- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
YaHem noodle hemde Makarna. Ayrica konserve misir yenmis dün
Cok kotu kiz. Esin nerde senin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaHem noodle hemde Makarna. Ayrica konserve misir yenmis dün
Cok kotu kiz. Esin nerde senin :)
Dün menünü yazmadın mı yoksa ben mi görmedim eşcağızım?acaıp iştahszıım bugun hıcbısey zorla 2 zeytın yarım dılım ekmek yedım sabah
oğlende esımın zoruyla ıcıne ızgara et dogradıgım salatadan 4-5 kasık
keske hergun boyle ıstahsız olsam![]()
Neden öyle şiştin bargacan, tuzlu mu yedin ?gitçek gitçeeek. bir şişim tansu, sorma. normalde parmağımdan düşen yüzük sımsıkı, izi çıkmış. balon balığı gibiyim pofuduk pofuduk
Neden öyle şiştin bargacan, tuzlu mu yedin ?
Cok guzel birgundu dun yine :))Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet (3 yumurta), sogus domates, kapya, pancar, arpacik sogani (birer tane), ceyrek avokado, 7 siyah zeytin ve ayran
Ara
Bir salkim siyah uzum
Sutlu kahve
Aksam
Alinazik (2 porsiyon), koz lopez biber (4 tane) ve ayran
3 ceviz ve maden suyu
Su 3 litre
8000 adim
Birgaripanne
Yawrukush
Harikasin canim, hizla verdin dogum kilolarini :))Umarım bulursunuz canım, değişiklik her saman güzrldir , bir de adı tatilse
Canım istemiyor, ben zaten normalde de çok yemem sanırım o yüzden doğum öncesi kiloma çabuk döndüm , çünkü eskisinden çok koşturuyorum, suyu 2 yaptım 2.5 da yaparım
Size iyi eğlenceler![]()
Guzel birgun olmus canimcim :)İyi akşamlar herkese
9.20: yarım muz, bir yk helva
11.30: iki tam buğday unundan krep, bir dilim peynir, zeytin, bir yk fındık krema
16.00: bir kase yoğurtlu müsli, muz
18.30: 3 kaşık kabak sote, yarım haşlanmış tavuk butu
Su: 2,5 litre
Spor ev işleriyle uğraştım
MotivatedAlready
Canim hosgeldin, gozlerimiz yollarda kalmisti.Ben geldiiimmm![]()
Yawrukush
Birgaripanne
Arrietty_ @Ceydos
Bir haftalık balayının sonuna geldik evli mutlu olarak döndüm aranıza :)
Bu süreçte ipin ucu kaçtı asla dikkat edemedim akrabalar tebrikler az da olsa gezmeler derken + geldim yarına da - gelmeyi beklemiyorum ama artık düzenli yaşama geçtim ve tam gaz diyet moduna yarın yeniden başlıyorum kaptanlarım.
Bugün evimi temizledim çamaşır yıkadım valiz yerşleştirme derken yoruldum![]()
Harikasin canim, sen 58, ben 60 olalim :))Iyiyim canim dondum ve bu defe ne kadar surerse sursun 58 kilo ya inicem.
Canim bende Filiz ile ayni yorumu yazacagim, yillari spor salonunda gecmis biri olarak, su korona zamani spor salonlari hiic guvenli degil.Kızlar haftaya spor salonuna yazılmak ıstıyorum ne onerırsınız. Sıkılasmak ıstıyorum ıncecık olmak![]()
Oh harikasin Filizim keyfiniz bol olsun.Uyumak güzel şeydinlenmişsindir güzelim. Tatilin son günleri biraz alışveriş filan yaptık buralardan, giremiyorum takıma bu sıra yeterince bayramdan sonra daha aktif olucam umarım tatlı kaptişim
Sen nasılsın canım? Neler yapicaksin bugün bakalım?![]()
Hee onu hatirliyorum gulum :)Bayagi oldu kaptanim
Oooo tonlu pizza yummmmyselamlar,Birgaripanne
sabah: yulaflı peynirli omlet, maydonoz, salatalık, 2 dilim salam
öğlen: yoğurt, yeşil elma, 20 gr yulaf,
akşam: tonbalık tabanlı pizza, üzerinde kabak ve domates dilimleri ile lor peyniri var. yanında 100 gr kadar piyaz
+1 parça bitter çikolata
su: 2.5, spor: 45 dk yürüyüş + 45 dk kardiyo videosu
Canim mekik, sinav, adimlama, ziplama vs benzeri cezalardan diledigin gibi verebilirsin menulerimde uygun gormedigin seylere, hic acima :)Ne tür cezalar veriliyor ben bilmiyorum ki kaptanım![]()
Guzel birgun olmus canim:)Sabah
Çeyrek ekmek hindi fümeli tost
Bir bardak çay
(Normal ekmekten yapmış annemler o yüzden az yedim)
Akşam
4 çk bulgur pilavı
4 adet köfte
Salata
Limonlu soda
Türk kahvesi
Sabah az yiyince akşamı abartmış olabilirim
Su: 2,4 L
Spor
13000 adım 650 puan
@melek ada
Guzel bir gun olmus Tansucum:)
Cig kofte durum yerine aksam baska bir sey yesen daha guzel olurmus ama bu haliylede guzel menun canim..@1delimavi
Sabah: bir parça ekmek,2 salam,domates salatalık,1 kaşık haşhaş ezmesi,bir parça peynir
Ara:1 şeftali
Öğle: soğuk ayran çorbası
Akşam: çiğköfte dürüm,ayran
Su: 2,5 lt
Spor: 15 şınav,20 squat,30 sn plank,20 lunges,30 sn mountain climber hareketi,15 mekik,30 dk yürüyüş
Guzel birgundu dun begenmistim bu menuyu kuzum :)Selam kızlar. Nasılsınız? Bugün bi pazar koşturmasıdır nasıl geçti anlamadım.
sabah/öğlen: 2 yk menemen 1,5 dilim ekmek biraz peynir, 3 zeytin. 2 bardak çay
ara: 14 fındık 1 ceviz
Akşam: 1 kase tavuklu çorba, 3 parça tavuk eti, 3 yk bulgur pilavı ve salata
su: 1,5 anca olmuştur. 2 olur yatana kadr ama 3 olmaz
spor da köye gidip geldik ev süpürdüm vs koştrmaca yani
@bnnu bugünki menümden memnun olamadım pek inşallah yarın güzel görürüm tartıyı
Ahh pestom naptin sen 15dk tempolu yuruyus cezasi geliyor..Selam güzeller,
Dün verdiklerimi bugün aldım galiba
13:15
1 tabak tavuklu noodle ☠
1 diyet kola
21.20
Bir kase düğün çorbası
2-3 lokma ızgara et
2-3 kaşık mantar kavurması
1 dilim çedar, 6 zeytin
1 yk haşlanmış konserve mısır
1 yk haşlanmış makarna
2 hurma+15 badem
yaz yaz bitmiyordu
8.500 adım, 1.5 lt su
@esmeriiim
Canim kolayliklar diliyorum bu hafta sana :)Gunaydin kizlar
Benim bu haftam cok yogun. Sadece Carsamba izinliyim. Haftasonuda calisacagim.
O yuzden ikinci defa su orucu denemeye karar verdim. Ilki 4veya 5 gun surmustu. Ikinci denemem de 2 gun. O yuzden yine bir 5 gun yapmak istiyorum.
Regl oldugum icin +1 ciktim tartida
Cuma 64
Pazartesi 65
Bugun kosarak ise gidecegim.. Yavas yavas baslamak istiyorum kosuya yine.
Ogunlerimizi dengeli tutalim suyu arttirmaya calisalim. Sporuda eksik etmeyelim
Iyi gunler hepinize ❤
Bu hafta yarisma yok gulum, haftaya kadarda eksiye dusersin :)Cuma 71.3
Ptesi 72.9
Balayi etkisini tam gördüm.. cumaya insallah sabit olurum eksiye geçmek çok zor![]()
Canim bu cuma yarisma yok bayram dolayisiyla, haftaya guzel bir eksiyle listeye alacagim seni , haydi goster kendini :))Kontrol bildirimi
Cuma 71.4
Pazartesi 72.0
Yawrukush kaptanım en son cumartesiden pazara 1 kilo almıştım bir günde de 400 gram vermişim şimdi de
baya şiş oldum... Eğer cumaya kadar gitmezse ben bu hafta girmeyeyim listeye
@melek ada
Canimcim iyiyim Feyzos sen nasilsin asil canim, bu sefer arayi cok actin heee :)Hoşbuldum kaptanııım nasılsınız :)
Canim biraz dikkatle guzel eksi gelir :)Cumaya kadar gider canm biraz daha dikkatli olman lazım.
Cuma: 56.3
Pazartesi: 56.6
Olur canim :)
4 kasik bulguru 1 ogunde yememizde hicbir sakinca yok.Hangi menuden bahsettin suan bilmeden yazyorum fakat benim herkese menu yorumlarim su sekilde olur; menusunde yeterince protein, yeterince yag, yeterince karbonhidrat ,yeterince minarel - su var mi, varsa tamamdir.Bunlardan fazla olan olmussa ceza verip telafi etmeye calisiriz.Sayfada geçmiş okurken az alınan karbonhidrata bile fazla denmiş mesela 4 yk bulgur pilavı bunun neresi çok? Vucudun azda olsa ihtiyacı yokmu karbonhidrata
gitçek gitçeeek. bir şişim tansu, sorma. normalde parmağımdan düşen yüzük sımsıkı, izi çıkmış. balon balığı gibiyim pofuduk pofuduk
Dikkat edelim kaptanimmmmYARISMA- BAYRAM DUYURUSU
***Arkadaslar 31 Temmuz Cuma gunu Kurban Bayraminin 1. gunu olmasi dolayisiyla , bu cuma ve haftaya cuma gunu yarismalari . yani 2 etap birlestirilme karari alindi takim kaptanlari arasinda.
Bu cuma gunu yarisma olmayacak, bir sonraki cuma yani 7 Temmuz'da 2 etap birlesmis olarak ,yarismamiz olacak.
***Dikkat etmemiz gereken sey, bayramda yediklerimizin ucunu kacirmamak.Yine her zaman ki gibi cuma ve cumartesi gunleri (bayramin 1. ve 2. gunleri) dikkatli bir sekilde odul yapma hakkimiz olacak.Pazardan itibaren diyet duzenimize donecegiz.
***Bayrami kendisine faydaya donusturen takimlar ve uyeler oluyor, lutfen bayram rehavetine kapilmayalim.Birde Kurban Bayramimizin guzel tarafi , et -salata bol bol yiyebilirsiniz.Sadece dolmalara, tatlilara dikkat edin yeter..
Sevgiler canlarim..
Nasilsin kuzucum, gunun nasil gecti?
Dikkat edelim kaptanimmmm
Iyiyum kaptanimNasilsin kuzucum, gunun nasil gecti?
Ooo tarhanalar miss miissss afiyetle, saglikla yiyin gulum..Iyiyum kaptanim
Sagol canim, iyiyim. Sen nasilsin :)deniz diyette hosgeldin canim, nasilsin :)
Ooo kaptanım işte ben buna güzel haber derimGuzel bir gun olmus Tansucum:)
Cig kofte durum yerine aksam baska bir sey yesen daha guzel olurmus ama bu haliylede guzel menun canim..
Guzel birgundu dun begenmistim bu menuyu kuzum :)
Ahh pestom naptin sen 15dk tempolu yuruyus cezasi geliyor..
Canim kolayliklar diliyorum bu hafta sana :)
Bu hafta yarisma yok gulum, haftaya kadarda eksiye dusersin :)
Canim bu cuma yarisma yok bayram dolayisiyla, haftaya guzel bir eksiyle listeye alacagim seni , haydi goster kendini :))
Canimcim iyiyim Feyzos sen nasilsin asil canim, bu sefer arayi cok actin heee :)
Canim biraz dikkatle guzel eksi gelir :)
Olur canim :)
4 kasik bulguru 1 ogunde yememizde hicbir sakinca yok.Hangi menuden bahsettin suan bilmeden yazyorum fakat benim herkese menu yorumlarim su sekilde olur; menusunde yeterince protein, yeterince yag, yeterince karbonhidrat ,yeterince minarel - su var mi, varsa tamamdir.Bunlardan fazla olan olmussa ceza verip telafi etmeye calisiriz.
Misal diyelim ki,a kisisinin menusunde sabah 2 dilim ekmek var, arada meyve yenmis, oglen yogurtlu corba icilmis, aksam 4 kasik bulgur var.Bu diyete uygun bir menu degil her ogunde karbonhidrat var.Sabah 2 dilim ekmek yendiyse oglen salata yiyebilirdi, arada meyve yendiyse, aksam sebze ya da et yemegiyle gun kapatilabilirdi.Menu yorumlarini bu sekilde yapiyorum gulum, tum gune bakarak :)
Bende iyiym canim, nasil geciyor gunlerin, diyetin nasil gidiyor :)Sagol canim, iyiyim. Sen nasilsin :)
Oh yeah , oh yeahhOoo kaptanım işte ben buna güzel haber derimbayramı da avantaja dönüştürürüz tamamdırrrr
![]()
Kaptanım görüyorum ki aşırı cool emojililer team-ine hoşgelmişsinizOh yeah , oh yeahh![]()
Aaa haberim yoktu bundan, arti cikinca asiri cool olduysamKaptanım görüyorum ki aşırı cool emojililer team-ine hoşgelmişsiniz
Resmi emojimiz![]()