Maske yaptim ben yuzumde onu bekliyrkum![]()
hep yemek tarifi mi olacka, biraz da maske tarifi alabilir miyiz :) herkesin evinde olan malzemelerle mi yaptınız :) mikrofon sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maske yaptim ben yuzumde onu bekliyrkum![]()
Yok ay pandali maskelerden.hep yemek tarifi mi olacka, biraz da maske tarifi alabilir miyiz :) herkesin evinde olan malzemelerle mi yaptınız :) mikrofon sizde
Yok ay pandali maskelerden.
Poşetini açıp yüzüne yapistiriyirsun bukadar![]()
Cuma odulu olur haftaya :)Nutella yedim.2 kaşıksufleyi haftaya yerim.insallah
Evde yapınca kek gibiyapabiliyorum.Ncak pek becerim yok
Yoksa ayy Ozge burada, denk gelemiyoruz ,onunla accik sohbet edeyim diye degil yani..Maske yaptim ben yuzumde onu bekliyrkum![]()
Marasta düğünde gelin pastası yerine dondurma dağıtıyor . Olur mu olurCuma odulu olur haftaya :)
Esimin bir arkadasi ve esi vardi.
Cok tatli bir ciftti ve cikolatali sufle asigiydilar.
Bulusacagimiz yerleri bile sufleye gore ayarliyorlardi.
Dugun gunumuzde kucuk bebeklerini annelerine birakmislar ,durmayince erken ayrilmak zorunda kaldilar.
Vedalasirken nereye gidiyorsunuz daha sufle yiyecektik dedim ,gercek sandi kizcagiz, icine oturdu, o bakisi hic unutamam..
Yoksa dugunde sufle yendigi nerede gorulmus arkadas...![]()
Kaptansız kaldık özlüyoruz valla. Kendi kendimize çalıp oynuyoruzYoksa ayy Ozge burada, denk gelemiyoruz ,onunla accik sohbet edeyim diye degil yani..
Nereden atlasam ben yaaaa..![]()
Vay arkadas bende korona maskesi yaptin sandim :)))Yok ay pandali maskelerden.
Poşetini açıp yüzüne yapistiriyirsun bukadar![]()
Hiç-bir maske öyle cart diye çıkarmıyor ama ben agdayla denedim bütün maskelerden çok çıkarıyor. Hazır ayda bezleri varya onlarlabenim de bugün canım kömürlü (öyle miydi adı??) maskelerden çekti, bu siyah noktaları caaaarrtt diye temizleyenlerden. işe yarayanı olsa da sürsek, bebek totosu gibi olsak
Onu da yaptık bitti çok şükür. Artık güzellik maskesine döndümVay arkadas bende korona maskesi yaptin sandim :)))
Hayatimda ilkkez yuze yapisan turde maske aldim ,hep surulenlerden aliyordum.benim de bugün canım kömürlü (öyle miydi adı??) maskelerden çekti, bu siyah noktaları caaaarrtt diye temizleyenlerden. işe yarayanı olsa da sürsek, bebek totosu gibi olsak
Hiç-bir maske öyle cart diye çıkarmıyor ama ben agdayla denedim bütün maskelerden çok çıkarıyor. Hazır ayda bezleri varya onlarla
Hayatimda ilkkez yuze yapisan turde maske aldim ,hep surulenlerden aliyordum.
Neyse yaptim 10dk bekledim soyacagim maskeyi..
Aman Allahim bu nasil aci ,cilt diye bisey kalmadi ,komple deriyi aldi goturdu zalimmmmmmmmm![]()
Ayy deme oyle ,acayip vicdanliyimdir, takarim kafama..Kaptansız kaldık özlüyoruz valla. Kendi kendimize çalıp oynuyoruz![]()
Bakim sartOnu da yaptık bitti çok şükür. Artık güzellik maskesine döndüm![]()
Ben hiç o maskelersen kullanmadım. O kadar kuvvetli mi gerçektenHayatimda ilkkez yuze yapisan turde maske aldim ,hep surulenlerden aliyordum.
Neyse yaptim 10dk bekledim soyacagim maskeyi..
Aman Allahim bu nasil aci ,cilt diye bisey kalmadi ,komple deriyi aldi goturdu zalimmmmmmmmm![]()
Nasıl yerinden kaldırdım.ama seniaaaaa ger-çek-ten-mi? hemen deneyip geliyorum
Aynen iste hep kullandigim bir marka var, insan gibi yuze suruleni aliyordum.ayyy bir de benim yüzümde çok ayva tüy vardır, beni pancara çevirir tüm yüze yapsam kesin
Yo yo takma üzülürüz. Seni seviyoruz kaptis.Ayy deme oyle ,acayip vicdanliyimdir, takarim kafama..