• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hem noodle hemde Makarna. Ayrica konserve misir yenmis dün

Cok kotu kiz. Esin nerde senin :)
Ya 😬 benim eşim benden fena, baklava falan yemiş.. ben bugün itibariyle toparlıyorum inşallah. Biraz diyet modum gölgelendi haftasonu hengamesinde. Ühühühü

Selamlar guzeller nasilsiniz?
Haftanin ilk gunu kimilerimize eksiyle, sabit kiloyla gulmus , kimilerimizide yedigimiz hurmalar tirmalamis..Hurma degilde noodle ,baklava vs de olabiluuuuu :KK70:
Disimizi sIkiyoruz ,guzel egzersiz yapiyoruz bu hafta, haftaya cumayada ilk 3e giriyoruz , totem yaptim.
Bu 2 hafta cok aktif bir sekilde tepenizde olacagim..:sinirli::sopa::KK52:

:duduk:YARISMA- BAYRAM DUYURUSU:duduk:

***Arkadaslar 31 Temmuz Cuma gunu Kurban Bayraminin 1. gunu olmasi dolayisiyla , bu cuma ve haftaya cuma gunu yarismalari . yani 2 etap birlestirilme karari alindi takim kaptanlari arasinda.
Bu cuma gunu yarisma olmayacak, bir sonraki cuma yani 7 Temmuz'da 2 etap birlesmis olarak ,yarismamiz olacak.

***Dikkat etmemiz gereken sey, bayramda yediklerimizin ucunu kacirmamak.Yine her zaman ki gibi cuma ve cumartesi gunleri (bayramin 1. ve 2. gunleri) dikkatli bir sekilde odul yapma hakkimiz olacak.Pazardan itibaren diyet duzenimize donecegiz.

***Bayrami kendisine faydaya donusturen takimlar ve uyeler oluyor, lutfen bayram rehavetine kapilmayalim.Birde Kurban Bayramimizin guzel tarafi , et -salata bol bol yiyebilirsiniz.Sadece dolmalara, tatlilara dikkat edin yeter..:kk77:
Sevgiler canlarim.. :KK200:

Menu

Sabah-ogle
Salamli omlet (3 yumurta), sogus domates, kapya, pancar, arpacik sogani (birer tane), ceyrek avokado, 7 siyah zeytin ve ayran

Ara
Bir salkim siyah uzum
Sutlu kahve

Aksam
Alinazik (2 porsiyon), koz lopez biber (4 tane) ve ayran

3 ceviz ve maden suyu

Su 3 litre
8000 adim

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
Cok guzel birgundu dun yine :))

Umarım bulursunuz canım, değişiklik her saman güzrldir , bir de adı tatilse :KK76:

Canım istemiyor😁 , ben zaten normalde de çok yemem sanırım o yüzden doğum öncesi kiloma çabuk döndüm , çünkü eskisinden çok koşturuyorum, suyu 2 yaptım 2.5 da yaparım 😄
Size iyi eğlenceler :halay:
Harikasin canim, hizla verdin dogum kilolarini :))

İyi akşamlar herkese

9.20: yarım muz, bir yk helva
11.30: iki tam buğday unundan krep, bir dilim peynir, zeytin, bir yk fındık krema
16.00: bir kase yoğurtlu müsli, muz
18.30: 3 kaşık kabak sote, yarım haşlanmış tavuk butu

Su: 2,5 litre
Spor ev işleriyle uğraştım
MotivatedAlready MotivatedAlready
Guzel birgun olmus canimcim :)

Ben geldiiimmm :KK54: Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_ @Ceydos
Bir haftalık balayının sonuna geldik evli mutlu olarak döndüm aranıza :)
Bu süreçte ipin ucu kaçtı asla dikkat edemedim akrabalar tebrikler az da olsa gezmeler derken + geldim yarına da - gelmeyi beklemiyorum ama artık düzenli yaşama geçtim ve tam gaz diyet moduna yarın yeniden başlıyorum kaptanlarım. :KK36:

Bugün evimi temizledim çamaşır yıkadım valiz yerşleştirme derken yoruldum :KK35:
Canim hosgeldin, gozlerimiz yollarda kalmisti.
Balayi nasildi, sen nsilsin:)
Artilar 2 haftada gider, bu cuma yarismamiz yok...

Iyiyim canim dondum ve bu defe ne kadar surerse sursun 58 kilo ya inicem.
Harikasin canim, sen 58, ben 60 olalim :))

Kızlar haftaya spor salonuna yazılmak ıstıyorum ne onerırsınız. Sıkılasmak ıstıyorum ıncecık olmak😔
Canim bende Filiz ile ayni yorumu yazacagim, yillari spor salonunda gecmis biri olarak, su korona zamani spor salonlari hiic guvenli degil.
Bunun yerine evde guzel guzel egzersiz yapabilirsin..

Uyumak güzel şey 😍 dinlenmişsindir güzelim. Tatilin son günleri biraz alışveriş filan yaptık buralardan, giremiyorum takıma bu sıra yeterince bayramdan sonra daha aktif olucam umarım tatlı kaptişim 🤩😘
Sen nasılsın canım? Neler yapicaksin bugün bakalım? 😉
Oh harikasin Filizim keyfiniz bol olsun.
Bende bildigin gibiyim canim :)

Bayagi oldu kaptanim
Hee onu hatirliyorum gulum :)

selamlar, Birgaripanne Birgaripanne

sabah: yulaflı peynirli omlet, maydonoz, salatalık, 2 dilim salam
öğlen: yoğurt, yeşil elma, 20 gr yulaf,
akşam: tonbalık tabanlı pizza, üzerinde kabak ve domates dilimleri ile lor peyniri var. yanında 100 gr kadar piyaz

+1 parça bitter çikolata

su: 2.5, spor: 45 dk yürüyüş + 45 dk kardiyo videosu
Oooo tonlu pizza yummmmy;)

Ne tür cezalar veriliyor ben bilmiyorum ki kaptanım 🙈
Canim mekik, sinav, adimlama, ziplama vs benzeri cezalardan diledigin gibi verebilirsin menulerimde uygun gormedigin seylere, hic acima :)

Sabah
Çeyrek ekmek hindi fümeli tost
Bir bardak çay
(Normal ekmekten yapmış annemler o yüzden az yedim)

Akşam
4 çk bulgur pilavı
4 adet köfte
Salata
Limonlu soda
Türk kahvesi

Sabah az yiyince akşamı abartmış olabilirim 😬

Su: 2,4 L
Spor
13000 adım 650 puan
@melek ada
Guzel birgun olmus canim:)

Menum
Sabah
1 kucuk tabak menemen
2 dilim ekmek
Salatalik
2 ucgen peynir
13 zeytin
Oglen
Aksamdan kalma kabak spagettiden 1 kucuk tabak
Ikindi
3 catal cubuk makarna
Aksam
5 parca tavuk derisi alinmis
Bol bol salata
Su 14 bardak
Spor 15000 750 p
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ B barga
Guzel bir gun olmus Tansucum:)

@1delimavi
Sabah: bir parça ekmek,2 salam,domates salatalık,1 kaşık haşhaş ezmesi,bir parça peynir
Ara:1 şeftali
Öğle: soğuk ayran çorbası
Akşam: çiğköfte dürüm,ayran
Su: 2,5 lt
Spor: 15 şınav,20 squat,30 sn plank,20 lunges,30 sn mountain climber hareketi,15 mekik,30 dk yürüyüş
Cig kofte durum yerine aksam baska bir sey yesen daha guzel olurmus ama bu haliylede guzel menun canim..

Selam kızlar. Nasılsınız? Bugün bi pazar koşturmasıdır nasıl geçti anlamadım.

sabah/öğlen: 2 yk menemen 1,5 dilim ekmek biraz peynir, 3 zeytin. 2 bardak çay

ara: 14 fındık 1 ceviz

Akşam: 1 kase tavuklu çorba, 3 parça tavuk eti, 3 yk bulgur pilavı ve salata

su: 1,5 anca olmuştur. 2 olur yatana kadr ama 3 olmaz

spor da köye gidip geldik ev süpürdüm vs koştrmaca yani

@bnnu bugünki menümden memnun olamadım pek inşallah yarın güzel görürüm tartıyı
Guzel birgundu dun begenmistim bu menuyu kuzum :)

Selam güzeller,

Dün verdiklerimi bugün aldım galiba 😶

13:15
1 tabak tavuklu noodle ☠
1 diyet kola

21.20
Bir kase düğün çorbası
2-3 lokma ızgara et
2-3 kaşık mantar kavurması
1 dilim çedar, 6 zeytin
1 yk haşlanmış konserve mısır
1 yk haşlanmış makarna
2 hurma+15 badem

yaz yaz bitmiyordu 😶
8.500 adım, 1.5 lt su

@esmeriiim
Ahh pestom naptin sen 15dk tempolu yuruyus cezasi geliyor..

Gunaydin kizlar
Benim bu haftam cok yogun. Sadece Carsamba izinliyim. Haftasonuda calisacagim.
O yuzden ikinci defa su orucu denemeye karar verdim. Ilki 4veya 5 gun surmustu. Ikinci denemem de 2 gun. O yuzden yine bir 5 gun yapmak istiyorum.

Regl oldugum icin +1 ciktim tartida

Cuma 64
Pazartesi 65

Bugun kosarak ise gidecegim.. Yavas yavas baslamak istiyorum kosuya yine.

Ogunlerimizi dengeli tutalim suyu arttirmaya calisalim. Sporuda eksik etmeyelim 👻
Iyi gunler hepinize ❤
Canim kolayliklar diliyorum bu hafta sana :)

Cuma 71.3
Ptesi 72.9
Balayi etkisini tam gördüm.. cumaya insallah sabit olurum eksiye geçmek çok zor😔
Bu hafta yarisma yok gulum, haftaya kadarda eksiye dusersin :)

Kontrol bildirimi
Cuma 71.4
Pazartesi 72.0
Yawrukush Yawrukush kaptanım en son cumartesiden pazara 1 kilo almıştım bir günde de 400 gram vermişim şimdi de 🤣 baya şiş oldum... Eğer cumaya kadar gitmezse ben bu hafta girmeyeyim listeye
@melek ada
Canim bu cuma yarisma yok bayram dolayisiyla, haftaya guzel bir eksiyle listeye alacagim seni , haydi goster kendini :))

Hoşbuldum kaptanııım nasılsınız :)
Canimcim iyiyim Feyzos sen nasilsin asil canim, bu sefer arayi cok actin heee :)

Cumaya kadar gider canm biraz daha dikkatli olman lazım.

Cuma: 56.3
Pazartesi: 56.6
Canim biraz dikkatle guzel eksi gelir :)

@1delimavi Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Ayyy bugün tartılmayı unuttum. Yarın bildirsem olur mu?
Olur canim :)

Sayfada geçmiş okurken az alınan karbonhidrata bile fazla denmiş mesela 4 yk bulgur pilavı bunun neresi çok? Vucudun azda olsa ihtiyacı yokmu karbonhidrata
4 kasik bulguru 1 ogunde yememizde hicbir sakinca yok.Hangi menuden bahsettin suan bilmeden yazyorum fakat benim herkese menu yorumlarim su sekilde olur; menusunde yeterince protein, yeterince yag, yeterince karbonhidrat ,yeterince minarel - su var mi, varsa tamamdir.Bunlardan fazla olan olmussa ceza verip telafi etmeye calisiriz.
Misal diyelim ki,a kisisinin menusunde sabah 2 dilim ekmek var, arada meyve yenmis, oglen yogurtlu corba icilmis, aksam 4 kasik bulgur var.Bu diyete uygun bir menu degil her ogunde karbonhidrat var.Sabah 2 dilim ekmek yendiyse oglen salata yiyebilirdi, arada meyve yendiyse, aksam sebze ya da et yemegiyle gun kapatilabilirdi.Menu yorumlarini bu sekilde yapiyorum gulum, tum gune bakarak :)

gitçek gitçeeek. bir şişim tansu, sorma. normalde parmağımdan düşen yüzük sımsıkı, izi çıkmış. balon balığı gibiyim pofuduk pofuduk
😂😂😂
:duduk:YARISMA- BAYRAM DUYURUSU:duduk:

***Arkadaslar 31 Temmuz Cuma gunu Kurban Bayraminin 1. gunu olmasi dolayisiyla , bu cuma ve haftaya cuma gunu yarismalari . yani 2 etap birlestirilme karari alindi takim kaptanlari arasinda.
Bu cuma gunu yarisma olmayacak, bir sonraki cuma yani 7 Temmuz'da 2 etap birlesmis olarak ,yarismamiz olacak.

***Dikkat etmemiz gereken sey, bayramda yediklerimizin ucunu kacirmamak.Yine her zaman ki gibi cuma ve cumartesi gunleri (bayramin 1. ve 2. gunleri) dikkatli bir sekilde odul yapma hakkimiz olacak.Pazardan itibaren diyet duzenimize donecegiz.

***Bayrami kendisine faydaya donusturen takimlar ve uyeler oluyor, lutfen bayram rehavetine kapilmayalim.Birde Kurban Bayramimizin guzel tarafi , et -salata bol bol yiyebilirsiniz.Sadece dolmalara, tatlilara dikkat edin yeter..:kk77:
Sevgiler canlarim.. :KK200:
Dikkat edelim kaptanimmmm

Eklentiler

• 20200727_182347.webp
    20200727_182347.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 25
Guzel bir gun olmus Tansucum:)

Cig kofte durum yerine aksam baska bir sey yesen daha guzel olurmus ama bu haliylede guzel menun canim..

Guzel birgundu dun begenmistim bu menuyu kuzum :)

Ahh pestom naptin sen 15dk tempolu yuruyus cezasi geliyor..

Canim kolayliklar diliyorum bu hafta sana :)

Bu hafta yarisma yok gulum, haftaya kadarda eksiye dusersin :)

Canim bu cuma yarisma yok bayram dolayisiyla, haftaya guzel bir eksiyle listeye alacagim seni , haydi goster kendini :))

Canimcim iyiyim Feyzos sen nasilsin asil canim, bu sefer arayi cok actin heee :)

Canim biraz dikkatle guzel eksi gelir :)

Olur canim :)

4 kasik bulguru 1 ogunde yememizde hicbir sakinca yok.Hangi menuden bahsettin suan bilmeden yazyorum fakat benim herkese menu yorumlarim su sekilde olur; menusunde yeterince protein, yeterince yag, yeterince karbonhidrat ,yeterince minarel - su var mi, varsa tamamdir.Bunlardan fazla olan olmussa ceza verip telafi etmeye calisiriz.
Misal diyelim ki,a kisisinin menusunde sabah 2 dilim ekmek var, arada meyve yenmis, oglen yogurtlu corba icilmis, aksam 4 kasik bulgur var.Bu diyete uygun bir menu degil her ogunde karbonhidrat var.Sabah 2 dilim ekmek yendiyse oglen salata yiyebilirdi, arada meyve yendiyse, aksam sebze ya da et yemegiyle gun kapatilabilirdi.Menu yorumlarini bu sekilde yapiyorum gulum, tum gune bakarak :)
Ooo kaptanım işte ben buna güzel haber derim 😁😁 bayramı da avantaja dönüştürürüz tamamdırrrr 👍👍

Back
X