• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK37: Bugünki menüm
Sabah:
1 yumurta
1 dilim keçi peyniri
1 dilim kaşar
2 dilim süzme peynir
4 zeytin

Öğle:
1 p etli bamya

Ara:
1 kase yoğurt

Akşam:
1 adet salatalık
Çeyrek avokado
1 orta boy muz

su:2 lt
Spor: 300 puan (az bile hafta sonu koşturması bebek bakımı , temizlik de yaptım , ev işleri derken şimdi oturdum ve uyumYa kaçıyorum )🥱

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS aydingelini aydingelini

:KK70:
Gulmeden duramadim. Ama korkunc ya, ameliyat olsaydin?
Gozunumu korkutuyor ne yapmak istemis anlamadim tam??

Ben karnim agriyor diye gittigimde adet donemimi hesaplattirip ovulasyon dönemi icindesin o yuzdendir demisti.
Arada ki farka bak :KK70:

benzer hikayem benim de. şiddetli karın ağrısından acile gittim, apandisitten şüphelendim. hem elle muayene hem mr çektiler, apandisit değilmiş. seyrek adet olduğumdan adetin/ovülasyonun belirtilerini tam algılayamamışım -gerçi hala tam anlamam-, adetle alakalı çıktı. sağ tarafım hala ağrır arada da önemsemem.

Bende hala anlamadim ne yapmaya çalıştıklarını.
Ama her zaman böyle olmuyor tabiki.
Sadee çok araştırmacılar. Illaki adını koyana kadar çabalıyorlar.. en olmadi stresten diyorlar.

Bazi durumlarda iyi arastirmalari.. Ama evet bazen cok anlamsiz seyler istiyorlar

benzer hikayem benim de. şiddetli karın ağrısından acile gittim, apandisitten şüphelendim. hem elle muayene hem mr çektiler, apandisit değilmiş. seyrek adet olduğumdan adetin/ovülasyonun belirtilerini tam algılayamamışım -gerçi hala tam anlamam-, adetle alakalı çıktı. sağ tarafım hala ağrır arada da önemsemem.

Bende artik öyleyim. Ama cok siddetliydi ozaman ki. Daha önce hic yasamamistim hatta. Ikinci hamilelik sonrasi basladim hissetmeyi.

Adetin neden böyle peki bahar? Hormonlarından mı kaynaklı?

Adetin neden böyle peki bahar? Hormonlarından mı kaynaklı?

ayh ben de bilsem. hormonlar anormal değil. polikistikover yok. iyi ki bi kilomuz var hemen kilodan deniyor... annem de böyleymiş gerçi düzensizlik açısından-o 45 kilo evlenengillerden-, e bunu da söyleyince yapıştırıyorlar genetiktir genetik lafını... ben de yoruldum açıkçası doktor doktor gezmekten, bıraktım peşini.

ayh ben de bilsem. hormonlar anormal değil. polikistikover yok. iyi ki bi kilomuz var hemen kilodan deniyor... annem de böyleymiş gerçi düzensizlik açısından-o 45 kilo evlenengillerden-, e bunu da söyleyince yapıştırıyorlar genetiktir genetik lafını... ben de yoruldum açıkçası doktor doktor gezmekten, bıraktım peşini.
bunun için kürler falan var görmüşsündür mutlaka
denedin mi?

annnnnca mesela uzun süre olmadığımda soğan kabuğu şeysini denemişliğim oldu ama onun dışında uzun vadede bir şey denemedim.
üff ne bu kadınların çekisi beee
benim de rahimde miyom var
ameliyat dedi doktor ama korkuyorum diye kaçtım.
ekşide bir kızla konuştum bugün
o üç tane aldırmış, korkularım azaldı biraz onunla konuşunca

annnnnca mesela uzun süre olmadığımda soğan kabuğu şeysini denemişliğim oldu ama onun dışında uzun vadede bir şey denemedim.
Bir arkadaşım da ilaç kullanmadan mümkün degil olmuyordu. Hatta ilaçlı rahîm filmi bile cektirmisti birşey çıkmadı.. sürekli doğum kontrol ilacı içiyordu. Evlendi hemen hamile.kaldi. Korkusu oydu biraz da.

Size yemeğe gelmek istiyorum. Zorla daver ettirecem kendimi :KK70:

Evet meyve olan sekerpareymis kaptanım.. Ben tatlı olanı mi diye bir ah vah çekmiştim de
Gel buyur canim :KK37:
Bugunde calistin mi canim..
Mutfakta calistim kaptanim. Kardesimle beraberdik. Sarma, dolma ve icli kofte yaptik. Dondurucuya attik. Biraz da visne temizleyip koydum, kisa marmelat yaparim:KK37:

İyi akşamlar :confused:
Sabah
Tarçınlı muzlu sütlü yulaf

Akşam
3 çk bulgur pilavı yanına şinitzel (ödül)
Cacık 1 kase
1 avuç fındık
Soda
Daha sonra da sütlü kahve

Su: 2,1 L
Spor: 6000 adım 300 puan
Melek Ada Melek Ada
bacım yulafla akşama kadar nasıl dayanıyorsun? ben yulaf yerken daha çok acıkıyorum.

üff ne bu kadınların çekisi beee
benim de rahimde miyom var
ameliyat dedi doktor ama korkuyorum diye kaçtım.
ekşide bir kızla konuştum bugün
o üç tane aldırmış, korkularım azaldı biraz onunla konuşunca

korkma korkma. günlük hayatta sinekten bile korkarım ama sözkonusu sağlık olunca onun korkusu diğer tüm korkuların önüne geçiyor. benim de burnumdaki deviasyonu düzelttirmem lazım ama idare ediyoorum yeaa diyerek yaptırmıyorum. pandemi bitsin el ele girelim bari ameliyatlara :')

Bir arkadaşım da ilaç kullanmadan mümkün degil olmuyordu. Hatta ilaçlı rahîm filmi bile cektirmisti birşey çıkmadı.. sürekli doğum kontrol ilacı içiyordu. Evlendi hemen hamile.kaldi. Korkusu oydu biraz da.

benim de çoooook ama çok derinlerde o olabilir. sorsan 20 yıl daha çocuk sahibi olmak istemiyorum ama istediğimde bir gün olmaması ihtimali var sanırım ve bu sırf beni değil muhtemel eşimi de ilgilendirebilecek bir konu olduğu için minik endişelere sebebiyet veriyor. hayırlısı diyeyim yani, hayatlar planlananlardan çok farklı ilerleyebiliyor sonuçta, ne olacak belli olmaz. belki gerçekten de kilodandır, bakalım kilo değişimim durumu değşitirmiş mi biraz, bu ay öğreneceğim :')

Ben bugun oglen yedim 😋😂
Carb im yuksek oldu diye canim skldi.
Ben kalori hesabi hep yapsam oturur aglarim herhal. Farkinda olmadan Carb fazla aliyorum kesin.
Ben uygulamada hesaplayinca daha cok kilo veriyorum 😂 bu hafta uyg kullanmadim yine arti
Kalori hesabida yaptim zamaninda ve beni en cok yoran diyetlerden biriydi mental olarak..
Muhtemelen fazla kaciyordur carb ama su yedigin bence gayet diyete uygun..
Ne yaparsak yapalim kh cok oluyor kaptanim enerji kaynagi ustelik ister istemez aliyoruz
Bende usengecim bugun. Yani spor videosu dedim de dedim. Daha yapmadim. Kitabim da bitti. Simdi cocuklarda yatmak uzere. Ben onlardan önce girdim yataga. 11 de evden cikmistik kutuphaneye gittik baya vakit gecirdik orda. Ama kendimi yoracak birsey yapmadim. Motive olamiyorum spora :/
Bugun kafani dinle yarin devam edersin canim
selamlaar, Birgaripanne Birgaripanne

sabah:

Eki Görüntüle 2667667

öğlen: 1 dilim ekmeğe 2 tk fıstıkezmesi + 40 gram muz

akşam:

Eki Görüntüle 2667666

bamyaya sümüklü mümüklü diyip sevmeyen varsa alın dümdüz fırına atın, 30 dk 200 derece, farkı fark edin.

su: şu an 1.2 lt. yatana kadar 2.5 ederim
spor: 8000 adım yürüdüm -400-+ 1 saat bantlı/dumbellı egzersiz -600-: 1000 puan
Beende annemin patlicanla pisirip icinde etli olanina bayiliyorum
Ayy otomatik düzeltmiş kızzz eşim 🤣🤣 eltim yok daha 😂
😂😂😂
Yapiyorlar ama sebepsiz yere degil. Hastane /saglik ocagi burda ucretsiz oldugundan boyle.
Yani uzun sure bacagim agriyor MR cekilsin istiyorum desem yonlendirmiyorlar hastaneye.
Baya bir surunduruyorlar. Benim sol elimde guc kaybi var. 4sene gittim geldim doktora bu sebep den. Sonra noroloji doktoruna yonlendirdi, basit motorik testi yapti. Iste Suraya bak, parmagimi takip et. Elime vur vs. Sonra CT e yonlendirdi.
Hos hala sebebi bilinmiyor. Adamlarda CT de birsey cikmadi diye kapatti konuyu. Bende ugrasmakdan biktim, yasiyoruz boyle.
Turkiye de hic olmazsa ismi konur nedir diye

Konu neydi ne oldu :KK70:
Burda ki saglik sektorune gicik oluyorum. Bir bakimada seviyorum..
😂😂😂😂
Kesinlikle öyle Bir ay önce boğaz ağrısıyla hastaneye gittim üç gün rapor verdiler işe gidemedim onun dışında bir sürü tahlil verdim bir de virüsmü var diye baktılar hiçbir şey yok ben biliyorum sadece faranjit , doktor da faranjit dedi ama nafile, ben bebeğim var çok çekmiim diye ilaç yazar sandım yazmadı bir hafta çektim ikinci hafta kontrol için doktor aradı iyiyim diyorum hastaneye gel tahlil ver diyor iyiyim tekrar neden kan vereyim diyorum sonuçlarınız normal çıkar ama yinede gelin diyor gelemem dedim işe yeni geldim tekrar izin alıp çıkamam dedim gitmedim şaka gibiydi :KK11:
😂😂😂 Allah hastanede surundurmesin
Trajikomik hikayemi anlatmak istedim şu an
Üniverste de midem agridi sınav dönemi. Doktora gittim yek başıma.. doktor mideme bir bastiriyor ben çığlık attim sonra dedi ki hemen genel cerahhiye gideceksin. Arada aldılar beni hemen genel cerrah da mideme bastırıyor ağrıyor diyorum. Ezdiler karnımı resmen. O da dedi ki apansitdin patalyacak hemen ultrasona git öğle taşından önce seni ameliyata alim dedi :KK43: ben bir ağlamaya başladım.. hayir benim finallerim var 1 hafta sonra gelirim dedim. 2 güne ölürsün dedi bana . Ben ağla ağla tüm arkadaşlarımı başıma topladım. Neyse ultrason gittik. Hiçbirşey yokmuş :KK70:
Genelcerrah gülümsedi sadece beni geri dahiliyeye gönderdi. Oda dedi tüm okulu toplamışsın bu ne diye. Sonra tahlillerime baktı sende akdeniz anemisi var dedi 🤤
Ben gitmek istiyorum deyip çıktık. Bize baya güldüler. Benim sadcee demir eksikliğim vardı halbuki ve stresten midem ağrımıştı
Adam senin ameliyat uzerinden para kazanmak istemis bence 😂😂
korkma korkma. günlük hayatta sinekten bile korkarım ama sözkonusu sağlık olunca onun korkusu diğer tüm korkuların önüne geçiyor. benim de burnumdaki deviasyonu düzelttirmem lazım ama idare ediyoorum yeaa diyerek yaptırmıyorum. pandemi bitsin el ele girelim bari ameliyatlara :')
Gidelim canim benim de gozumun lensinin degismesi lazim
benim de çoooook ama çok derinlerde o olabilir. sorsan 20 yıl daha çocuk sahibi olmak istemiyorum ama istediğimde bir gün olmaması ihtimali var sanırım ve bu sırf beni değil muhtemel eşimi de ilgilendirebilecek bir konu olduğu için minik endişelere sebebiyet veriyor. hayırlısı diyeyim yani, hayatlar planlananlardan çok farklı ilerleyebiliyor sonuçta, ne olacak belli olmaz. belki gerçekten de kilodandır, bakalım kilo değişimim durumu değşitirmiş mi biraz, bu ay öğreneceğim :')
Bende fark oldu anlatayim hemen
89 kilo iken 10 15 gun gecikme oluyordu
85 e dustum 10 gun gecikme oldu
75 altina dusunce 2 gun gecikme oluyor yani 30 gune bir
Su an memnunum ama adet gunum az oldu akintim coktu belki ondan ama zayiflamak guzel

bacım yulafla akşama kadar nasıl dayanıyorsun? ben yulaf yerken daha çok acıkıyorum.
🤣 Ben normalde sabah kahvaltısını çok sevmiyorum genelde geçiştirme oluyor en düzgün kahvaltım yulaf olabilir 😁 bünye öyle alışmış heralde baya tok tutuyor beni 3 kaşık koyuyorum

Ben bugun oglen yedim 😋😂

Ben uygulamada hesaplayinca daha cok kilo veriyorum 😂 bu hafta uyg kullanmadim yine arti

Ne yaparsak yapalim kh cok oluyor kaptanim enerji kaynagi ustelik ister istemez aliyoruz

Bugun kafani dinle yarin devam edersin canim

Beende annemin patlicanla pisirip icinde etli olanina bayiliyorum

😂😂😂

😂😂😂😂

😂😂😂 Allah hastanede surundurmesin

Adam senin ameliyat uzerinden para kazanmak istemis bence 😂😂

Gidelim canim benim de gozumun lensinin degismesi lazim

Bende fark oldu anlatayim hemen
89 kilo iken 10 15 gun gecikme oluyordu
85 e dustum 10 gun gecikme oldu
75 altina dusunce 2 gun gecikme oluyor yani 30 gune bir
Su an memnunum ama adet gunum az oldu akintim coktu belki ondan ama zayiflamak guzel

uuu şahane :) ben de 7 8 yıldır bir uygulamaya kaydediyorum süreyi, oradan takip ediyorum, heyecanla bekleyeceğim gelişmeleri :)

Back
X