• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Persembe menum

Saat 08:30 3 dılım peynır 2 rafadan yumurta

Saat 10:30 sütlü kahve

Saat 11:30 yeşilçay

Saat 13:30 domates salatalık , bir bardak corba

Ara: 2-3 kayısı

Aksam 20:00 2 kasık kısır 1 kase yogurt

Su 2 lt

Spor yaptım bıseyler yaeım mekık falan oğlanı sırtıma alıp yaptım hem oyun hem spor🤪
JaneRizzoli JaneRizzoli

Persembe menum

Su 2 lt

Spor yaptım bıseyler yaeım mekık falan oğlanı sırtıma alıp yaptım hem oyun hem spor🤪
JaneRizzoli JaneRizzoli
Guzel birgun olmus canim :)

Yawrukush Yawrukush çok sevindim eş olmamıza kartaliçem 😄 toparlaması daha kolay olur, napicam nasıl yeniden baslicam derken moral oldu tatlı kaptişimizle eşleşmek 😍
Sataşcak birilerini bulalım yalnız, mesela onlar şarkı söylesin biz spor yapalım :KK76::KK53:😂
Ahh bu mesaji bu kadar gec gormemm :(
Affet Filizim...

özgecim buralardayım aslında okuyorum ara ara yazılanları ama mesaj atmadım , diyeti bozunca yüzüm yoktu yazmaya , moda girmeyi bekledim :) sen nasılsın canım ?
Canim hosgelmissin, ben iyiyim, Akinin okulu basladi, felaket bir kosturmacanin icine girdik..
Ama aynen devam hayat, sen nasilsin, is yerinde durumlar nasil Feyzosum..

Günaydın ☺ Yawrukush Yawrukush kaptanım Hoş buldum geldim dedim ama yine gelemedim dört gün 😂 ama bugün itibariyle kesin dönüş yapıyorum. Evet tayinimiz çıktı yozgattayiz artık. Çocuklarla taşınmak yerleşmek çok zor oldu. Kizcem diş çıkarmaya çalışıyor uykusuz günler geceler 😅 o yüzden gelemedim şu son dört günde. Bugünden itibaren menulerimi yazicam sporumu yapicam ☺
Canim tayininiz hayirli olsun, cocuklarla tasinmak gercekten cook zor..
Sizin icin cok sevindim canim ,yeni yerinizde cok mutlu olun.. :KK200:

Kk da olmasa dogum gunumu kutlayacak olan yok tuhafiyenin biri batmis ucuz ucuz gidip alisveris yaptim esimin abisi calismiyor diye onlarin cocuklarina kizima blok ogluma da pilli araba aldim esim 10 defa aradi
Geldigimde annemgile gecmis bir vardim sanki annem cok kotu bir suc islemisim gibi bana bakiyor elindekini koltuga firlatip bir daha bir yere gitme dedi ben de kızdım eve geldim esimde pesim sira halbuki kac zamandir diyorum haftada 1 saat ayri takilayim nerde yok cocuklar acmista yok cocuklar altina yapmisti her zaman degistirip yediren adama ne oldu
Bu seferde annem geldi sanki orospuya bakar gibi bakiyor kocamimi aldattim yok cocuklarima siddetmi uyguladim yok altı ustu 1 saat alisverise ciktim ya bu kadar mi zor zehir ettiler dogum gunumu dogdugum gune lanet olsun
Eskiden kendi annem benim tarafimi tutarken simdi esimin 1 cift lafina gelin gibi davraniyor
Kac zamandir biktim usandim intihar etmek istiyorum en iyi yol hap yutmak gibi geldi ama hepsi vitamin ve agri kesici yoksa ne kesebilirim kendimi ne de asacak biryer yok kirilir ipi asacagim yerler
Yada en iyisi kesmek :KK14: :kızgın::ruh::KK61::kızgın::deli:
Bu mesajida yeni okudum cok uzuldum, sen takimimizin nesesisin, iyi kalplisisin, aklindan kotu dusunceleri hemen cikart.
2 evladin var senin, en basta annesin, kim ne yaparsa yapsin, kendine iyi bakip, o evlatlarin basinda olmak icin elinden geleni yapmalisin...:KK200:

Dün de ne oldu anlatayım. Öğlene doğru kv aradı tansiyonu çıkmış hemen gel diye. Apar topar gitti benimki. Beni arıyo burda ki yeni açılan hastanede acile bakıyolarmı diye. Evet dedim. Ateşide var dedi. Ozaman diğerine gidin test yapsınlar dedim. Sırtıda ağrıyomuş dedi. Neyse gittiler uzaktaki hastaneye. Çok kalabalıkmış testte yapmıyolarmış bizim evin buradakine geldiler. Bende çocuğu uyuttum haber bekliyorum benimki arıyo kapıyı açsana diye ege uyuyo dedim. Ozaman sessiz gelelim dedi ya niye buraya getiriyosun anneni zaten hastaneden geldiniz virüs kaynıyo dedim. Girdiler içeri tabi benim yüzüm 25 karış ufacık bebek var evde yani ne işiniz var gidin kendi evinizde bekleyin. 1 saat sonuç çıkmasını bekleyeceklermiş evi de yürümeyle 5 dk he. Altlarında araba var. Neyse içeri girdi kan almışlar ciğer tomografisi çekmişler. Ateşi yüksekmiş midesi bulanıyomuş halsizmiş tansiyon da yüksek. Gidin balkonda oturun ozaman havadar dedim . Niye diyo kaynanam. E koronaya yakalandıysan hepimize mi bulaşsın dedim bozuldu. Hiç durmadım yanlarında oğlum uyandı onun yanına girdim uyusun diye 1 saat doldu dolmadı gittiler. Benmkisnin surat 35 karış oldu eve geldi. Dr sonuçların temiz ama ateşin 3 gün içinde yine yükselirse test yaptır demiş. Burdada test yapmamışlar çünkü. Dedim hadi beni kendini geçtin çocuk içinde mi korkmuyosun nye buraya getiriyorsun anneni.
ege süt emdi bağışıklığı sağlam bişey olmaz diyo. Saçmalama ya kaç bebek öldü görmedinmi dedim saydırdım. sen yakalanırsan bizde bişey olmazsa evde bile kalamazsın diğer evde kalırısn bizi riske mi atıcaksın dedim. Şimdi de korkuyosan babanın evinde kalabilirsin dedi bana mal. O günler de çok uzak değil üzülme ama sen oğlunun yüzünü iyi ezberle dedim bende. Dün delirttiler sinirimden başım tuttu. Hadi benm salak düşünemiyo koca kadınsın sen demi torununa acımıyorsun
Hay Allah insanlar ne dusuncesiz..
Hele erkekler hepten dusuncesizde..
Cok uzuldum bu duruma maruz kalmaniza gulum, iyi misiniz simdi..
Senide goremedim takimda aklimdasin, meraktayim..

Ne yazik ki uzun suredir kilomu koruyamayanlardinim surekli al ver oluyor belli donemler dikkat ediyorum 3 4 kilo gidiyor sonra bi birakiyorum hooop geri geliyor simdilik dikkat ediyorum ama biraz zor donemlerden geciyorum babam rahatsiz onun uzuntusunu yasiyoruz ve uzuntu ve stres malesef bende kilo yapiyor cunku milletin istahinin kesildigi durumlarda benim istahim artiyor ayrrica bu ay dogum kontrol hapimi kestim kilo veremememde onunda buyuk etkisi var diye dusunuyorum 1 kac ay bole deniyecegim insallah 3. Gelmez kilo vericem diye 😋Neyse kilo bildirimimi yapim

Pazartesi kilom

76.3

Hayirli olsun bana ....
Canim eski mesajlari yeni okudum, babanin nesi var?
Cok ozledim seni Ozlemim..
Dogum kontrol hapini kestiysen aman dikkat, kuzularin daha cok kucukler canisi...:KK200:

Ben geldimmmm 💖💖💖
Tam 87 kilo ile hem de 😁
Bugün başladım bismillah deyip..
Ee sizler naptınız🌸🌸🌸
Hosgeldin akrepcim nasilsin canim gorusmeyeli :)

Yawrukush Yawrukush cum neredesin? Anlat bakalım, hayat nasıl oralarda? 💕
Ahh bu mesajida daha yeni gormem, vurun beni pestom, vurun :))

Yawrukush Yawrukush kaptanım ne güzel ilk sen yazmışsın günaydın diye ❤😍
Fotoğraf ters yuklenecek mecalim yok degistirmeye su an cok acım 😅
Gecen hafta71.5
Bu hafta 71.2
Fark -300 gr
Yuzde 0.41

Eklentiler

• 20200814_071809.webp
    20200814_071809.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 23
Kk da olmasa dogum gunumu kutlayacak olan yok tuhafiyenin biri batmis ucuz ucuz gidip alisveris yaptim esimin abisi calismiyor diye onlarin cocuklarina kizima blok ogluma da pilli araba aldim esim 10 defa aradi
Geldigimde annemgile gecmis bir vardim sanki annem cok kotu bir suc islemisim gibi bana bakiyor elindekini koltuga firlatip bir daha bir yere gitme dedi ben de kızdım eve geldim esimde pesim sira halbuki kac zamandir diyorum haftada 1 saat ayri takilayim nerde yok cocuklar acmista yok cocuklar altina yapmisti her zaman degistirip yediren adama ne oldu
Bu seferde annem geldi sanki orospuya bakar gibi bakiyor kocamimi aldattim yok cocuklarima siddetmi uyguladim yok altı ustu 1 saat alisverise ciktim ya bu kadar mi zor zehir ettiler dogum gunumu dogdugum gune lanet olsun
Eskiden kendi annem benim tarafimi tutarken simdi esimin 1 cift lafina gelin gibi davraniyor
Kac zamandir biktim usandim intihar etmek istiyorum en iyi yol hap yutmak gibi geldi ama hepsi vitamin ve agri kesici yoksa ne kesebilirim kendimi ne de asacak biryer yok kirilir ipi asacagim yerler
Yada en iyisi kesmek :KK14: :kızgın::ruh::KK61::kızgın::deli:
hıc yakısıyormu senın gıbı pozıtıf bı kadına kendını kesecekmıss hee kesss ince olsun :sinirli:
hıckımsenın ne dedıgını onemseme tabıkıde kendıne vakıt ayır duzgunce konus anlat 1 saat bıseyler yapmak ruhuma ıyı gelıyor de ne varkı bunda ama bukadar uzme kendını. dogumgunun kutlu olsun ıyıkı dogmussun çoook mutlu yılların olsun:KK68:

Yawrukush Yawrukush kaptanım ne güzel ilk sen yazmışsın günaydın diye ❤😍
Fotoğraf ters yuklenecek mecalim yok degistirmeye su an cok acım 😅
Gecen hafta71.5
Bu hafta 71.2
Fark -300 gr
Yuzde 0.41
Canim agiz dolusu bir gunaydin daha sana o zaman :)
Ne guzel eksiler gelmis, tebrikler kuzum.. :KK200:

gecen haftaki kılo 64
bu haftakı kılo 64
fark 0 :63:

dıyorum ya yapıstı bu 64 bana gıtmıyor tek kacamak yapmadım koca hafta gazlı ıcecek bılene yanı
regl imin 3. gunundeyım etkılemez heralde
yada ben 64 lere razı mı olmalıyım incecıklık hayalmi kalsın:KK14:
Canim egzersiz puanlarini hesapladim az evvel ,egzersizin yok bu hafta..
Menulerin iyi ama egzersizin az kaliyor bence...:KK200:

Persembe menum

Su 2 lt

JaneRizzoli JaneRizzoli
Ben bir yiyorum
Aklın durur
Benimki durmuş gibi zaten
Bu midem küçüldü diyenlerinki nasıl küçülüyor hiç anlamıyorum

gecen haftaki kılo 64
bu haftakı kılo 64
fark 0 :63:

dıyorum ya yapıstı bu 64 bana gıtmıyor tek kacamak yapmadım koca hafta gazlı ıcecek bılene yanı
regl imin 3. gunundeyım etkılemez heralde
yada ben 64 lere razı mı olmalıyım incecıklık hayalmi kalsın:KK14:
Regl çok etkiliyor
Haftaya da benim öyle olacak

Canim agiz dolusu bir gunaydin daha sana o zaman :)
Ne guzel eksiler gelmis, tebrikler kuzum.. :KK200:

Canim egzersiz puanlarini hesapladim az evvel ,egzersizin yok bu hafta..
Menulerin iyi ama egzersizin az kaliyor bence...:KK200:
Evet doğru dıyorsun egzersız az kalıyor zaman bulabıulsem ahh:sinirli:
Ben bir yiyorum
Aklın durur
Benimki durmuş gibi zaten
Bu midem küçüldü diyenlerinki nasıl küçülüyor hiç anlamıyorum
bende yemeyı cok sevıyorm ama yemıyorum genede boyle ıste hep boyle oluyor benım kılo verırken gıdıyor bıraz sonr aduruyor bıyerde bı tıkanıklık yasıyorum acmak lazım o tıkanıklığı:)

Guzel arkadaslarim buranin saatiyle sabah 8.30da, Turkiye saatiylede aksam 18.30da Akinin dersi basliyor.
Dolayisiyla aksam 18.30da bilgisayarimi Akina devredecegim.
Sizlerden ricam lutfen en gec aksam 17.00'a kadar kilo bildirimlerinizi yapin, bende listelerimizi Akina bilgisayari devretmeden halledeyim.
Diger turlu telefondan liste hazirlamam cok zor oluyor , yarismada sIkInti yasamayalim. :KK200:
Kaptanim aksama kadar toparlarim olmadi
hıc yakısıyormu senın gıbı pozıtıf bı kadına kendını kesecekmıss hee kesss ince olsun :sinirli:
hıckımsenın ne dedıgını onemseme tabıkıde kendıne vakıt ayır duzgunce konus anlat 1 saat bıseyler yapmak ruhuma ıyı gelıyor de ne varkı bunda ama bukadar uzme kendını. dogumgunun kutlu olsun ıyıkı dogmussun çoook mutlu yılların olsun:KK68:
Tamam deyip kabul ediyorlar ama yine ayni tas ayni hamam

Canim kolayliklar diliyorum..
Ne zaman firsat bulursan gel takima, menulerini yaz ki, daha dikkatli olasin.. :KK200:

Tam tarti oncesi misafirlik olmamis gulum ama zaten birsey yememissin tum gun..
Insallah tarti yuzunu guldurur..

Canim arayi acma , ozaman menulerde, tartidaki eksilerde bozuluyor biliyorsun :))

Cok cok guzel canim..:KK200:

Besamel sosu olmasa cok daha guzel olurmus ama bu haliylede oldukca iyi canim :)

Masallah sana Eminecim, su boreklerine, baklavalara hayir demek cok buyuk is..
Tarti yuzunu guldursun canim :)

Bende bu mesaji gozlerim dolu dolu okudum, hepiniz goremedigim, uzakta dahi olsaniz kiz kardeslerim gibisiniz..
Insan mecburiyetten sevdiginden ayrilir ya benimki de aynen oyle oldu..
Ama yine buralardayim gulum, sende hep dualarimdasin, Rabbim kucaklarini cocuklarla doldursun..
Eviniz cocuk sesleri ile dolsun, beklemeden, hayirlisiyla , saglikla olsun...
Hakkim varsa helal olsun, sende helal et..
Saglikla, selametle, guzel haberler alalim birbirimizden...:KK200:

Guzel birgun olmus canim :)
Eğer bi hakkım varsa bnde yana helal olsun canım arada uğra yinede özletme kendini ıyiki varsin😊

Günaydın kızlar küçük bir operasyon geçirdim. Annemin yanında kalıyorum. Tartılırım dedim ama maalesef burda tartı yok. Zaten iki hafta kadar dinlenmem gerekiyor bu süreçte foruma gelemeyecem. Hepinize bol eksili günler😊
Çok geçmiş olsun canim hayırdır ne oldu

Back
X