• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence abartıyorsun yaa
Senin boyun uzun
Çok da aşırı değildir eminim ilk halin de

yok aman aman kötü değildim ama yağ oranım çook yüksek, %36 37 hala. bir de mesela bacağım kalın olduğundan belime olacak şey bacağımdan geçmez; göğüs bölgem büyük olduğundan normal bedenim olan gömleğin önü kapanmaz bi büyük almam gerekir, bi acayip.

Pes edecek miyim bilmiyorum bugün benim için iyi sınavdı öyle görüp yememek o kadar zoruma gitti ki hele o güveçte fırından çıkmış tahin helvası çok tuttum kendimi 😔

bugün balıkçıda onu ben de özlemle andım. bir gün restoranda onu yiyip sonra tarifine bakıp ertesi 2 gün üstüste evde de yapmıştım yemiştim haha. mideler cort.

yok aman aman kötü değildim ama yağ oranım çook yüksek, %36 37 hala. bir de mesela bacağım kalın olduğundan belime olacak şey bacağımdan geçmez; göğüs bölgem büyük olduğundan normal bedenim olan gömleğin önü kapanmaz bi büyük almam gerekir, bi acayip.
Ahh bacım, bacak konusunda aynı dertten muzdaripiz.
Nasıl gidecek bu tontişler?
Sahi sen de ölçmüşdün bacağını dimi? Kaç çıkmıştı?

bugün balıkçıda onu ben de özlemle andım. bir gün restoranda onu yiyip sonra tarifine bakıp ertesi 2 gün üstüste evde de yapmıştım yemiştim haha. mideler cort.
Gülücük butonuna bastım ama gülemedim bugün benim için sınavdı gerçekten 😔dürüm gördüm canım istedi hele o helva önümden geçti keyfim kaçtı kola bile içmedim meyveli dondurma yemedim sadece Nescafe ve su bugün biraz pes etmiş hissediyorum kendimi 😔

Gülücük butonuna bastım ama gülemedim bugün benim için sınavdı gerçekten 😔dürüm gördüm canım istedi hele o helva önümden geçti keyfim kaçtı kola bile içmedim meyveli dondurma yemedim sadece Nescafe ve su bugün biraz pes etmiş hissediyorum kendimi 😔
Peki sana diyete uygun, ödül gününde yiyebileceğin bir helva tarifi versem?

benim de önümüzdeki hafta erkek arkadaşım askerden gelecek. ona her şeyin olduğu bir yılbaşı sepeti hazırlamayı düşünüyorum o yüzden bugün tüm abur cubur ve içkileri kestim. bir ara ben de pes etmeye ve 3 pringles alıp 2 ödemeye çok yakındım. yersem yakacağım başka yolu yok. hedefim net kaloriyi 900 ve aşağısında tutmakta, şimdilik yemem iyi ama fazla yersem fazla spor yapacağım.

Back
X