- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Evet az geldi ama devami yok dahaVay bana ceza gelmişakşama yapıcam kaptanım
Reglin yaklaştı sanırım canım dimi? Benim gecikti bile yine. Dün falan olmam lazımdı. Durur durur Perşembe akşamı olurum sağolsun
Tadı güzelmi cidden ya, normalde kimse kolay kolay severek kahvelere koyamıyo onu tadı falan kötüymüş diye. İşe yaramasına sevindim canım markası ne acaba
Bende denk gelirsem alirim artik saol canimya benim daha önce aldığımın tadı çok kötüydü,1 kere kahveye koyup bi daha yüzüne bakmamıştım. şu an aldığımda bi iş var. tadı ve kokusu o kadar güzel ki dolabtan çıkarıp çay kaşığının ucuyla ağzıma atıyorum minik. markasını 1 2 mesaj yukarda yazmıştım ama markadan kaynaklı değildir herhalde. kozmetik mağazasından almıştım öncekini, bunu gıda marketinden aldım. markettekiler daha bi yenilebilirdir belki dsafas
Hic bilmiyorum ki 4 gun yitiksifayi bozdum pismanim dur durak bilmiyorum da sukur 72 yi kirdim ama hala dusus yok adet olucam asiri tatli istegi varneden düstü ?
Beyaz olan yogurt mu?
Normalde uzun sure aclik sonrasi bende baya tokluk oluyor ve tek ana tek ara ogun yetiyor.
Chloe e baslamayi dusundum ama daha p90 i duzgun yapamadim onuda yapamam kesin. Malesef evde spor konusu zayif noktam. Bir turlu yapamiyorum.
Esim parka gitmeyelim dediIyi aksamlar kizlar
meyve ve sebze agirlikli beslene yaptim bugun. Bikana kadar deneyecegim
ilk ogun 12.30 da
Is yogunlugundan fisat anca ozaman oldu
2 buyuk seftali
Ara
80 gr kajuaslinda 40gr yiyecektim. Saglikli yag kismini oyle alayim diye. Kajuda yedikce yiyesim geliyor benim.
Aksam
Avokado, salatalik ,marul ile salata tabagi
su 3 Lyatmadan insallah 4 L yaparim
40 dk bisiklet 280 p
12bin adim 600 p
Günün sporu 20 tekrar - 80 p. Gunun egzersizi yapanlar puan hesabi sonra sonucu 2 ile carpin. Double up puan var gunun egzersizinde.
Toplam 960 p
Yawrukush
Birgaripanne
Yapayim da ikiyle carpayim bari