• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şahanesiniz! yüzey düz olduğu, tartı sallanmadığı sürece sorun olduğunu sanmıyorum. bazı noktalarda benim tartım üzerinde hiçbir ağırlık yokken 1.75 gösterebiliyor örneğin, dengesiz durduğunda kendi ağırlığını da ekliyormuş. verdiğiniz kilonun daha fazlası vardır eksiği yoktur bence :-) tebrikler!
Şahanesiniz de ver gazı ben bugün Bursayı yürümeye çıkıyorum bu hafta şampiyon biziz :KK11::KK70:

Son düzenleme:
Ben de yeni yeni veriyorum. Geçen hafta 60 lardaydım. Sen de verirsin bence. Kendini kimseyle karşılaştırma. Her bünye farklıdır. Her insanın bir günde yaptığı şeyler farklıdır.
Ben 2 senedir bu yüzden veremedim. İnsanlar ne güzel kilo veriyor ben veremicem diyip verdiğim 2-3 kiloyu aldım. Bu hisler tehlikeli hisler.
2 aya yakın oldu diyete başlayalı, 6,5 kg verdim henüz.
Kişilik olarak sabırsız bir bünyem var
Sanırım ondan kaynaklı
Bir iş kolay bir şekilde bitmiyorsa da sıkılırım ben.
Bakalım bundan sonrası daha kolay olur umarım.

Yok kız çok kilo vermiş eski hali daha güzeldi kemikleri iyice çıkmış ortaya
Dünyayı geziyorum programı vardı bu kadının bülent ersoy felan orada sevmiştim bende

Tartıldım kaptanım Yawrukush Yawrukush 67.8 o kadar aç kalıyorum giden 300 gr.

Sen her gün 1 kilo mu gidecek sanıyorsun 😔 şükret haline canım veriyorsun.

Gecen cuma 72.6
Bugun72.6 sabit
M MaviFeslegen

Iyi masallah regl etkilememiş

Ben de geçen bi koli aldım 😂😂10 senedir evliyiz ilk defa 1 koli yumurta alıyoruz sen düşün azmi
Ben haftada 1 tane yerdim eskiden. Şimdi zorla yediğim birşey. Hem ekmek hem yumurta yemeğinde çok ac oluyorum akşama kadar.

Sanırım ondan kaynaklı
Bende hesapladım geçen hafta 50 günde 2.700 gitmiş. Cinnet geçirecem ya neden böyle oluyor 😔

Sanırım ondan kaynaklı
Ruh eşim olabilir misin acaba 🤣🤣 yapamıyosam kolay kolay vazgeçmem ama vazgeçersem de bidaha aynı şeye başlamam 🤣

Sanırım ondan kaynaklı
8 hafta bile olmamış 6,5 kilo vermişsin. Normal bir insan için. 900 gr falan vermişsin 1 haftada.

ben de sürekli insanların before afterına bakıyorum. kendim diyete başlamadan önce motivasyon buluyordum, vay 4 haftada 10 kilo, 2 ayda 20 kilo falan. sonra çok demoralize olmaya başladım ve kendimi başkalarıyla kıyaslamayı bıraktım. hepimizde kendimizce olumlu gelişmeler var ve daha her şey için vaktimiz var. ha birkaç ay eksik ha birkaç ay fazla, dert değil diye düşünüyorum artık.

Agir hasar kaydım
Cuma gunu 82.700
Pazartesi 84
+ 1300gr
Regl im başladı inşallah cumaya geçer. Kiraz sapı ve bolbol yeşil çay deyildi yapim bakalim
Başka önerileriniz varsa alırım

Birgaripanne Birgaripanne

geçer geçer. ben geceden 1 lt yeşilçay demledim dün. cam bir sürahiye koydum, içine 1 limon dilimleyip buzdolabına koydum, sabahtan beri içiyorum. yeşilçay soğukken çok daha kolay içiliyor bence, sıcakken çekilir kahır değil.

geçer geçer. ben geceden 1 lt yeşilçay demledim dün. cam bir sürahiye koydum, içine 1 limon dilimleyip buzdolabına koydum, sabahtan beri içiyorum. yeşilçay soğukken çok daha kolay içiliyor bence, sıcakken çekilir kahır değil.
Dükan bira yapıyorum bende soğuk kolay içiyorum

Yawrukush Yawrukush gece 1 e kadar tas gibi uyudum. Sonrada uyuyamadim 4e kadar 😑
Eve gelince dunki menu ve sporumu yazacagim.
Suan is yerinde sinaniyorum 😩

Kilolarimin sebebi Yemek degilde hep bunlar
15952379003902789972355514469008.webp

Niloyatospikk Niloyatospikk eşim napiyosun? Ben kilo vereyim diye denizden çıkmıyom. Üşüsem de devam 😂
Bugün bir kilo vericem 😂😂 çay molası vermiştim yazayım dedim :KK56::KK59:
Kimlere daldık öyle ben emojiyi yakaladim olayi kaçırdım. :KK11: çantamı kapıp geliiim mi :KK70:
Birinci biziz, kilo veremesek de zorla birinci oluruz :KK70::KK70:
İsteyene çantalar benden bedava😂😂gücünü bulan gelsin kapışalım bu hafta biziz birinci😂😂

Canım kilo çok veren kim varsa ona dal kuzum :KK11: valla büyük oynuyoruz karşıdaki patron basacak banı oturcaz toto üstüne :KK70:

Gülüm bak biraz daha gayret bikaç güncük ben de çıkıcam birazdan dışarı işlerim var ama yürüyerek gidicem artık Bursayı dolaşırım

Dünyayı geziyorum programı vardı bu kadının bülent ersoy felan orada sevmiştim bende

Sen her gün 1 kilo mu gidecek sanıyorsun 😔 şükret haline canım veriyorsun.

Iyi masallah regl etkilememiş

Ben haftada 1 tane yerdim eskiden. Şimdi zorla yediğim birşey. Hem ekmek hem yumurta yemeğinde çok ac oluyorum akşama kadar.

Bende hesapladım geçen hafta 50 günde 2.700 gitmiş. Cinnet geçirecem ya neden böyle oluyor 😔
Haklısın canım buna şükür doğru ya
Kız benim de regl etkilememiş etkiliyor muymuş o bak hiç bilmiyordum yalnız 1 hafta öncesi falan ben genelde çok fena abur cubur tüketiyordum 😁

Back
X