- 11 Temmuz 2020
- 565
- 2.117
- 33
Merak etmeyin her şey kontrol altındaAaa haberim yoktu bundan, arti cikinca asiri cool olduysam![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etmeyin her şey kontrol altındaAaa haberim yoktu bundan, arti cikinca asiri cool olduysam![]()
![]()
Ben de aynı durumdan muzdaripimbilmem ki öyle mi yaptım acaba? yeni bi peynir aldım o tuzlu çıktı baya ama yediğim miktar 20 gram, o bu kadar şişirir mi bilemedim. ay görsen pofi pofiyim ya sdklşfjds
Iyiymis o zaman, daha once soyleseydiniz ya hain kofteler :)))Merak etmeyin her şey kontrol altındabu emojiyi kullanmaya başladığınız an kilo vermeye de başlıyorsunuz
öyle bir emoji
![]()
Biz de daha deneme aşamasındaydık test ediyordukIyiymis o zaman, daha once soyleseydiniz ya hain kofteler :)))
Kimseye soylemeyelim, bu aramizda bir sir olsun, biz zapzayif olalim, digerleriyle dalga gecelim, erol tas gulumsemesi yapalim suratlarina suratlarinaBiz de daha deneme aşamasındaydık test ediyordukdenendi onaylandı
![]()
Ssshh diğer takımlar burada geziyorlarKimseye soylemeyelim, bu aramizda bir sir, biz zapzayif olalim, digerlerile dalga gecelim, erol tas gulumsemesi yapalim ,suratlarina suratlarina![]()
O zaman bayramdan sonra acik ara 1.yiiiiizzz :)Ssshh diğer takımlar burada geziyorlartop secret arkadaşlar
Yalnız şu an misyonumuz ifşa oldu![]()
Vizyonumuz da bu yöndeO zaman bayramdan sonra acik ara 1.yiiiiizzz :)
Gunun nasil gecti canim, menun nasil bugun?
Vizyonumuz yiyip yiyip kilo almamak :))Vizyonumuz da bu yönde
Sabah az yedim sucuklu yumurta vardı şimdi de tavuk ızgarayı bekliyorum. Güzeldi ya hele şu ızgara bir gelsin daha da güzel olucak onu gömünce ☺☺
O da iyiymişVizyonumuz yiyip yiyip kilo almamak :))
Afiyet olsun canim simdiden :))
Ben yürüyümüş 20.000 adım tempolu, 15 dk da sana yürürüm be kaptancım....Guzel bir gun olmus Tansucum:)
Cig kofte durum yerine aksam baska bir sey yesen daha guzel olurmus ama bu haliylede guzel menun canim..
Guzel birgundu dun begenmistim bu menuyu kuzum :)
Ahh pestom naptin sen 15dk tempolu yuruyus cezasi geliyor..
Canim kolayliklar diliyorum bu hafta sana :)
Bu hafta yarisma yok gulum, haftaya kadarda eksiye dusersin :)
Canim bu cuma yarisma yok bayram dolayisiyla, haftaya guzel bir eksiyle listeye alacagim seni , haydi goster kendini :))
Canimcim iyiyim Feyzos sen nasilsin asil canim, bu sefer arayi cok actin heee :)
Canim biraz dikkatle guzel eksi gelir :)
Olur canim :)
4 kasik bulguru 1 ogunde yememizde hicbir sakinca yok.Hangi menuden bahsettin suan bilmeden yazyorum fakat benim herkese menu yorumlarim su sekilde olur; menusunde yeterince protein, yeterince yag, yeterince karbonhidrat ,yeterince minarel - su var mi, varsa tamamdir.Bunlardan fazla olan olmussa ceza verip telafi etmeye calisiriz.
Misal diyelim ki,a kisisinin menusunde sabah 2 dilim ekmek var, arada meyve yenmis, oglen yogurtlu corba icilmis, aksam 4 kasik bulgur var.Bu diyete uygun bir menu degil her ogunde karbonhidrat var.Sabah 2 dilim ekmek yendiyse oglen salata yiyebilirdi, arada meyve yendiyse, aksam sebze ya da et yemegiyle gun kapatilabilirdi.Menu yorumlarini bu sekilde yapiyorum gulum, tum gune bakarak :)
Ayy eşime bak bee nasılda yakaladıDün menünü yazmadın mı yoksa ben mi görmedim eşcağızım?![]()
KAMU SPOTU
Arkadaslar bu Ozgegecen cuma 66.2 kg idi, cuma ve cumartesi gunleri , hunharca yedi, yedi, yedi ve bugun 67.2 kilo geldi.
Ozge gibi yapmayin, insan gibi yiyin, insan gibi kilo verin.
Soyleyeceklerim bu kadar..
Ooo harikasin Rocky :))Ben yürüyümüş 20.000 adım tempolu, 15 dk da sana yürürüm be kaptancım....
Gulum adimlarin sahaneee , o nasil adim oyle :)Menumu paylasayim
Sabah gelinlikgil gelmis kahvalti edemedim
Oglen
1 tavuk doner
1 ayran
Ikindi
Bir miktar tarhana
Aksam
Pisman hissedip bolca su ictigim icinde tokluktan oturu birsey yemedim
Su 16 bardak
Spor 19000 adim 950 p
Chole thinge baslicaktim yalan oldu insAllah yarin baslarim