- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Feribot falan güzel de kuzum oğlum ufaktu ozaman. Tüm yolu mescitte gittik düşünAa feribot candır çok severim ben ❣❣❣
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Feribot falan güzel de kuzum oğlum ufaktu ozaman. Tüm yolu mescitte gittik düşünAa feribot candır çok severim ben ❣❣❣
İyimiş nabacan ana olmak böyle bişeyFeribot falan güzel de kuzum oğlum ufaktu ozaman. Tüm yolu mescitte gittik düşün![]()
Hello my sugar Hellohello, ben de bi yurudum geldim pestilim cikmis uyuyakaldim djsjss
Tabi buna Çanakkale'de metrelerce yoksa km mi desek feribot kuyruğunu dahil etmezsekAa feribot candır çok severim ben ❣❣❣
Şimdilerde sakin canım, kuyruk göremeyince ben de şaşırdım bu yazTabi buna Çanakkale'de metrelerce yoksa km mi desek feribot kuyruğunu dahil etmezsekFitFiliz dimi aşırı kuyruk oluyor orada feribotlarda ha İstanbul trafiği ha feribot kuyruğu
Hello my sugar Hello![]()
Ne kadar güzeller, bu arada ben de tanıtayım kendimi canım. Normalde Ankara'da yaşıyorum, iki kızım var, öğretmenim, Beşiktaş'liyimBeybiler
Ayyyselaaam. ya feribot diyince, cok guldugum ama gulerken cok da pisman oldugum bir video var. hassas icerik simdi link atmayayim da ozetle cok dalgali bir gunde feribottaki herkes ama herkes kusuyor. olamaz boyle bir sey ... allam sen koru ya...
Ayyy
Ben olsam bayılırdım bir de. Aşırı iğrendiriyor o şey beniçocuklar hasta filan olunca istifra ederse eşim temizler genelde.
Ben de çok severim. Feribotta çay içmek + martılara simit paylaşmakAa feribot candır çok severim ben ❣❣❣
Pis yeşil kafalı pörtlek gözlü mahlukat. Çok simir oldum şimdi
Bugün sahilde spor yapan birini gördüm. Kadın o kadar fitti ki böyle atletik duruyordu, squat yapiyordu kenarda bir yerde. Onu görünce vazgecesim geldi bu sabah. Daha çoook yolum var dedim.
Hadi inşallahohoo onu görünce aksine gazlanman lazım tatlış. biri de seni görüp böyle ooo nasıl da fit diyecek daha dur.
Ayy denemek lazım çok güzel gözüküyo
Evet görünüşü güzel tadı nasıldır acabaAyy denemek lazım çok güzel gözüküyo
Eve geldim canım şuan zumba yapıyorum birazdan yürüyüşŞimdilerde sakin canım, kuyruk göremeyince ben de şaşırdım bu yaz
Nasıl geçiyor günün?
Yemek Faslı bitti bizde. 1 taneyle kapattım o olayı![]()