• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canim gunu aktif gecirmissin oda egzersizden sayiliyor..
Tatli yeme lutfen, hele ki aksam vakti yeme..

Masalah canim cok sevindim senin adina :))

Evet canim, 2. sinifin bitigi yaz evlendim.
Vize pasaport islemlerinden dolayi nikahimiz dugunden once oldu, soyle ki okulda finalden ciktim, esim aldi beni kosa kosa nikah dairesine gittik, nikahimiz kiyildi :)
Okuldan arkadaslarda sinavdan cikip geldiler falan cok komikti :))
Ayy okul zamanları.
Bende dereceyle mezun oldum. 2 kere mezuniyet yaptılar. Dereceye girenlerin oldu bir gun sonra genel mezuniyet.
Derece için olana misafir almıyorlardı. O zaman eşimle sevgiliydik. O sanki öğrenci gibi gizlice sızmıştı
Diğer günde ailem gelmişti eşim gelememişti. Yani öyle ortamda tanışmalarını ben istememiştim.

Nevresim takımı tek kişilik+1 tane minik yastık da kullanıyor kayinvaldem.
2 takım istedi bende yaptım
Gorumcemin emrivaki elbisesi 😩 çok renkli bir kumaş olduğundan modeli pek anlaşılmıyor. Ustu kuplu klos etekli klasik elbise . Bu arada benden zayıf olduğunu idda ediyordu. Ama elbise bana da oldu üstelik onun basenleri benden baya fazla o yüzden hep klos giyiyor 🙊😂
Ellerine, emegine saglik , hepside cok guzel olmus..
Ne iyi niyetli bir gelinsin sen masallah canim.. :KK200:

Ayy okul zamanları.
Bende dereceyle mezun oldum. 2 kere mezuniyet yaptılar. Dereceye girenlerin oldu bir gun sonra genel mezuniyet.
Derece için olana misafir almıyorlardı. O zaman eşimle sevgiliydik. O sanki öğrenci gibi gizlice sızmıştı
Diğer günde ailem gelmişti eşim gelememişti. Yani öyle ortamda tanışmalarını ben istememiştim.
Tebrikler canim, 2 ayri mezuniyet ile hem esin , hem ailen katilmis olmus ne guzel :)

Ellerine, emegine saglik , hepside cok guzel olmus..
Ne iyi niyetli bir gelinsin sen masallah canim.. :KK200:
Kayinvaldem istemeden yaptigimda oluyor yada artik bana bırakmıyor hemen istiyor zaten 🤣 ona gönlümle yapıyorum da.
Bana da yap diye diretip üzerine yikanlara dikerken baya soyleniyorum. Evde dikiş dikmek çok hoşuma gitmiyor. Atölyede daha kolayıma geliyor

Kayinvaldem istemeden yaptigimda oluyor yada artik bana bırakmıyor hemen istiyor zaten 🤣 ona gönlümle yapıyorum da.
Bana da yap diye diretip üzerine yikanlara dikerken baya soyleniyorum. Evde dikiş dikmek çok hoşuma gitmiyor. Atölyede daha kolayıma geliyor
Dogru ev ortaminda yeterli gerecin bile yoktur belki..
Yinede iyilik yap denize at, ananemin bir lafi vardir, ilmimin sadakasini veriyorum de yap kizim der.
Aynen o hesap canim.. :KK200:

Dogru ev ortaminda yeterli gerecin bile yoktur belki..
Yinede iyilik yap denize at, ananemin bir lafi vardir, ilmimin sadakasini veriyorum de yap kizim der.
Aynen o hesap canim.. :KK200:
Bende anannen gibi düşünüyorum. Mesleğimin elimin sadakası olsun diyorum.
Bir tane aile dostumuzun kızına kardeşinin düğünü için tuvalet dikecem bu ara
O paylaşırım yine sizle 🙄

Tamam canim gunu aktif gecirmissin oda egzersizden sayiliyor..
Tatli yeme lutfen, hele ki aksam vakti yeme..

Masalah canim cok sevindim senin adina :))

Evet canim, 2. sinifin bitigi yaz evlendim.
Vize pasaport islemlerinden dolayi nikahimiz dugunden once oldu, soyle ki okulda finalden ciktim, esim aldi beni kosa kosa nikah dairesine gittik, nikahimiz kiyildi :)
Okuldan arkadaslarda sinavdan cikip geldiler falan cok komikti :))
O Amerikada sen burda
Nasıl tanıştınız peki?
Eşinle aynı yaşta mısınız?
Ay ne çok sordum :) meraklı meraklı :)

Menun guzel canim, suyunu biraz arttir, boynun icinde cok gecmis olsun, simdi nasilsin?

Kafanda bitirmelisin Tansucum, istedikten sonra olmayacak bir sey yok..

Gozunaydin canim, nasilsin?
Nasil gecti bayraminiz?

Hay Allah tekrar cok gecmis olsun.. :KK43:

Tamam canim o zaman duzenin nasilsa oyle devam edelim..
Bende iyiyim canim , bildigin gibi, 2 azmanla gunlerimiz geiyor :)))

Kisir yerine yumurta olsaymis super menuymus..
Su ve egzersiz sahane, kucuk bir ceza geliyor bu aksam kisira :))

Nerelerdesin sen pestom, gozlerim yollarda..
Islerin mi yogun cok?

Hadi guzel haberler, hayirli haberler olsun gulum..
Biliyorsun dualarim hep seninle...

Canim kolayliklar diliyorum, guzel bir nobet olur insallah..

Gecmis olsun gulum, neyin var?
işlerin de etkisi var ama asıl sebep abuk subuk yemem kaptanım 😢 bu cuma bayram tartısını baz almicaz önceki haftaıa göre kıyas yapcaz diy mi? 🥺

Aylik programlarini bizimle paylasir misin

burada günü gününe paylaştığım her şey programım oluyor aslında. mesela 2 bitter çikolata yerken bile soruyorum hocama, ye demişse yiyorum. buraya attığım her fotoğraf veya raporu ona da atıyorum. şimdiye kadarki tüm sporlar ve yemekler programımdı zaten özetle (:

bugünü paylaşim:

WhatsApp Image 2020-08-05 at 12.56.25 PM.webp
WhatsApp Image 2020-08-05 at 4.34.10 PM.webp
WhatsApp Image 2020-08-05 at 6.58.16 PM.webp

su: 2 lt
spor: 1 saat dumbell ile egzersiz

O Amerikada sen burda
Nasıl tanıştınız peki?
Eşinle aynı yaşta mısınız?
Ay ne çok sordum :) meraklı meraklı :)
Esim Ankarada guzel bir sirkette calisiyordu, bende muzmin ogrenciydim :)
Biz o Ankaradayken tanistik, kendisi kuzenimin is yerinden arkadasiymis..
Bir gun karsilastik kuzenimle, esimde yanindaydi oyle tanismis olduk.
Sonra gorusmek istedi , boylelikle basladik.
Ama ilk karsilasmamiz cok efsunluydu , annemde yanimdaydi, o bana bakakalmisti, ben ona..
Sonra bir daha nerde gorecegiz birbirimizi dedim, kuzenimin facesine baktim buldum esimi hatta ama sonra ustunde durmadim.
Sonra kuzenimin annesinden telefon geldi, dedi boyle biriyle karsilasmis Ozge, gorusmek istiyormus delikanli, bizim Mehmet kefilmis arkadasina ne diyorsunuz diye anneme sordu.O gunu, o telefon konusmasini hic unutmam.. :)
Sonra esim istifa etti isinden, Houstonda doktora programi buldu , dedi ki gitme dersen kalirim..
Hatta gizli gizli bizimkilerlede bulusup konusmus, gitmeyeyim diye..
Hem bizimkiler (ogrenci oldugum icin ailem istemiyordu ciddi bir seyler) , hem ben git demisiz birbirimizden habersiz sonra yillar gecince ogrendim bunu..
Ona git dedim, gitmese icinde kalacakti hayat boyu ama ona git derken bir yanim yikildi..
Bir daha olmaz bu is, uzaktan devam ettiremeyiz dedim.
Hatta son hafta kala gitmesine dedi ki yildirim nikahi kiyalim sende gel , oylede deli dolu biridir:)
Bu arada benden 8 yas buyuk sormussun atlamayayim..
Sonra o agustos ayinda gitti abdye, biz neredeyse hasta olacaktik ayriliktan, kisin geldi yuzuk taktik ama 2 ailede ,ikimizde ogrenciyiz diye hic istemiyor ciddiyete binmesini..
Cok sorunlar yasadik o sebeple...
Sonra dedik ya evlenecegiz, ya da boyle ayri ayri hasta olup gidecegiz :)
Dedik evlenelim, tabi herkes ayaga kalkti :))
Neyse zor kisimlarini atlayayim, yazin geldi nikahimiz kiyildi once, 2. sinifi bitirdim ben, sonrada 2 hafta sonra kina-dugun..
Okulun son 2 yilini 3 ay Houstonda, 3 ay Ankarada gecirerek bitirdim, mezun oldum.
Benimle ayni sene 10 yil once oda doktorasini bitirdi.
Bu arada bu ogrencilik yillarimizda cook maddi sIkintilar cektik , cunku turk lirasi-dolar arasinda ucurumlar var biliyorsunuz..
Velhasili mezun olduk o okumaya devam etti, sonra is hayatina atildi , bende Akin dogana kadar birebir kendi isim olmasada degisik bir kac iste calistim.
Akin dogdu, ondan 3bucuk yil sonra Aras, derken ikimizde yaslandik ama iyi ki ayrilmamis evlenmisiz.
Cok zorlandik ama onlarin hepsi bize bir cok sey katti, egitti bizi..
Fakat cocuklarim sorsa mesela , karsi cikmayacak olmakla beraber, okullarini bitirip oyle bir duzen kurmalarini tavsiye ederim..
Iste boyle bir hikaye, hala yazmasi zevkli geliyor :))

Back
X