• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar ahmet apa yitik sifaya bugun baslayacagim Allahin izni ile dolabin on yuzunu bosalttim dikkat etmem icin koydum onune detayli gunluk isaretleyecegim sekilde yaptim bakalim boyle nasil olacak @deniz diyette sen ne yaptin
Seviye nin bittigi hafta kardesimin dugunu olacak eger devam edebilirsem seviye 2 yi de birakmicam tabi

Planin nedir. Neler yazdin merak ettim :)
Yoldas olayim mi Sana?

:duduk:ONEMLI DUYURU:duduk:

Guzel arkadaslarim uzun zamandir kaptanlik gorevi yapiyorum takimimizda..Yillar yillar oldu 4. takimla tanisali..

Biliyorsunuz 2 kuzum var, 3bucuk ve 7 yaslarinda..Buyuk oglum (Akin) 2. sinifa basladi bugun, daha ilk gunden neye ugradigimizi sasirdik.:KK48:Ders programi oldukca yogun, gunde 3 kez toplantisi olacak, aralarda dersleri,odevleri, projeleri vs..Kendisinde hiperaktivite ve dikkat eksikligi var, dolayisiyla okuluile ilgili her seyi benim destegim ve yardimimla oluyor.Ozel bir cocuk ve ozel ilgilenmem gerekiyor..Gecen seneden beri bende onunla yaniden ilkokula basladim.Cocuklari yasit olan anneler beni anlarlar.:pHele birde uzaktan egitim anne -babalara oldukca yuk bindirdi..(ogretmenler icinde durum ayri zor ona deginmiyorum bile..)

Velhasili Akina ders yaptirirken birde kucugumu oyalamak, abisinin islerini zorlastirmamasi icin turlu cesitli seyler yapmak durumunda kaliyorum.Ele avuca sigmiyor kucugum (Aras) , tek basina biraksak sokak kapisini acar cikar, arka bahceden disari kacar, abisini her daim rahatsiz eder..Ve onunda etkinliklere ihtiyaci var tahmin edersiniz..

Tum bunlarin haricinde birde ev var, bir suru ev isinin yapilmasi gereken.(gerci kisabildigim kadar kistim ev islerini, sadece yasayacagimiz kadar seyler yapiyorum ki buna bile bazen zaman olmuyor..)

Kucuk bir bahcem var biliyorsunuz oda emek istiyor Birgaripanne Birgaripanne beni anlar, bitkileri olan arkadaslarimda..Ama aramizda kalsin o mini bahcem olmasa kacacagim, yalniz kalacagim hicbir sey kalmiyor bana..

Esim de sabahtan odasina kapaniyor, aksama kadar isler, toplantilar, oda bize bakma, para kazanma derdinde, eksik olmasin...

Tum bu kosturmalarin icinde takimimiz var birde, insan oldugumu hatirladigim, sizlerle iki sohbet edebildigim, birbirimizle dertlesip, birbirimize yoldas, arkadas oldugumuz.
Ama sizlere layigiyla vakit ayiramiyorum son zamanlarda, her birinizle ayri ayri ilgilenemiyorum, belki bundan sebep diyetlerinizi etkiledim..Kafama cok takiliyor bu..Cunku bir isi layigiyla yapamadigimda , hep kafamda oluyor..
Neden uzun uzun yazdim , sizleri bir aile gibi gordugumden.

Bugun CEYDOS CEYDOS ile gorustuk. Kendisinede durumumu anlattim, her seye yetisemedigimi, kaptanligi devralmak ister mi diye sordum..Kaptanlik cok mesguliyetli bir is, arka planda cok kurallar, yapilmasi gereken cok isler var. O da bu kurallardan oturu zor olabilecegini dusundu.Bende ona her daim yardim edecegimin sozunu verdim.
Hem sizleride birakip temelli gidemem ki.. CEYDOS CEYDOS kaptanimiz artik kelimenin tam manasiyla kaptanimiz olacak.:KK200:Bende her daim ona destek ve yardimci olacagim. @Arrietty_VE Birgaripanne Birgaripanne kaptanlarimizda kaptan yardimciliklarina aynen devam ediyorlar..:KK200:Bir yere gitmiyorum aslinda ama aktif olamayacagim eskisi gibi..
Fakat hergun sizlere cee eee diyecegim mutlaka..
Hepiniz arkadasliginiz icin, yoldasliginiz icin hakkinizi helal edin olur mu, varsa benimde hepinize helal olsun..

4. takim hepinizi sevgiyle kucakliyorum, MotivatedAlready MotivatedAlready 'nin deyimiyle goz yasim pit.. :)

CEYDOS CEYDOS um tesekkur ederim bana her turlu yardimlarin icin..Hayirli olsun kaptanligin , eminim takimimiz icin cok guzel olacak.:KK200:

Dipnot: CEYDOS CEYDOS kaptan hala ev yerlestirme derdinde ve internetleri de baglanmamis, bu sure zarfinda, kendisi aramiza donene kadar olabildigimce aktif buradayim...:KK36:
Insan bazan yüklerini azaltmak ister. Bu kararın sana mutluluk getirsin sevgili kaptanım. Bütün olduk ama senin mutluluğun önemli bizim için.
CEYDOS CEYDOS kaptanımıza güvenli ellere bırakmışsın bizi burada olmanda bizi iyi hissettirir her daim.
Bende bir şarkı yazım
Güle güle git canım sağsalim dön
Unumaki sevenlerin ozleyenlerin var :KK74:

Selam kizlar ahmet apa yitik sifaya bugun baslayacagim Allahin izni ile dolabin on yuzunu bosalttim dikkat etmem icin koydum onune detayli gunluk isaretleyecegim sekilde yaptim bakalim boyle nasil olacak @deniz diyette sen ne yaptin
Seviye nin bittigi hafta kardesimin dugunu olacak eger devam edebilirsem seviye 2 yi de birakmicam tabi
Ahmet apa ilk defa duydum. Ben aidin salih izinde yaptım hep
Bayram öncesi 3 gün sıvı beslendim bende 81.700 oldum.cok mutlu oldum. Ama bayramda geri geldi tabi

Eklentiler

• 20200717_112328.webp
    20200717_112328.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 27
Planin nedir. Neler yazdin merak ettim :)
Yoldas olayim mi Sana?
Tabiki arkadasim hemen sana yakin fotosunu atayim sende boyle bir kağıt hazirlayip dolabinin ustune as
Ahmet apa ilk defa duydum. Ben aidin salih izinde yaptım hep
Bayram öncesi 3 gün sıvı beslendim bende 81.700 oldum.cok mutlu oldum. Ama bayramda geri geldi tabi
Evet ahmet apa da onun izinden giderek bu beslenme programini arinmayi hedeflemis
Cok fazla arastirmadim ama ins te birisinin gunluk paylasimlarini gordukten sonra kesinlikle bende yapmaliyim dedim normal de ilk zamanlar asiri kacamagim oluyordu iyice azaldi bu surecte asla kacamak yok belki daha hizli ve daha guvenli bir kilo kaybim olur

Eğer bi hakkım varsa bnde yana helal olsun canım arada uğra yinede özletme kendini ıyiki varsin😊
Bizim oralarda helali hos olsun derler gulum, aynen oyle olsun, sende iyi ki varsin.. :KK200:

Günaydın kızlar küçük bir operasyon geçirdim. Annemin yanında kalıyorum. Tartılırım dedim ama maalesef burda tartı yok. Zaten iki hafta kadar dinlenmem gerekiyor bu süreçte foruma gelemeyecem. Hepinize bol eksili günler😊
Canim gecmis olsun, guzelce dinlen, acil sifalar..

kaptanım üzüldüm hayatın hızına hiç birimiz yetişemiyoruz malesef. Ben tek çocukla yetşemiyoken 2-3 evladı olanlara allah kolaylık versin. tamamen gitmiyo oluşunada çok sevindim. CEYDOS CEYDOS u da pek severim, iyiki şu 2 haftadır o yok yoksa canımı okurdu 🤣 umarım herşey Akın için de senin içinde kolay olur.
benim hakkım benden yana helal, sen de h

iyyim kaptanım çok şükür, kv dede bi sorun yok gibi gözüküyor şuan. Test yapmamışlardı ama tomografisi temiz çıkmıştı, hala midesi bulanıyormuş. Doktora gidecskyine.
Malum ablamlar burda kaptanım, bi babamın eve bi kendi evime gidip duruyorum yoruldum bunaldım iyice. Gitsem olmuyor gitmesem oğlum durmuyor onları istiyo. Bu haftada geçer sonra ben eski halime dönerim çünkü onlar evlerine dönecek

Çok geçmiş olsun canım
Artik benden sonra Ceydos seni paralayacak napalim :))
Kvden de iyi olsun aman, kimse hasta olmasin.
Yogunlugun cok gulum kolay gelsin.

Kızlar merhaba
Geçen cuma: 68,8
Bu cuma:68,3
Fark:-0,50
Yüzde :% 0,73
Harikasin :nazar::KK9:

Geçen hafta bildirim yapmamıştım ama 67ydim

Bu cuma:67.9
Fark: +0.9
Yüzde: 1.3
Durum: içler acısı 😂😂

İnşallah toparlarım. Ne oldu bana sürekli aklımda şunu da yesem bunu da yapsam of 😅:kk77:
Stres altinda misin canim, ben genelde hep stresten yiyorum..
Okul durumlari nasil Filizim?

Geçen hafta 90.8
Bu hafta 90.4
Fark - 400

Yawrukush Yawrukush aydingelini aydingelini
Tebrikler gulum..:KK9:
Bebegin nasil , sutun nasil canim?

Seviliyorsun kaptanim:KK74::KK74:
Sende canim benim..:KK200:

Hayirli cumalar:KK37:

Kilo bildirimi
Gecen cuma:84.6
Guncel:84
Fark:0.6
Yuzde:%0.71

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
Eki Görüntüle 2675164
Ne guzel bir eksi canim, tebrikler..:KK9::nazar:

gunaydin kizlar
g. hafta 84.9
bu hafta 82.2
fark 2.7
%3.18
Offf bu nasil eksi Eminecim, harikasin, haftaya listeye girersin sen, masallah sana..:KK9::KK9::nazar:

Tebrikler canim, ne guzel eksi, nasilsin?

Selam kızlar güzel bir eksi ile haftayı bitiriyorum
Geçen cuma: 61.3
Bu cuma: 60.5
Fark : 800 gr
Yüzde: 1.31
Eki Görüntüle 2675181
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne
:KK200:
Ooooo Banucum bayildim bu eksiyee, harikasin..:KK9::nazar::KK76:

Gunaydin canim babamin kanser oldugunu ogrendik canim parca alindi patalojiye gitti 2.seviyedeymis ameliyat olucak .Bugun belli olucak net bisekilde hersey dr la gorusucek onunla ugrasiyoruz bizi dinlemiyor hala sigara iciyor girtlagi alinmadan kurtuluruz insallah diye dua ediyoruz canim
Canim, canim acil sifalar diliyorum, Allah sifa versin..
Sen nasilsin bu surecte, babanin durumu nasil?

Bugun cuma ama ben cok fena artidayim yine niye bole oluyor bilmiyorum 2 gun giremedim buraya ne diyet kaldi eksi gorme sevinci +1 kilo geldiim dusunebiliyormusunuz sanirim meyveyi ozellikle karpuzu fazla kacirdim gec saatlerde
Pazartesi 76.3
cuma 77.2

😣😣😣😣
Canim bugunku kilonu yazdim listemize, streslisin, uzgunsun, cok normal bu hafta boyle olmasi.
Haftaya daha guzel olur..

Virüs dönemi mi acildi okullar çok şaşırdım ,burada ekimden sonra acilacakmis sanırım . İs yerimdeki durumlar bildiğinden bir tık kötü özgecim aynı tas aynı hamam :) sen nasılsın yine koştur koştur dur cocuklarin peşinde :) artık büyüdüler daha az yorucuudur heralde .
Canim okullar online egitim veriyor, fiziksel olarak okul yok.
Neden bir tik daha kotu durumlar Feyzos?
Uzuldum canim..

14 Ağustos kilo bildirimim
Geçen cuma : 56.4
Bugün : 55.2
Fark : -900 Gr
Yüzde : % 2.1

Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Harikasin :KK76: :KK9: :nazar:

Gecen cuma 72.6
Bu cuma 72.1
Fark 0.5
Yuzde 0.68
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ M MaviFeslegen

KIZLAR IZNE MI CIKSAM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
Canim izne cikarmadim bu haftada sen az kaldi hedefe, mezun ol kuzum..
Eksinde gayet guzel..:nazar::KK76::KK9:

Tartı fotosu çekmeyi unuttum ve kahvaltı da yaptım 😣😣 Birgaripanne Birgaripanne
Geçen haftaki kilo 71
Bu hafta 70.4
Fark 0.6
Yüzde 0.84
Çok özür dilerim ya gerçekten unuttum foto çekmeyi Yawrukush Yawrukush
Cok guzel eksi canim:KK9::nazar:

Pardon tatlım fırsat bulamadım bi türlü yazmaya, zaten yazmaya değer de bir şey yaşanmadı tartıda 😶

Sabah uyandığımda regl olmuştum, bir kaç saat bekleseydim (mesela şu an tartılsam) bi gıdım da olsa eksi görürdüm ama şu an çok mutsuz bir sonuç bırakacağım maalesef 😢

Geçen cuma: 70.9
Bugün:71.1
Fark: +200g 😢

MotivatedAlready MotivatedAlready 😢
Regli doneminde arti hepimiz goruyoruz pestom , uzme canini , haftaya acisini cikartirsin :)

selamlar, saba fotoyu da çektim ama tamamen unutmuşum buraya atmayı kusura bakmayın

Mor Vampirella Mor Vampirella

bu ara buraya çok sık bakamıyorum, bu hafta eşleşmeye katmazsanız sevinirim.

geçen hafta: 74.8
bu hafta: 74.1
fark: 0.7
yüzde: .94

Eki Görüntüle 2675260

dün 73.6'ydım, şanssızlık oldu.
Bugunku eksinde sahane Baharcim:nazar::KK9:
Nasilsin canim cok mu yogunsun bu aralar?

Insan bazan yüklerini azaltmak ister. Bu kararın sana mutluluk getirsin sevgili kaptanım. Bütün olduk ama senin mutluluğun önemli bizim için.
CEYDOS CEYDOS kaptanımıza güvenli ellere bırakmışsın bizi burada olmanda bizi iyi hissettirir her daim.
Bende bir şarkı yazım
Güle güle git canım sağsalim dön
Unumaki sevenlerin ozleyenlerin var :KK74:
Canim dunden beri hepinizin mesajini donup donup yine okuyorum..:KK200:
Cok duygulandim , yanaklarindan opuyorum, iyi ki tanidim seni...

Geçen cuma 83.300
Bugün 82.700
Fark 0.600
%0.72
Cok guzel bir eksi canim, tebrikler...:KK9::nazar:

Kizlar listemizi paylastim, simdilik 3. siradayiz ama henuz listesini paylasmayan 3 takim daha var.
Sonuclar degisebilir..
Tekrar hepinizi tebrik ediyorum harika kilolar vermissiniz.
5 dk sonra Akinin dersi basliyor, bilgisayari ona devrediyorum.
Ilk arasinda spor yarismasinin sonuclarini aciklayacagim..
Odul ogunu yapacak arkadaslarim lutfen bugun ya da yarin odulunuzu yapip bitirin, pazar gunune birakmayin.
Gorusmek uzere... :KK200:

Bugün yaklşık 6 aydır hiç olmadığı kadar saçmalayıp yediğim gün , kendimi bile tanıyamıyorum. Regl ve emzirme sonrası krizim resmen:KK57:
Sabah:
1 yumurta
1 sandviç ekmeği arası kaşar ve yeşillik ( bu aslında ödül öğünümdü)

öğle:
yarım kase ayran çorbası
1 parça haşlanmış dana et 50 gr falan çok değil
1 dilim pişmiş havuç

ara:ne olduysa bundan sonra oldu
5 adet kakaoku bisküvi
3 adet kakaolu ikram bisküvi (ki ben bisküvi hayatta sevmezdim kriz geldi)

Akşam
3 adet orta boy kabak dolması
Yarım kase yoğurt

peşine
1 kase sütlaç

bunları yiyenin ben olduğuma inanamıyorum:KK57:
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne

Canim okullar online egitim veriyor, fiziksel olarak okul yok.
Neden bir tik daha kotu durumlar Feyzos?
Uzuldum canim..

Harikasin :KK76: :KK9: :nazar:

Canim izne cikarmadim bu haftada sen az kaldi hedefe, mezun ol kuzum..
Eksinde gayet guzel..:nazar::KK76::KK9:

Cok guzel eksi canim:KK9::nazar:

Regli doneminde arti hepimiz goruyoruz pestom , uzme canini , haftaya acisini cikartirsin :)

Bugunku eksinde sahane Baharcim:nazar::KK9:
Nasilsin canim cok mu yogunsun bu aralar?

Canim dunden beri hepinizin mesajini donup donup yine okuyorum..:KK200:
Cok duygulandim , yanaklarindan opuyorum, iyi ki tanidim seni...

Cok guzel bir eksi canim, tebrikler...:KK9::nazar:
Tesekkurler kaptanim ama hala 72 1 ay oldu
Bugün yaklşık 6 aydır hiç olmadığı kadar saçmalayıp yediğim gün , kendimi bile tanıyamıyorum. Regl ve emzirme sonrası krizim resmen:KK57:
Sabah:
1 yumurta
1 sandviç ekmeği arası kaşar ve yeşillik ( bu aslında ödül öğünümdü)

öğle:
yarım kase ayran çorbası
1 parça haşlanmış dana et 50 gr falan çok değil
1 dilim pişmiş havuç

ara:ne olduysa bundan sonra oldu
5 adet kakaoku bisküvi
3 adet kakaolu ikram bisküvi (ki ben bisküvi hayatta sevmezdim kriz geldi)

Akşam
3 adet orta boy kabak dolması
Yarım kase yoğurt

peşine
1 kase sütlaç

bunları yiyenin ben olduğuma inanamıyorum:KK57:
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne
:bicak::işsiz::kızgın::sinirli::KK47::skandal::confused::KK34: CEYDOS CEYDOS gormesin dicem ama mutlaka gormeli pazartesi gunu gecmis olsa da gormeli

Son düzenleme:
Sabah
3 h yumurta
1 catal tereyagi
2 catal recel
1 parca pide
Yitiksifaya girmeden son kez yiyim dedim 😂😂
Oglen
Odul 1 lahmacun
1 tabak eskili tursu bizde bu soguk haslanmis sebzelerle yapılır
Aksam fotoda
Su 10 bardak
Spor 9000 adim 450 p
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ M MaviFeslegen

Eklentiler

• 20200814_184538.webp
    20200814_184538.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 24
Iyi aksamlar 4.takim citirlari
bnnu bnnu sserendipity sserendipity B barga Mor Vampirella Mor Vampirella aydingelini aydingelini Begonya2 Begonya2 pesto26 pesto26 MotivatedAlready MotivatedAlready B Beklenen2 Melek Ada Melek Ada Hyperborea17 Hyperborea17 ciseak77 ciseak77 Birgaripanne Birgaripanne M MaviFeslegen Yawrukush Yawrukush FitFiliz FitFiliz CEYDOS CEYDOS

Bu hafta spor yarismamis günlük egzersiz belirliyecegim. Günün egzersizini yapan puani hesaplayinca 2 ile carpsin. Double up yapiyoruz gunun egzersiz sporunun puanini. Motive amacli umarim basarili olur :)

Ve haftayi Squat egzersizi ile baslatalim.
Cumartesi günün egzersizi : Squat
Dogru squat nasil yapilir -->

Öbür yaptiginiz sporlarin puanlarini hesaplamayi unutmayin

**:spor:EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI :spor: ***

1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 adet twist egzersizi = 3 PUAN
Bahce islerinin 1 dakikasi = 3 PUAN
1 dakika kosu: 4 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika reformer egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika P90X egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN

E
Iyi aksamlar 4.takim citirlari
bnnu bnnu sserendipity sserendipity B barga Mor Vampirella Mor Vampirella aydingelini aydingelini Begonya2 Begonya2 pesto26 pesto26 MotivatedAlready MotivatedAlready B Beklenen2 Melek Ada Melek Ada Hyperborea17 Hyperborea17 ciseak77 ciseak77 Birgaripanne Birgaripanne M MaviFeslegen Yawrukush Yawrukush FitFiliz FitFiliz CEYDOS CEYDOS

Bu hafta spor yarismamis günlük egzersiz belirliyecegim. Günün egzersizini yapan puani hesaplayinca 2 ile carpsin. Double up yapiyoruz gunun egzersiz sporunun puanini. Motive amacli umarim basarili olur :)

Ve haftayi Squat egzersizi ile baslatalim.
Cumartesi günün egzersizi : Squat
Dogru squat nasil yapilir -->

Öbür yaptiginiz sporlarin puanlarini hesaplamayi unutmayin

**:spor:EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI :spor: ***

1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 2 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 adet twist egzersizi = 3 PUAN
Bahce islerinin 1 dakikasi = 3 PUAN
1 dakika kosu: 4 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika reformer egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika P90X egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN

Eline saglik kaptanim yarin yaparim insAllah

arkadaslar bugun ve yarin düğünümüz var o yuzden aktif katılamıyorum kusura bakmayin. menumu yazayim hemen

10.30
kiymali yumurta / bol domates ve marul
4 zeytin/ cokelek 2ya da 3 kasik kadar

18.30
1 p. et doner 1 ayran
1 kase mercmk çorbası

su 2.5 yatana kadar 3 olur
4000 adim
eve gidince uyumazsam ip atliycam.

Back
X