• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Farketti mi zayıfladığını

Onceki sene keci yogurdundan yapmıştık cok guzel olmustu

KiZlar biraz yorgunum yarisma birincisi belli bireysel de birinci olan arkadas ve esi odul onlarin digerlerimiz diger haftayi beklicez artik 2 bir odul icin pesto26 pesto26

o da başladı yüzün küçülmüş bileğin küçülmüş. e dedim başlayacam artık bileğine slkfjadskl.

pesto26 pesto26 heyooo tebrikler birinciliğine :))))

o da başladı yüzün küçülmüş bileğin küçülmüş. e dedim başlayacam artık bileğine slkfjadskl.

pesto26 pesto26 heyooo tebrikler birinciliğine :))))
Ya bence senin bileklerin genetik olarak ince
Kızım manyak mısın
İnsanlar ne kadar istiyor bu durumu

Ya bence senin bileklerin genetik olarak ince
Kızım manyak mısın
İnsanlar ne kadar istiyor bu durumu

ayaklarım normal de el bileklerim inceymiş sahi, ben de geçen internetten 'nedir bunun ortalaması acep' diye araştırdığımda anladım. ah ortaokul arkadaşım asena. ipincecik, uzun boylu, uzun parmaklı asena. bir eliyle diğer elinin bileğini kavrardı, sonra kavradığı eli o halkadan hoop diye geçerdi. hayat boyu kendime onu referans aldığımdan sanırım bana bileklerim ince gelemedi, inceliğin tanımı oydu...

ayaklarım normal de el bileklerim inceymiş sahi, ben de geçen internetten 'nedir bunun ortalaması acep' diye araştırdığımda anladım. ah ortaokul arkadaşım asena. ipincecik, uzun boylu, uzun parmaklı asena. bir eliyle diğer elinin bileğini kavrardı, sonra kavradığı eli o halkadan hoop diye geçerdi. hayat boyu kendime onu referans aldığımdan sanırım bana bileklerim ince gelemedi, inceliğin tanımı oydu...
Yawrucum senin de imtihanın hep bu çirozlarla olmuş.
Yok muydu etrafında hiç benim gibi etli butlu hatunlar hiç?

Sultan gitti asena geldi. Nedir bu hatunlardan çektiğimiz 😪

Senin yas kac kac kilosin 😂😂
26 yaşındayım canım 73 le takıma başladım 1 haziranda şimdi 68,5 üm. 1 tane oğlum var 2 yaşına girecek bikaç ay sonra 🥰
Benim bileklerimde maşallah yanii. Kalın kalınlar o yüzden bacaklarım kollarım löp löpp. Ama ablamın bilekleri ince kadın etek bile giyiyo. Benim odunlarda etek giyince direkt burdayız diye bağrıyo

uzun mesaj için kusura bakmayın,

kankiler ben şu kitabı okumaya başladım. şöyle ki, terapist değilseniz ya da olmaya niyetiniz yok ise tamamını okumak gereksiz ancak ilk 50 sayfası yeme bozukluklarını anlattığı için herkesin okumasının faydalı olabileceğini düşündüm farkındalık kazandırması açısından. benim dikkatimi çeken yerleri paylaşıyorum. kendinizi aşırı kısıtlama, yediklerinizden suçluluk duyma, kalori açığını sürdürülemez şekilde yüksek tutmanın zararlarının farkına varmamız açısından faydalı olacaktır bence:

paylaşım telif haklarından ötürü sorunlu ise kaldırayım.

WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.50.15 PM.webp

WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.51.04 PM.webp
WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.51.12 PM.webp

WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.51.20 PM.webp

WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.51.26 PM.webp

WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.51.34 PM.webp
WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.51.40 PM.webp
WhatsApp Image 2020-07-24 at 11.51.47 PM.webp

kankiler ben şu kitabı okumaya başladım. şöyle ki, terapist değilseniz ya da olmaya niyetiniz yok ise tamamını okumak gereksiz ancak ilk 50 sayfası yeme bozukluklarını anlattığı için herkesin okumasının faydalı olabileceğini düşündüm farkındalık kazandırması açısından. benim dikkatimi çeken yerleri paylaşıyorum. kendinizi aşırı kısıtlama, yediklerinizden suçluluk duyma, kalori açığını sürdürülemez şekilde yüksek tutmanın zararlarının farkına varmamız açısından faydalı olacaktır bence:

Eki Görüntüle 2667339
Eki Görüntüle 2667337 Eki Görüntüle 2667336
Eki Görüntüle 2667335
Eki Görüntüle 2667334
Eki Görüntüle 2667333 Eki Görüntüle 2667332 Eki Görüntüle 2667331
Çok incesin. Okuyacağım

Yawrucum senin de imtihanın hep bu çirozlarla olmuş.
Yok muydu etrafında hiç benim gibi etli butlu hatunlar hiç?

en yakın arkadaş grubumdaki herkes + hayatımdaki en yakın 3 arkadaşım kilolu/ obez tanımına uyacak kişiler ve ben bunu çok geç farkettim. bu kişileri kendime arkadaş edinmem benimle ilgili de bir şeylere işaret ediyor olsagerek ama ne olduğunu bilmiyorum.

en yakın arkadaş grubumdaki herkes + hayatımdaki en yakın 3 arkadaşım kilolu/ obez tanımına uyacak kişiler ve ben bunu çok geç farkettim. bu kişileri kendime arkadaş edinmem benimle ilgili de bir şeylere işaret ediyor olsagerek ama ne olduğunu bilmiyorum.
Geçen bir arkadaşıma ortak bir tanıdığımız hakkında yorum yaparken (kısacası dedikodu) ‘belirli bi kilonun üzerindekileri arkadaş gruplarına almıyolar bence 🤣’ diye espri yaptım. Üzerinde düşününce bilinçaltımızın bu konuda mini yönlendirmeler yaptığına inanmaya başladım 😶

Eki Görüntüle 2667339
Eki Görüntüle 2667337 Eki Görüntüle 2667336
Eki Görüntüle 2667335
Eki Görüntüle 2667334
Eki Görüntüle 2667333 Eki Görüntüle 2667332 Eki Görüntüle 2667331
çok teşekkürler beybisi
:KK70: sağol bibiyim, inşallah. Eksilerde buluşalım 💃🏻

Amiiin 🤣 ablam geliyor yarın. Benim asıl sınavım şimdi başlıyor a dostlar 😂

Bu konuda uzman sensin 🙃

Back
X