• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

abla sen ejderhasında profilinden aktif etmiyorsun.

Şifreni bana verirsen girip yapayım ama aslında çok kolay yapabilmen lazım
Tekrar bi deneyim en iyisi pc den bakayim
Geçen hafta = 93.3
Bu hafta = 91.5
Fark = 1.8
Yüzde = %1,9
@MotivatedAlready Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne

Pazartesi başladım aslında 4 günde giden bu 💃

Eki Görüntüle 2663680
Tebrikler canim
:KK57: tansu masallah sok yaşadım sabah sabah. Kız bu ne.
E her hafta benle es olup yuksek kilolar veriyordunuz bu hafta da ben yapayim dedim Aomine Daiki Aomine Daiki

Eklentiler

• IMG_20200717_102744.webp
    IMG_20200717_102744.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın kizlar , çok zor bir nöbetten ciktim eve geldim hala uyuyamadım , gözlerim.gidiyor . Bu hafta çok sorunlu bir iş hayatı geçirdim . Hastalar çok sorunluydu , işyerindeki mobing tavan yaptı . Grupta aktif olamadım . Bu hafta aktif olacağım inşaallah . Ara ara girip geçmişi okudum ama alıntı yapamadım . Herkes güzel kilolar vermiştir inşaallah ben aldım malesef

O nasil bir eksi masallah, 3 haftalık kilo vermissin:halay::halay:
Geçen hafta = 93.3
Bu hafta = 91.5
Fark = 1.8
Yüzde = %1,9
@MotivatedAlready Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne

Pazartesi başladım aslında 4 günde giden bu 💃

Eki Görüntüle 2663680
Cok guzel bir baslangic. Yakinda 8 lere merhaba dersin:KK37:

Perşembe yapalım bence
Sabah kahvaltısını yumurta-peynirle yapıcaz
Sonra sadece sütlü yeşil çay içicez
Ama kabak detoksunda yaptığın gibi yarıda bırakma bu defa 😂
Ayy utandım şuann 🙄😂 böyle sağlıklı olur mu sence ? Ya da süt şişkinlik yapıpta cuma tartıda patlamayalım 🤣 bence pazartesi ya da salı bi deneyelim bakalım sonuç ne olacak. Ama arada ara öğün yapalım ben dayanamam okadar açlığa 🤣
Aslında bu hafta öyle çok diyet havasında değildim normal yediğim şekil yedim hem kahvaltımı hem akşam yemeğimi sadece abur cuburu ve gereksiz saatlerde yediklerimi çıkardım hayatımdan ve suyumu arttırdım öyle çok çok vermek değil zaten hedefim yavaş yavaş gitsin istiyorum
Karbonhidrat kesmedim birden yine yiyorum ama ölçülü
İnşaAllah sütüm azalmadan böyle devam ederim 😍
Bilerek bilinçli şekilde devam ediyosan tamamdır canım. Ama bazı kişiler var ya körü körüne hemen hamilelik öncesi kiloma döneyim deyip bişey yemiyolar onlara kızıyorum. Sende eğer çok kısıyosan yediklerinden kısma diyecektim. Sağlıklı kilo vermeler 🥰

Ayy utandım şuann 🙄😂 böyle sağlıklı olur mu sence ? Ya da süt şişkinlik yapıpta cuma tartıda patlamayalım 🤣 bence pazartesi ya da salı bi deneyelim bakalım sonuç ne olacak. Ama arada ara öğün yapalım ben dayanamam okadar açlığa 🤣

Bilerek bilinçli şekilde devam ediyosan tamamdır canım. Ama bazı kişiler var ya körü körüne hemen hamilelik öncesi kiloma döneyim deyip bişey yemiyolar onlara kızıyorum. Sende eğer çok kısıyosan yediklerinden kısma diyecektim. Sağlıklı kilo vermeler 🥰
O zaman başka bir şey de deneyebiliriz istersen?
CEYDOS CEYDOS un yumurta detoksunu mesela?

O zaman başka bir şey de deneyebiliriz istersen?
CEYDOS CEYDOS un yumurta detoksunu mesela?
Öyle olabilir canım. Ya da gün içinde içilen detoks sular var ya 1,5-2 lt falan öyle de yapabiliriz. Ama sabahtan sonra tamamen aç kalmak bana pek sağlıklı gelmiyor ya da yapamayacağım için cesaret edemiyorum 🤣🤣

1,5lt sıcak su 2 çubuk tarçın 2 defne yaprağı1 elmanın kabuğu 5karanfil 1parça zencefil biraz zerdeçal ı su içine atıp demleyip içiyosn canım bunu deneyebilir tüm hafta boyunca ne dersin ? bundan vazgeçmem korkma yaptımçünkü🤣

Yok kuzm körü körüne yapamam zaten sütüm azalır diye korkarım ❤️ sağol canım ❤️

Öyle olabilir canım. Ya da gün içinde içilen detoks sular var ya 1,5-2 lt falan öyle de yapabiliriz. Ama sabahtan sonra tamamen aç kalmak bana pek sağlıklı gelmiyor ya da yapamayacağım için cesaret edemiyorum 🤣🤣

1,5lt sıcak su 2 çubuk tarçın 2 defne yaprağı1 elmanın kabuğu 5karanfil 1parça zencefil biraz zerdeçal ı su içine atıp demleyip içiyosn canım bunu deneyebilir tüm hafta boyunca ne dersin ? bundan vazgeçmem korkma yaptımçünkü🤣
Tamam bunu yapalım o zaman:)
Her gün mü yapcaz
Zor gelmez inşallah bana 😂

Eklentiler

• IMG20200717114649.webp
    IMG20200717114649.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 24
Tilsim mi dersin ne dersende 😁😁😁
Adına cok sevindim canım inan
Hedefine ulaşacaksın bence tüm.gruplarda birinci olmuşsundur şimdiden tebrikler. Birinciler sırlarını paylaşıyor yazında paylaşma sakin sırrını 😉 sadece bizimle.paylas 😂

Tamam bunu yapalım o zaman:)
Her gün mü yapcaz
Zor gelmez inşallah bana 😂
Yok kz sabahtan ketılda suyu kaynat , sadece elmayı soyacaksın ağır iş olarak 😂 birazda ıhlamur varsa koy daha hafif oluyo tadı. Bende zencefil falan alayım. Bu hafta gün içinde tüketelim onu sürekli bakalım nasıl olacak sonuç

Back
X