• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar iyi aksamlar, nasilsiniz?
Zor gecen 3 gunun ardindan gelebildim takima..
Pazar gecesi esim rahatsizlandi, kendisinin kalp rahatsizligi olmustu daha once (2 yil once), hastanelik olmustuk, kalp atislari bir gunden uzun sure dakikada 140-150nin altina inmemisti her turlu ilaca ,seruma vs'ye ragmen.
En son elektrosok verilip, kalbi yeniden calistirip, normale dondurmek istediler.Ama genel anesteziyi verince, kalp atislari normale donmustu cok sukur.
Pazar gecesi, sabah 4te kaldirdi beni kotuyum diye, hastanelik olmadik, fakat surekli kullanmasi gereken ilaci birakmisti doktoruna sorup.Ilac aliyor yine, ve 3 gundur her seyine asiri dikkat ediyoruz.
Bende hicbir sey yapacak, hatta takima gelecek enerjide bile degildim, affedin.
Simdi daha iyi, kalp atislari duzenli, gogsunde baski - agri kalmadi.
Akinda yarin okula basliyor, okulla ilgili de bir suru kosturmam oldu birde.
Sizler neler yaptiniz?
FitFiliz FitFiliz hic iyi bir es olamadim sana , ki seni ne kadar ozlemistim, iple cekmistim es olmayi, buna da ayrica uzgunum canim :KK43:
Gecmisi okuyayim kizlar..
Cokk gecmıs olsun canım eşine dıkkat edın tabıkı hıcbırsey saglıktan onemlı degıl☺️

Canim yarin aciliyor okullar ama tum sene online egitim olacak.
Yani cocuklar okula gitmeyecek ama tum yuk velinin uzerinde, odevler-online dersler, projeler vs.
Akinda 2. sinifa basliyor, bakalim nasil bir sene olacak..
Sen nasilsin gulum, is guc nasil?
Uzaktan eğitim çok zor her açıdan ama en azından bu seneki eğitimin ne olacağını net şekilde ogrenmişsiniz, bu da bir şey. Burda da 21 Eylüle ertelendi. Hatta az önce açıkladılar. 21 Eylül yaklasinca belki yine açıklama olur ertelenir, belki de seyreltilmiş şekilde başlar. Ne olacağını bilmemek hiç iyi gelmiyor bana.

evet evet feyza bulmustu hatta yeni kullanici adımı. ben de cok mutlu oldum. masallah ne guzel kilo vermistin mezun olmana ragmen gruptaki cogumuzdan daha iyi kilo veriyordun filiz. senin kilocuklarda mi geri geldi? ama oyleyse bile sen cok almamissindir ve hemen gider insallah. sohbetin muhabbetin cok guzel tekrar gordugume cok sevindim filizcim 😍😍
Teşekkürler canım ben de senin gelmeme sevindim. Büyümüştür şimdi bebiş di mi? Kilolari beraber veririz çünkü malesef biraz geri aldım. Yoğun spor da yapasim var, bir yandan da tembellik ediyorum sorma canım
Senin adın bile fit şekerim, 66 halaylar eşliğinde geliyor 💃🏻🎉
Benim tren geriye gitti 😂😂😂:oops::oops:
Ne yazik ki uzun suredir kilomu koruyamayanlardinim surekli al ver oluyor belli donemler dikkat ediyorum 3 4 kilo gidiyor sonra bi birakiyorum hooop geri geliyor simdilik dikkat ediyorum ama biraz zor donemlerden geciyorum babam rahatsiz onun uzuntusunu yasiyoruz ve uzuntu ve stres malesef bende kilo yapiyor cunku milletin istahinin kesildigi durumlarda benim istahim artiyor ayrrica bu ay dogum kontrol hapimi kestim kilo veremememde onunda buyuk etkisi var diye dusunuyorum 1 kac ay bole deniyecegim insallah 3. Gelmez kilo vericem diye 😋Neyse kilo bildirimimi yapim

Pazartesi kilom

76.3

Hayirli olsun bana ....
Özlemcim hayırlı olsun yeni başlangıç canım. Kısır döngüye girmiş hissediyor bazen insan.

Uzaktan eğitim çok zor her açıdan ama en azından bu seneki eğitimin ne olacağını net şekilde ogrenmişsiniz, bu da bir şey. Burda da 21 Eylüle ertelendi. Hatta az önce açıkladılar. 21 Eylül yaklasinca belki yine açıklama olur ertelenir, belki de seyreltilmiş şekilde başlar. Ne olacağını bilmemek hiç iyi gelmiyor bana.
Burada da ilk donem sonrasi ailenin insiyatifinde dediler ama gercekten cok zor oluyor Filizim.
Aras kucuk olmasa ve Akinin derslerine yardim ederken bizi bir nebze rahat biraksa bu kadar zorlanmayiz..
Ama hergun odevlerin deadline'i oluyor, onlari, projeleri yetistir.
Bir yandan arasi oyala, bir yandan evin gundelik isleri gercekten alip basimi kacasim geliyor.
Bu sene ogretmenimiz erkek, 2.siniflarda tek bir tane erkek ogretmen vardi ve tum erkek cocuklari o ogretmeni cok seviyorlar ve bizim ogretmenimiz o oldu..
O acidan cok mutluyuz :)
Turkiyede de egitim durumu biran evvel cozume kavusur insallah canim.
Sende stres yapma kendine, guzel olacak.. :KK36:

Burada da ilk donem sonrasi ailenin insiyatifinde dediler ama gercekten cok zor oluyor Filizim.
Aras kucuk olmasa ve Akinin derslerine yardim ederken bizi bir nebze rahat biraksa bu kadar zorlanmayiz..
Ama hergun odevlerin deadline'i oluyor, onlari, projeleri yetistir.
Bir yandan arasi oyala, bir yandan evin gundelik isleri gercekten alip basimi kacasim geliyor.
Bu sene ogretmenimiz erkek, 2.siniflarda tek bir tane erkek ogretmen vardi ve tum erkek cocuklari o ogretmeni cok seviyorlar ve bizim ogretmenimiz o oldu..
O acidan cok mutluyuz :)
Turkiyede de egitim durumu biran evvel cozume kavusur insallah canim.
Sende stres yapma kendine, guzel olacak.. :KK36:
Haklısın canım olabildiğince pozitif düşünmekte fayda var ,😊👍
Benim küçük de 2. sınıf ya, o yüzden bizi bekleyen durum ortak derdimiz kuzum. Allah yardımcımız olsun 😄😄

Haklısın canım olabildiğince pozitif düşünmekte fayda var ,😊👍
Benim küçük de 2. sınıf ya, o yüzden bizi bekleyen durum ortak derdimiz kuzum. Allah yardımcımız olsun 😄😄
Masallah kuzucuga, birbirimizle cocuklara nasil yardimci oluruz vs paylasim yapariz aramizada canim, ayni yastalarmis :))

Iyi akşamlar herkese ☺️ Yawrukush Yawrukush kaptanım cook geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah. Ben geldim ama çok giremiyorum kayinvalidemler var, hatta beraber memlekete gidicez okullar uzaktan eğitim şeklinde açılacağı için. Eylülün başında eve gelirim yine de diye düşünüyorum. Bu süreçte tam adapte olamadım ☹️ bugünkü menum Cook kötü mesela. Hiç yazmiyim daha iyi. Nasıl toparlicam bilmiyorum. Bir bozulunca düzen zor oluyur düzene koymak.

Sabah
3 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
Kaşar peynir
Salatalık domates
1 yk bol tahinli tahin pekmez
1 kocaman bardak rezene anason kimyon çayı

Ara
1 salkım üzüm

Akşam
1 yt barbunya
Bol bulgur pilavı
Yanına sumaklı beyaz Soğan
Ve tatlı pat biber
Ayran

Su 3 e tamamlarım
afiyet olsun bebise sut olsun
Sorma Eminecim, gurbette bir basimizayiz, 2 kucuk cocugum var, cok sIkintili 3 gundu :KK43:
Esim stresi hic kaldiramiyor, is yerinde de performans raporlarinin hazirlandigi bir surecti..
Birde patladik 5bucu aydir evde, is yerleri 1 yil daha evden calisacaksiniz dedi.
Hepsi ustuste geldi..
Sen nasilsin canim?
tabi cok zor gecmistir canim size destek olacak sen esinle ilgilenirken cocuklarina bakacak senin yukunu azaltacak birilerinin olmasi guzel olurdu. insallah yardim edenler olmustur ama boyle zor gunlerde ailelere ihtiyac duyuluyor.
Allah gurbet ellerde sizi guzel insanlarla karsilastirsin :dua:
Menum
Sabah
Menemen
1 dilim ekmek
Peynir
Ogle
2 dilim tatli
1 bardak kola
Aksam
6 kucuk karniyarik
1 kase cacik
Korkuyorum asermem var adetimde yaklasmadi
Su 16
Spor 18000 adim 900 puan
Yawrukush Yawrukush @1delimavi
bu menuye kolayla tatli pek yakismamis canim
Hay Allah güzelim ya, bahsettiğini hatırlıyorum önceki durumu. Çok zor şeyler atlatmiştiniz canim benim. Allah bir daha öylesini yaşatmasın size..

Sağlıktan gerisi boş Özgecim ilacını yeniden düzenli almaya devam edince normale döner umarım en kısa zamanda eşin de.

Sorma ben de seninle eş olduk diye çok sevinmiştim. Ama kendime kızıyorum çok kaybettim motivasyonumu, bu hafta kiloma kilo ekledim resmen. Biraz da yoğundum. Burda eba TV de (uzaktan eğitim için TV'den ders) ders içeriği hazırlayan arkadaşlara destek çıkmaya çalıştım uzaktan da olsa, yani ben de pek uğrayamadim takıma. Bence bu sayilmasin haftaya yeniden başlayalım. Yani umarım her şey daha yolunda olur o zamana kadar
eba tv dersleri cok iyi cok guzel canim ama bizim ogrenciler tasimali, cogu koyden geliyor. ilgili aileler var tabi ama cogu ilgisiz ailelerin ve eba tv yi takip eden ogrenci sayisi cok az. orda insanlar o kadar emek veriyor ne ugraslarla simdi ders hazirliyorlar. ama bizim ogrenciler izlemiycek bile 😣 nasil olcak bu isler nasil geccek bu dönem... neyse hayirlisi olsun.
Menu

Sabah
Salata (2 yumurta, 10 siyah zeytin, marul, mor lahana, domates, kapya, salatalik, pancar, ceyrek avokado) ve sut

Ara
Donmus uzum (1 salkim)

Aksam
Cacik (kabak ve haslanip didiklenmis tavuk gogsu ile)

Cevizli hurma (3 adet)

Su 3 litre
7 bin adim

@Tanssss Yawrukush Yawrukush
suoer olmus afiyet olsun
Canim yarin aciliyor okullar ama tum sene online egitim olacak.
Yani cocuklar okula gitmeyecek ama tum yuk velinin uzerinde, odevler-online dersler, projeler vs.
Akinda 2. sinifa basliyor, bakalim nasil bir sene olacak..
Sen nasilsin gulum, is guc nasil?
kesinlikle katiliyoum ne olacagini bilmemek, bu belirsizlik cok kotu
oglum 4 e gecti hadi onun canli dersleri olur olmadi evde birlikte calisiriz da kiz 1. sinifa basliycak onu napcaz. online okuma yazma öğrenilmez. seyreltilmis dersler de yeterli olur mu... 1. sinif velisi olarak telas icindeyim. pffff.
ah şu firüs😣
Teşekkürler canım ben de senin gelmeme sevindim. Büyümüştür şimdi bebiş di mi? Kilolari beraber veririz çünkü malesef biraz geri aldım. Yoğun spor da yapasim var, bir yandan da tembellik ediyorum sorma canım

Benim tren geriye gitti 😂😂😂:oops::oops:

Özlemcim hayırlı olsun yeni başlangıç canım. Kısır döngüye girmiş hissediyor bazen insan.
evet büyüdü 1.5 yasinda artik 😍 kipir kıpır masallah. sen kararli olduktan sonra hemen kurtulursun fazlaliklardan. bayramda herkes arti iken sen ne guzel kilo vermistin. (bak nasil aklimda kalmış, etkilenmisim demek ki 😁😁)
daha tam motive olamadin mi acaba o yuzden mi spor konusunda tembellik var??
senin azmini ve potansiyelini gecen sene gordum ve inaniyorum kisa surede mezun olacaksın :KK54:

İyi akşamlaaarr :KK25:
Sabah
Yulaflı şeftalili (muz yoktu 😬) tarçınlı sütlü yulaf
pesto26 pesto26 dün bahsedince aklımda çıkaramayıp sabahına yaptım shhsjsjs 😁

Akşam
2 dilim beşamel soslu tavuk (600 e yakın kcal ediyormuş) 😚

Su: 2,7L
Spor: 10000 adım
Ay bu ne güzel menüdür böyle 😍 afiyet olsun beybimli, çok iyi gidiyorsun. Maşallahlarcaaağ

Back
X