• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Emz

emzirirken zaten kilo veriyorsun , bebeğin kaç aylıktı , ben ek gıdaları dolu dolu yemeye başladığı zaman diyete girdim 7-8 aylıktı , bebeğin sadece süt alıyorsa diyet yapma derim , kilo her zaman verilir
Yeni 4 aylık canm :( haklısın kilo verilir emzirmeyi istiyorum

Günaydın kızlar dün şarjım bitti sonra da yine uyuyakalmisim hemen dünkü menümu yazayım ☺
Sabah
Üç yk menenen, bir dilim peynir, domates, salatalık, iki dilim ekmek

Ara
Sade türk kahvesi, bir kuru kayısı, bir taze incir

Ara
bir Nektari, beş çubuk kraker

Akşam
Yarım kase şehriye çorba, 5 tane fırın köfte, iki tane biber, iki dilim kavun

Su 2 litre
Spor 100 flutter kicks
100 bisiklet hareketi
afiyet olsun cok guzel bir gun olmus
Kızlar suyuma dikkat etsemde sütümn kalitesi düştü sanırm bebeğin bu ay 300 gr almış 🥺
Hemşire 1 hafta dikkat et sık emzir yine bakalım dedi eğer kilo almazsa sanırm mama dicek ama mamada vermek istemiyorum :KK43:

Benim diyet işi biraz askıya alınacak sanırm en azından ek gıdaya geçene kadar :KK43:
Yawrukush Yawrukush

Biz düzen yapmam lazm süt artırıcı çay alcm humana
Bide öğle yemeği yemiyorum saat 10 gibi kahvaltı ettiğim için sanrm azda olsa bişe yemem lazm yada ara öğünlerimi dolu yapmam lazm süt artıran şeyler neler kızlar yardım edin bana ya :KK43: çok canm sıkıldı
bu hafta daha sık emzir bakalim canim ayrica badem findik hurma eksik etme gun icinde
sut artirici seyler kisiye gore degisiyor sanirim en cok uyku sütü artırıyor bence. bende dere otu bulgur ve yesil sogan ve acayip etkiliydi. hatta haslanmis tavuk yeyince de sutumun arttigini hissederdim.
Bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta

öğle
1 kase domates çorbası
200 ml ayran
1 p tavuk göğüs

akşam
1 p zeytinyağlı semizotu
1 kase yoğurt

su:2.5lt litre
Spor: ofis koşturması

Yawrukush Yawrukush sserendipity sserendipity
menunu cok begendim canim afiyet olsun
Bnde içiyorum canım o kahveyi gerçekten harika rahat bir şekilde lavaboya da çıkıyorum hindiba kahve harika birşey gerçekten😊
ben de merak ettim simdi. daha once hic icmedim. tadi nasil?
İyi aksamlar:KK54:

Menu

Sabah
Salata (1 yumurta, 8 siyah zeytin, 1 dilim beyaz peynir, marul, mor lahana, domates, kapya, salatalik, pancar, ceyrek avokado ve maydanoz) ve papatya cayi

Ara
Donmus uzum (1 salkim)

Aksam
Firin levrek, yesil salata ve koz biber

Cevizli hurma (3 adet)

Su 3 litre
5 bin adim

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
herseyinle guzel bir gun olmus 😉
Bugünkü menüm

Sabah 09:30 3 dılım peynır yarım sımıt domates salatalık

Saat 12:00 sütlü kahve

Saat 15:30 yeşilçay ve yesıl elma

Saat 20:00 4 kasık etli kuru fasulye

Saat 21:00. 4 kaşık bıberlı lımonlu yogurt

Su 2 lt
Spor henuz yapmadım işyen eve gec geldım yemek hazrla camasır topla cocukları uyutcam sımdi umarım enerjım kalır
@JaneRizzoli
afiyet olsun canim guzel menu ama kurufasulye miktarini biraz daha artırabilirdin sanki
Merhabalar hatunlar,
Umarım iyisinizdir. Ben iyi sayılırım. Balon modu devam 🎈

13.40

Eki Görüntüle 2674131

O kutuda epey bir salata, tuzsuz zeytin, 3 dilim hellim, 4 dilim kuru domates, sucuk ve burda bence olduğundan daha bi büyük çıkan bir börecik var.

20.30

Eki Görüntüle 2674132

Dikkat bu bir tatlı tabağıdır 🤪
O mor salatadan bir o kadar daha yedim, hatta biraz daha fazla olabilir. Hepinize tavsiye ederim.

Su: 2 lt yapma niyetindeyim.
Spor: ona dair de bi niyet var fakat Allah kerim

🎉😌 @motivated already
afiyet olsun gayet guzel
Menum
Sabah
Olmazsa olmaz yulafli omlet 160 gram
2 ucgen peynir (belki kilo verememde etken )
3 zeytin
4 catal cilek receli kendim yaptim
1 catal tereyagi
Oglen
2 kasik pirinc pilavi
3 kasik salata
1 dilim ekmek
4 kasik ciger kavurma
Aksam
5 6 kasik et sote
1 kasik pirinc pilavi
Ara ogun
2 yarim dilim karpuzzun kabugu @deniz diyette
Su 14 bardak
Spor 15000 adim 750 puan
10 dk leslie 70 puan
5 dk chole thing 30 ppuan
Toplam 850
Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush @1delimavi
cok guzel yurumussun canim 15000 adim cok iyi 🖒
İyi akşamlar herkese 🐼
Sabah
Ufak bir tam buğday sandviç ekmeğinden yapılmış fümeli peynirli bol rokalı sandviç
Yeşil çay 1 kupa

Akşam
Yarım tabak domates salçalı biberli sosis (ben buna sosisli sos diyorum 😄)(çok büyük tabak hayal etmeyelim lütfen küçük yemek tabağı 🙃)
1 kk peynir
Salata

Su: 3L
Spor: yok, malum zamanlar 😬
pesto26 pesto26
oh mis 😊
Bugun ne yedim ?

Bugun biraz sapitti menum

Sabah 11.30

3 dilim ekmek 2 si tam bugday 1 i nirmal gec kalinca kahvalti aciktim bugun
2kk peynir
1 tane yagda domatesli yumurta
3 cb sekkersiz cay

Ara 12.30

1 fincan sekersiz turk kahvesi

Aksam 15.30

10 taneye yakin etki sarma
2 3 kasik karisik kızartma
Birazda eksi maya ekmek

Aksam 9 gibi
1 tane icli kofte

Su 1.5 litre
Spor yok gunluk hareket
afiyet olsun canim aksam 9 daki icli kofte fazla olmuş bence. yemegi erken yeyince acıkmışsındır tabi saat 7 gibi yeseydin birsey yazmazdim muhtemelen. 😁

bu hafta daha sık emzir bakalim canim ayrica badem findik hurma eksik etme gun icinde
sut artirici seyler kisiye gore degisiyor sanirim en cok uyku sütü artırıyor bence. bende dere otu bulgur ve yesil sogan ve acayip etkiliydi. hatta haslanmis tavuk yeyince de sutumun arttigini hissederdim.
İnşaAllah inşaAllah canm dikkat edicem artık 🥺

merhaba kizlar
sabah 11.00
kiymali yumurta (1 yumurtadan)
domates cokelek ve semizotundan salata
3 zeytin

17.00
5 kofte
domates salatalik ve ayran

su 3 litreyi gecti

50 squat
5 dk lik gunluk egzersizler
koye gittik bugün orda da hareketliydik
ip atlamaya zamanim kalmadi 😁 cok uykum var:KK16:

ya hep seni etiketlemeyi unutuyorum canim eşim bnnu bnnu
bu hafta 1. lik bizim:KK73:

Mantı sosuna tavada ekmek banan biri olarak o sosisle de anılarımız var elbette.... 😬
Afiyet olsun canısığ, ismini çok sevdim sosisli sos olarak 🤣
Arkadaşlar şu hangimiz en obur testine bir zamanlar nasıl 78 kilo olduğumu anlatarak noktayı koymak istiyorum... Haftada 2-3 kere 1 öğle yemeği olarak King boy menü+ normal menü yiyip üzerine akşam geç saatte yemek yediğim váákitler olmuş olabiluuur 🙃 yani mantıya ekmek banmak falan çok basit şeyler bunlar 😁 şimdi de nasıl tutuşuyorum ama bunları vermek için değil mi shshhsjs yerken iyiydi tabi 😁
Ama önemli olan şu an doğru yolda olmamız 🙃
Saolasın pestom, 💜

Beybim kırmızı pancardan yapıyosun ama turşu olmuş bi kırmızı pancar. Harbi enfes oluyor, alırsan yaz bana tarifini verem 😬
Sen spor dedin ama ben gittim içecek içtim şimdi.. bitanesi 85 calori imiş hepsini bitirmedim. Normalde çıkmayacaktım ama benim adam heves etti bi dolanmaya. Şimdi spor yapacak vaktim de kalmadı. Ay sızlanmaktan yıldım bi kaç gündür 😬
Bakalım sen neler yemişsin tıtlı qıssss 🐰👀
Bak bunu bilmiyordum alırsam atarım sana, biraz da nete bakarım 😁
Yürümüşsün ne güzel spor olmuş 😄 kalorisi çok değil zaten insanın canı çekiyor ya yapacak tek şey bir fırt almak 😁

Arkadaşlar şu hangimiz en obur testine bir zamanlar nasıl 78 kilo olduğumu anlatarak noktayı koymak istiyorum... Haftada 2-3 kere 1 öğle yemeği olarak King boy menü+ normal menü yiyip üzerine akşam geç saatte yemek yediğim váákitler olmuş olabiluuur 🙃 yani mantıya ekmek banmak falan çok basit şeyler bunlar 😁 şimdi de nasıl tutuşuyorum ama bunları vermek için değil mi shshhsjs yerken iyiydi tabi 😁
Ama önemli olan şu an doğru yolda olmamız 🙃
Saolasın pestom, 💜
🤣Bebeğim sen kiminle dans ediyorsun.........
Ben bu işlere 18 yaşımda össye hazırlanırken girdim, temelim çok sağlam 🤣 akşamları dersane çıkışı (21.30 civarı) millet koşa koşa eve gidip ders çalışırken ben gider 1.5 iskender gömer sonrasında da dev bir dürüm çiğköfteyle cilasını atardım... Yeni takılmaya başladığım herkes 3-4 haftaya farkedilecek şekilde kilo alırdı 😬 gece atıştırmalığı olarak makarna pattis kızartması ve yumurtayı aynı anda yaptığım bir gün hatırlıyorum 😬 o king boylara falan hiç girmeyelim zaten, kötü beslenmekten safra kesem alındı benim uleeeynnn. (en şişman benim yarışı 🤣🤣) ağır yaşamları izlerken hiç ‘eh yok artık yuh’ diyemedim, içten içe onları hep anlıyordum. Bu arada ben de 79.5u gördüm galiba en son. Aslında bu yemeye gene iyiymiş 🤣

Son düzenleme:
Kızlar günaydın, yine dün menümu yazamadım. Benim kız zor uyuyor ya onunla uyuyakalıyorum ya da artık telefonu elime alamayacak kadar uykum gelmiş oluyor. Bir de evde misafir olunca daha da zor oluyor. Düzenimi oturtana kadar beni böyle idare edin olur mu 😁 dünkü menümu yazmadan önce soyliyim diyete pek uygun değil ama az yemeye çalıştım. Okullar açılırsa her şey daha düzenli olacak ama açılmazsa bana memleket yolu görünüyor hele o zaman naparim hiiic bilmiyorum 🤷‍♂️

Sabah
Bir dilim peynir, üç zeytin, iki yk sucuk içi, domates, salatalık, dereotu, iki dilim ekmek

Ara
Bir fincan sütlü kahve, iki çatal pasta

Akşam
Yarım kase yoğurt çorbası, üç yk kaşarlı makarna, on tane üzüm

Su 2 litre
Spor 15 dk leslie
2 dk twist
50 bacak hareketi

Kızlar suyuma dikkat etsemde sütümn kalitesi düştü sanırm bebeğin bu ay 300 gr almış 🥺
Hemşire 1 hafta dikkat et sık emzir yine bakalım dedi eğer kilo almazsa sanırm mama dicek ama mamada vermek istemiyorum :(

Benim diyet işi biraz askıya alınacak sanırm en azından ek gıdaya geçene kadar :(
Yawrukush Yawrukush
Canım bebeğin daha çok küçükmüş ek gıdaya geçene kadar bekleyebilirsin, ben öyle yapmıştım.

Tesekkurler canim insallah iyi olur
Ee sen yine 6 li rakkamlari gormussun bana da kismet olur insallah
Olur olur canım ben de 74 le başladım burda. Yolumuz biraz uzun ama yaparız biz 😁

gun boyu miktar olarak cok az yemissin ama o ekmek saat 20 de degil de 16 da olsaymis supermis. bu sıralar saalere taktim sanirim o yuzden dikkatimi cekti.
Saatlerle basım dertte sorma işten 7 de çıkıyorum eve gelıp cocuklarla sofraya oturmam 8 -9 ama brn onden yıyorum bıseyler 7-8 arası

Herkese günaydinn dunku menumu vererek başlayım akşamım kotu oldu bana ceza verin B barga Yawrukush Yawrukush

Sabah
1 kase yoğurt çorbası

Öğle
1 kase yoğurt
4 erik

Ara
1 muz
1 sb süt

Akşam
Karışık tost (ekmegi büyüktü)

Kotu bir aksam yemegi oldu benim için bugun bol bol spor yapmam lazim 😔

Herkese günaydinn dunku menumu vererek başlayım akşamım kotu oldu bana ceza verin B barga Yawrukush Yawrukush

Sabah
1 kase yoğurt çorbası

Öğle
1 kase yoğurt
4 erik

Ara
1 muz
1 sb süt

Akşam
Karışık tost (ekmegi büyüktü)

Kotu bir aksam yemegi oldu benim için bugun bol bol spor yapmam lazim 😔
Esini etiketlesen daha kolay gelirdi cezan 😊

Kizlar son mahsulat
Domates icin bende kirmizi domates tursusu yapacagim gelinin annesi yapmis hosuma gitti

Eklentiler

• 20200812_090112.webp
    20200812_090112.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 35
🤣Bebeğim sen kiminle dans ediyorsun.........
Ben bu işlere 18 yaşımda össye hazırlanırken girdim, temelim çok sağlam 🤣 akşamları dersane çıkışı (21.30 civarı) millet koşa koşa eve gidip ders çalışırken ben gider 1.5 iskender gömer sonrasında da dev bir dürüm çiğköfteyle cilasını atardım... Yeni takılmaya başladığım herkes 3-4 haftaya farkedilecek şekilde kilo alırdı 😬 gece atıştırmalığı olarak makarna pattis kızartması ve yumurtayı aynı anda yaptığım bir gün hatırlıyorum 😬 o king boylara falan hiç girmeyelim zaten, kötü beslenmekten safra kesem alındı benim uleeeynnn. (en şişman benim yarışı 🤣🤣) ağır yaşamları izlerken hiç ‘eh yok artık yuh’ diyemedim, içten içe onları hep anlıyordum. Bu arada ben de 79.5u gördüm galiba en son. Aslında bu yemeye gene iyiymiş 🤣
Ablacım elinize su dökemeyiz onu anladık 😆 geçmiş olsun 😢
Benim başlangıç yaşım ise 7 falan... Eski evimize yakın bir AVM vardı babama çok ısrar ederdim her haftasonu orada bir şeyler gömerdim 😁
Benim de öyle bir sıkıntım vardı yiyodum yiyodum ya kilo hiç almıyordum yada az alıyordum bunu gördükçe daha da çok yiyordum shshhsjs sonra bellli oldu tabi 😁

Biz düzen yapmam lazm süt artırıcı çay alcm humana
Bide öğle yemeği yemiyorum saat 10 gibi kahvaltı ettiğim için sanrm azda olsa bişe yemem lazm yada ara öğünlerimi dolu yapmam lazm süt artıran şeyler neler kızlar yardım edin bana ya :KK43: çok canm sıkıldı
Tahin arttırıyor canım, humanadan ziyade güvendiğin bir aktardan süt arttıran çay karışımı al anasonlu filan. Yaş üzüm çok iyi. Su tüket bol bol, ılık banyolar da işe yarar. Maydanoz yeme canım o azaltıyor.
Aklıma gelenler bunlar sakin olmaya çalış artar yeniden canim

Back
X