• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bilmem ki öyle mi yaptım acaba? yeni bi peynir aldım o tuzlu çıktı baya ama yediğim miktar 20 gram, o bu kadar şişirir mi bilemedim. ay görsen pofi pofiyim ya sdklşfjds
20 gram peynir bu kadar şişiriyosa benim gibi 39g yesen ne olur bilemiyorum 🤣 geçmiş olsun beyb ödem atıcı çaylar falan var belki iyi gelir

Herkese iyi akşamlaaar

08.45
10 badem

12.20
fotodakine ek

19.45
2 yk tavada yumurta
10 zeytin
22 g 🤣 cheddar
1 tk sarımsaklı krem peynir gibi bişey
Yarımdan az avokado

Su 2 lt
spor güncellemem sonra gelicek 😘

esmeriiim esmeriiim Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• 50BC701D-AB55-4D8F-B9C3-966C6E29602B.webp
    50BC701D-AB55-4D8F-B9C3-966C6E29602B.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 24
Aaa ben de öyle bir şey kullanıyorum süper bir şey değil mi ya 😎 PC başına oturuyorum veya artık her ne yapıyorsam o sırada yanımda duruyor tadını çıkara çıkara su içiyorum 😁😁 artık bir zevk meselesi hâline geliyor benim için 🤣
Ay ne güzel anlattın canımız su çekti bebişim 🤣🤣

Evet gittim
Miyom hala aynı boyutlarda bir değişim yok
Hormon tahlili yapıldı. İlk defa fsh yüksek çıktı.
Moralim bozuldu baya
Yüksek de çok yüksek değil aslında ama üst sınırın üstünde.
Eyvah dedim gidiyor yımırtalar
Sonra instada bir doktor var daha önce ee burda bahsetmiştim, rengin börekçi.
Ona gönderdim sonuçları. Sağolsun değerlendirdi hemen.
Açlık saatim 20 idi benim. 14-16 yap dedi.
hormonları etkiliyor demişlerdi de ben emeen ne kadar etkileyebilir ki demiştim 😂😂 bu kadar etkiliyormuş.
Geçmiş olsun Jane, 😊 umarım ömrün boyunca daha ilerlemez

Sabah
2 çatal sucuklu yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
3 adet zeytin
Domates salatalık

Ara
Üzüm 1 salkım
Türk kahvesi

Akşam
2 tavuk pirzola ızgara
3 tavuk kanat ızgara
Yarım kâse kinoalı yoğurt
Yarım muz

Su : 2L
Spor: 6000 adım 300 puan
Bu aralar spor biraz az oluyor 🤭 ama artırırım yakında 😁
@melek ada
Ayrılığımızın acısından spora motivasyon bulmak zor oluyor... ama üstesinden gelmeliyiz....

Ayrılığımızın acısından spora motivasyon bulmak zor oluyor... ama üstesinden gelmeliyiz....
Katılıyorum, 😪
Ama bak buradayız yine aynı kilodayız yine aynı anda alıyoruz 🤣 bence bunu avantaja dönüştürüp spora başlarsak aynı anda sporu da yaparız 😁
Minnak teorilerde bugün 🙃

Ayy en sevdıgım tarhanaaa😍
Kim istemisti az once gonderebilirim haberiniz olsun
Iyi aksamlar:KK37:
Guncel kilo:85.8 (-100 gr)

Menu

Sabah-ogle
Salamli ve soganli omlet (2yumurta), sogus domates, kapya, pancar, (birer tane), ceyrek avokado, 11 siyah zeytin ve ayran

Ara
2 sekerpara
Sutlu kahve

Aksam
Et kofte (6 tane), sogan salatasi, koz patlican, domates, biber ve ayran

1 salkim donmus uzum

Su 3 litre
10 bin adim

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
Yaa bende avakado yemek istiyorum
kız o kadar su içip chloe tinge başlasan midende havai fişekler atılır boşver.

sen daa acıkır bişiler yersin bence gün bitmeden. ye de. aç kalma.
Simdiye kadar acligim yoktu bildirimlerdeki yemek fotolari aciktirdi beni
ben biraz bünyemi şaşırttırıverip bugün az yiyeyim dedim, gerçekten önceki günlere göre az yedim, bünyem şok:

sabah:

Eki Görüntüle 2668435

öğlen: 100 ml süt ile kahve

akşam:

Eki Görüntüle 2668438

su: daha 1 oldu, en az 3 yapıcam bu kesin

spor: 45 dakika yürüdüm (180p). programıma göre 1 saat de güçlendirme yapmam lazım ama daha yapmadım ve enerjim 0 olduğu için yapmış gibi yazmayayım şimdiden. niyetim yapmak ama yapmazsam da puanını yazıp hakkınıza girmiş olmim. %60 yaparım ama sıcak da. anladınız siz beni...

Birgaripanne Birgaripanne
Spor kısmini okurken beynim yandi

Bu az hali mi 😦😂😂😂
Aaa ben de öyle bir şey kullanıyorum süper bir şey değil mi ya 😎 PC başına oturuyorum veya artık her ne yapıyorsam o sırada yanımda duruyor tadını çıkara çıkara su içiyorum 😁😁 artık bir zevk meselesi hâline geliyor benim için 🤣
Aynen bende 500 ml lik bardaklarimla mutlu olmaya calisiyorum ama kizim dogdugundan beri 6 tanesini kirdi
bugün lavanta aldım, yatmadan içip bayılmayı düşünüyorum :')
Lavanta yagi aldim sineklere karsi ama su an tereddutte kaldim

:duduk:YARISMA- BAYRAM DUYURUSU:duduk:

***Arkadaslar 31 Temmuz Cuma gunu Kurban Bayraminin 1. gunu olmasi dolayisiyla , bu cuma ve haftaya cuma gunu yarismalari . yani 2 etap birlestirilme karari alindi takim kaptanlari arasinda.
Bu cuma gunu yarisma olmayacak, bir sonraki cuma yani 7 Temmuz'da 2 etap birlesmis olarak ,yarismamiz olacak.

***Dikkat etmemiz gereken sey, bayramda yediklerimizin ucunu kacirmamak.Yine her zaman ki gibi cuma ve cumartesi gunleri (bayramin 1. ve 2. gunleri) dikkatli bir sekilde odul yapma hakkimiz olacak.Pazardan itibaren diyet duzenimize donecegiz.

***Bayrami kendisine faydaya donusturen takimlar ve uyeler oluyor, lutfen bayram rehavetine kapilmayalim.Birde Kurban Bayramimizin guzel tarafi , et -salata bol bol yiyebilirsiniz.Sadece dolmalara, tatlilara dikkat edin yeter..:kk77:
Sevgiler canlarim.. :KK200:
7 temmuzda 2 haftalik bildirim yapiyoruz o zaman, degil mi kaptanim?

Bu az hali mi 😦😂😂😂

Aynen bende 500 ml lik bardaklarimla mutlu olmaya calisiyorum ama kizim dogdugundan beri 6 tanesini kirdi

Yiyebilirsin canim. Suyu da arttirmissin, sevindim:eğlence:

Bu az hali mi 😦😂😂😂

Aman çocuğa bir şey olmasın da... Ben en son migrostan almıştım 10tlye baya güzel tavsiye ederim 😊😊

Bu az hali mi 😦😂😂😂

teeek teeek girdim topladım da anca 900 kalori etti, tavuk döneri kenara koy öyle konuşalım tatlı kıs :p

lavanta yağı da çok uyku verir. yastığına bi damla damlat hemen zönk diye bayılıverirsin.

Katılıyorum, 😪
Ama bak buradayız yine aynı kilodayız yine aynı anda alıyoruz 🤣 bence bunu avantaja dönüştürüp spora başlarsak aynı anda sporu da yaparız 😁
Minnak teorilerde bugün 🙃
Zaten baktım sende +400 var koştur koştur hemen kendimi 71.4 yaptım. Sen de 1 cm cik kısalırsan dünyalar bizim olucak 😬 BFF olucaz :KK19:🤣

Aman çocuğa bir şey olmasın da... Ben en son migrostan almıştım 10tlye baya güzel tavsiye ederim 😊😊
Cocuga birsey olmasinda her zaman ayni modelden bulunmuyor ki
teeek teeek girdim topladım da anca 900 kalori etti, tavuk döneri kenara koy öyle konuşalım tatlı kıs :p

lavanta yağı da çok uyku verir. yastığına bi damla damlat hemen zönk diye bayılıverirsin.
Fazla mi olmus 😂😂
Haftalik aldirabilsen aslinda. Zaten olgunlasmasi 4-5 gun suruyor. Stogun bitmeden de yeniden aldirirdin.
Haftalik gelmiyor sanirim aylik o zaman da baska seyler aliyorum nakitim kalmiyor kredi kartini tamamen kapattik ve kullanmiyoruz artik da 😏😏

Back
X