine bayuldum kızım da dün gece yatarken evde sesleniyor bize Helloooo diye :KK70:seninki de acayip hoşuma gitti

Back
X