• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz??

bu hareket az once yaptigim gunluk egzersizlerin icinde vardi. ama 30 sn. sag 30sn. sol bacak icindi. mesaji daha once okusaydim tuhh. çoğaltirdım dakikalari

guzel ve hafif menuere devam ediyorsun. afiyet olsun banucum

yarin pazartesi canim modunu yükselmek icin cok iyi bir zaman. bu hafta en cok kiloyu sen verceksin. ha gayret

menun guzel canim spor da harika. gelsin eksiler 😉

afiyt olsun cok guzel bir menu olmus😊

sade oz ve gayet güzel afiyet olsun

harika görünüyor ellerine saglik. cok guzel bir gun olmus adim sayisi da cok iyi.

simdiye kadar kac kilo verdin bilmiyorum ama isteyince cok guzel verildigini biliyorsun. yarin ve sonraki gun neden daha ince olmayasin. hadi kendine gel ve yarindan tezi yok daga sıkı saril saglikli beslenmeye
lavasi erken saatlerde yemissin olumsuz etkslisi olmaz bence. afiye olsun
Cuam günki kaçamaktan sonra gözüm korkuyor şu an tartıya :) bakalım tegl tartısı olacak şimdi :)

ben de menumu yazayim hemen
11.00
1 tavada yumurta 4 zeytin
2 kasik kadar cokelek
ceyrak parca peynirli gozleme

15.40 yarim pide,ayran

su 4 litre
600 ip
80 squat
60 sn. plank
ve gunluk egzerizler
Su süper, menü az olmuş , pideden daha sağlıklı şeyler ekleyip menünü zengin tutabilirsin canım :KK68: pazar günü gezmesi sanırım dışarıda yediniz :)

Gunaydin canim nasilsin
Bugünkü menüm sabah
Çeyrek tost
Öğle
1 lahmacun
Akşam
1 kase çorba
Şu 2.5 3 lt kadar saymadım
Spor temizliğe devam şükür bugün bitti. Lahmacunu da temizlik yapıyoruz diye dışardan söyledik valla bisey yapmaya üşendim o yüzden yedim varsa cezam raziyim😊
Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_
Afiiyet bal seker olsun canim ama artik daha dikkatli olmaliyiz
Selam kızlar dünki menüm
Sabah
2 yumurtafan mantarlı omlet
Yarım dilim ekmek
2 yk kaymak
4 adet zeytin
3 dilim hellim peyniri
Domates salatalık

Ara
Toplam 1 avuç fındık kaju badem antep f.

Akşam
1 p etli taze fasulye

su:1 lt
Spor: ev işleri ,bebeğim. hiç oturmafım bütün gün koşturdum

Yawrukush Yawrukush (özleniyorsun 😞 )
Birgaripanne Birgaripanne 😊
Ahhh canim kolay gelsinnn

Selam kızlar dünki menüm
Sabah
Yarım dilim ekmek
2 yk kaymak
4 adet zeytin
3 dilim hellim peyniri
Domates salatalık

Ara

Akşam
1 p etli taze fasulye

mantara bayılrıımmm yaa afıyet olsun :)

Bugünkü menüm sabah
Çeyrek tost
Öğle
1 lahmacun
Akşam
1 kase çorba
Şu 2.5 3 lt kadar saymadım
Spor temizliğe devam şükür bugün bitti. Lahmacunu da temizlik yapıyoruz diye dışardan söyledik valla bisey yapmaya üşendim o yüzden yedim varsa cezam raziyim😊
Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_
kolay gelsin canim temizlik sırasında bol kalori yakmış yağları eritmissindir ins. 😉😉
Selam kızlar dünki menüm
Sabah
Yarım dilim ekmek
2 yk kaymak
4 adet zeytin
3 dilim hellim peyniri
Domates salatalık

Ara

Akşam
1 p etli taze fasulye

cok guzel menu olmus banucum
Su süper, menü az olmuş , pideden daha sağlıklı şeyler ekleyip menünü zengin tutabilirsin canım :KK68: pazar günü gezmesi sanırım dışarıda yediniz :)
ablam sehir disina gidiyordu o gitmeden aile yemegi gibi birsey oldu. yanında bol salata yedim ama yazmayi unutmusum. oglen pide yiyecegimizi bilseydim sabah ki gozlemeyi yemezdim. Allahtan ceyrek yemistim.
GÜNAYDIINNN
kılo bıldırımı yapıp kacayım aslında yapmasamda olur zaten degısmıyor :)
cuma 64
pazartesı 64,2 her pazartesıye 100-200 artyla baslayıp cumaya artıyı verıyorum yapabıldıgım bunlarla sınırlı ıyı günler:confused:
cok artida degilsin. bu sefer kendini iyice inandir 63. ... u hangi sayiyla birlikte gormek istiyorsan düşün ve ona gore beslen. gerceklesecegine inaniyorum.

Kilo bildirimi
Cuma: 69.1
Pazartesi: 69.0
Fark: 100 Gr
☺️☺️
haftaya eksiyle baslamak süper.. devami guzel gelsin ins.

cok artida degilsin. bu sefer kendini iyice inandir 63. ... u hangi sayiyla birlikte gormek istiyorsan düşün ve ona gore beslen. gerceklesecegine inaniyorum.
Ah canım 63,2 falan gorsem oluyor bu ıs dıyecegım hanı cokta yemıyorum ama gercekten kılıtlendım 64 te
sabah yesıl elma yedım sadece bakalım öğle ıcın ne olacak

Ah canım 63,2 falan gorsem oluyor bu ıs dıyecegım hanı cokta yemıyorum ama gercekten kılıtlendım 64 te
sabah yesıl elma yedım sadece bakalım öğle ıcın ne olacak
hmm o zaman rutininde olmayan birsey yapsan. mesela bitki cayi iciyor musun ? içmiyorsan bu hafta hergun bitki cayi icmeye calis ya da sporunu değiştir. senin kilonda birinin gr gr. kilo vermesi cok normal. moralini bozmadan devam... :KK39:

GÜNAYDIINNN
kılo bıldırımı yapıp kacayım aslında yapmasamda olur zaten degısmıyor :)
cuma 64
pazartesı 64,2 her pazartesıye 100-200 artyla baslayıp cumaya artıyı verıyorum yapabıldıgım bunlarla sınırlı ıyı günler:confused:
Kilo bildirimi
Cuma: 69.1
Pazartesi: 69.0
Fark: 100 Gr
☺☺
cuma 82.2
pzrts 81.9
fark -300 gr😉
Günaydın kızlar
Cuma günü:68,3
Pazartesi:68,0

- ile başladığım nadir haftalardan biri, inşallah cuma 67,0 görürüm 🥰
Tebrikler kizlar
:KK6: :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK59::cool::rapci::KK48::KK53:
Gecen cuma. 72.1
bugun. 69.9
fark 2.2
Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush FitFiliz FitFiliz B barga
pesto26 pesto26 Begonya2 Begonya2 Hyperborea17 Hyperborea17 CEYDOS CEYDOS @ beklenen2 fyzanur fyzanur Melek Ada Melek Ada M MaviFeslegen BLU3 BLU3 bnnu bnnu

Son düzenleme:
a
Aksama kadar yeme aksam tikanirsin iste boyle
sabah menunu bir sureligine degistirmeni oneriyorum

Bak canim hatta linkleri paylas en guzeli hangisi olur soyleyim bu arada kahramanmaraş yoresinin dogmesi de farkli oluyor gulben ergenin reklamda oynadigi dovme gibi dusun ama bizim burdaki ile birde asureee yap muhtesem 65 e duseyim bir kazan yapacagim

Aaaaaa ne oluyor burda heyecana mi ihtiyacin var gulmeyemi hemen en eski en komik anlardan anlatayim
Uni de ingilizce dersinden ciktik yil 2012
Tabi o zamanlar benim parmak arasi bir sandaletim var pembe
Ah pembe gonlum sende a dur yarin ona bakaayim eger ust katta ise tamir edip giyeyim
Ay konu dagildi neyse
Merdivenden asagi iniyoruz tabi 5 basamak var yok bende bunu kaydirmayi seviyorum anam toto ustu bir oturdum gulerken gulerken 😂😂😂 toto da kocaman tabi
58 kilo oldugumdan toto buyuk yoksa simdi toto kucuk geliyor
Ha birde dershane var yil 2011 tabi ben yine kaydirmalardayim dar bir merdiven yuzlerce kisi iniyoruz arkamdanda yan sinif arkadasi ben kayip merdivene oturunca koltuk altimdan tutup kaldirdiydii:oops:

Anlamadım tatlım, akşama kadar yemedimki akşama kadar açlıktan öldüm 😶 o yulafı da ilk defa dün denedim, ikincisi gelmeyecek galiba 😶

Tahmin etmiştim aşırı güzel olduğunu, 65i kutlamaya değecek bişeyse daha tatmadan canım çekti 🤣

Back
X