• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sserendipity sserendipity bu hafta listemize girecegine eminim, o yuzden daha kilon gelmeden ben ekledim canim seni..:KK200:

*** 4. Takım 689. Etap ***

Tanssss (70.4///%)
barga (73.1///%)
bnnu (60.4///%)
BlueSkyyy (84.7///%)
aydingelini (68.1///%)
MorVampirella(71.8///%)
pesto26 (70.5/7//%)
MotivatedAlready(68.7///%)
sserendipity (82.2/80.5//%) 636. etapta 80.4 kg ile izne ayrildi.Baslangic kilosu:84.9, baslangic tarihi:07.08.2020 , hedef:75

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 689. Etap***

GCA (62.7/6//%) Yeni uye , Baslangic tarihi:18.08.2020, baslangic kilosu: 64.2, hedef:56
JaneRizzoli (69///%) 682. etapta kendi istegiyle yarismadan ayrildi.

1delimavi (84.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Yawrukush (69.2///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Beklenen2 (69.9///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
fyzanur (57///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
Arietty_ (64///%) 681. etapta izne ayrildi
esmeriiim (63.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (58.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (89///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
_Vera_ (72.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi:24.08.2020, baslangic kilosu:72.2, hedef:63

slm kizlar. yine gece yarisini gecti ve ben anca yazabiliyorum.
13.00 (yanima götürmüştum ama okulda yapamadım eve gelince yaptim kahvaltı)
1 has yumurta, 5 zeytin
2 kasik cokelek ve domates
biraz da tavuk göğsü
16.00 1 avuc leblebi maden suyu
18.00 buyuk bir tabak yesilmercimek salatasi(domates sogan ve azcik cokelek koydum)
20.00: 6 /7 tane çıtır leblebi

su 3 u gecti
7000in üstünde adim attim.
MotivatedAlready MotivatedAlready canim bu hafta motivasyonum biraz düştü. sabahlari tartiya bakiyorum ilerleme yok canim sıkıldı. wc sorunu da yaşıyorum. yarin bitki caylarina agirlik vereyim bakalim belki faydasi olur
Canim kendine gel toparla biraz olsun mutlu hisset cunku biz birlikteyiz ve birlikte verecegiz
En Büyük KK Yarin tarti günü
Bugun Sebze ve protein agirlikli beslenmeye calisin :21:
Suyu 2,5 L altinda tutmamaya calisin.

Ve

Günaydın :KK6:
Gunaydin canim kaptanim
Bugun dikkat edeecegim ama 3 gundur chole yapiyorum vucudum agriyor bugun gecti gibi sanki ama tarti da daha eksi gelmesi gelirken bugun ortalarda geldi umarim yarin etkilemez cunku cumalari oldugumdan fazla gosteriyor yine eksi ama diger gunler daha fazla oluyor
diyetisyenler haftalık yapıyor zaten. Gidip yek seferlik görüşme isteyeceğim onda göre ücreti verip yapacağım
Hmm bizim burda ozel yok devlette var yaparmi acaba
Canim menu tablosu hazirliyorum, birazdan goreceksin, o tabloda cezalar yaziyor:)

Simdi nasilsin canim, her sey yolunda mi?

Hem icli kofte, hem galeta mi:bicak:

Limonlu soda sekerli miydi pestom, sen bugun mu yola cikiyordun canim?

Ekmek ,gevrek, sut :KK43:
Canim esim ne oldu boyle?

Canim cok gecmis olsun annecigine , 3 kirikla nasil dayanmis teyzem :KK43:
Annelerimiz caninin kiymetini hic bilmiyor..
Yeniden bir operasyona gerek kalmamis cok sevindim, acil sifalar...

Canim canimmm nasilsin?

Baharcim sen nasilsin canim?

Cok guzel olmus esim :)

Cok uzuldum o kadar ugras ,emekler bosa gitsin..
Ne denir canim bilemedim, gelmis gitmis olsun :KK43:

Bende ucgen peynire mola verecegim :)
Bir hata idi kaptanim ama düzeldim actim galiba o gun
sserendipity sserendipity bu hafta listemize girecegine eminim, o yuzden daha kilon gelmeden ben ekledim canim seni..:KK200:

Tanssss (70.4///%)
barga (73.1///%)
bnnu (60.4///%)
BlueSkyyy (84.7///%)
aydingelini (68.1///%)
MorVampirella(71.8///%)
pesto26 (70.5/7//%)
sserendipity (82.2/80.5//%) 636. etapta 80.4 kg ile izne ayrildi.Baslangic kilosu:84.9, baslangic tarihi:07.08.2020 , hedef:75

GCA (62.7/6//%) Yeni uye , Baslangic tarihi:18.08.2020, baslangic kilosu: 64.2, hedef:56

1delimavi (84.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Yawrukush (69.2///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu ,baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Beklenen2 (69.9///%) Saglik sorunlari nedeniyle 681. etapta saglik iznine ayrildi.
esmeriiim (63.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
Hyperborea17 (58.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 16.06.2020, baslangic kilosu:62.6 , hedef:55
Ciseak (81///%) 657. etapta bildirimsiz ,78 kg ile izne ayrilan uye geri dondu..
L O L (89///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 12.07.2020, baslangic kilosu:93.3, hedef:70
_Vera_ (72.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi:24.08.2020, baslangic kilosu:72.2, hedef:63
Ellerine saglik kaptanim

Canim kendine gel toparla biraz olsun mutlu hisset cunku biz birlikteyiz ve birlikte verecegiz

Gunaydin canim kaptanim
Bugun dikkat edeecegim ama 3 gundur chole yapiyorum vucudum agriyor bugun gecti gibi sanki ama tarti da daha eksi gelmesi gelirken bugun ortalarda geldi umarim yarin etkilemez cunku cumalari oldugumdan fazla gosteriyor yine eksi ama diger gunler daha fazla oluyor

Hmm bizim burda ozel yok devlette var yaparmi acaba

Bir hata idi kaptanim ama düzeldim actim galiba o gun

Ellerine saglik kaptanim

bilmiyorum ama yapar bence

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:SALI VE CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
:KK36:

@ciseak77 , @aydingelini , B barga , @pesto26 menulerinizi bekliyorum kizlar :)
30 squat cezamı akşam yaparım kaptanım inşallah. Tatilde kötü değildim ama akşam yemek saatlerim geç oldu. Bir de şişkinlik sorunu yaşıyorum şuan inşallah yarına toparlarım

Tanssss (70.4///%)
barga (73.1///%)
bnnu (60.4///%)
BlueSkyyy (84.7///%)
aydingelini (68.1///%)
MorVampirella(71.8///%)
pesto26 (70.5/7//%)

Yarına kadar bir aksilik olmazsa güzel bir eksi ve yüzde çıkacak bende :)

ahh ah yawrukuşum gözünden kaçsın nolur cezamı yapamadım hala üzgünüm yarın söz yapacağım

çok güzel menü 👍

Ya kütap kulübünden bi arkadaş sandım seni , hoşgeldin bu arada banu ben :KK25:

Canım çok iyi gidiyorsun cumaya güzel bir eksi geliyor sanırım. Bende müthiş bi şişkinlik var karnım şişti ve ağırıyor neden bilmiyorum. Bugün rezenelerle indirmeye çalışacağım 🤨
Merhaba ben de sibel . Memnun oldun Banu:)

@del
Meyveli soda olmasa sahane olacakmis ama bu haliylede oldukca guzel canim :)

Guzel birgun olmus canim :)

Cok iyi gidiyorsun canim bu hafta :)

Bence gayet guzel birgun olmus.
Canim adimlamayi evde yapabilirsin, hatta youtube'da leslie ile evde yuruyus serileri var, onlarlada cok guzel kalori harcayabilirsin. :)

Gecmis olsun canim bebisine nasil, atesi falan olmamistir umarim..

Kuru meyveyi cok abartmadiktan sonra yiyebilirsin canim.
Mesela 1-2 hurma, 1-2 kuru kayisi, 1-2 kuru incir bunlarin hepsini bir arada degilde , diledigin bir tanesinden 1-2 tane yersen sorun olmaz.
Cay ve kahveyede guzel eslikci olurlar.
Hatta ceviz varsa bikac tane cevizde yiyebilirsin beraber :)

Cok sevindim bu habere :)

Gecmis olsun canim , cok agrin varsa agri kesici alsaydin keske, simdi nasil oldun?

Yine cok guzel bir gun :)

Ellerine saglik canim, hazirladiklarini afiyetle, mutlulukla yiyin :)

Cok az yemissin canim, nasilsin, isler gucler nasil?

Okula gitmeye basladin mi Eminecim?
Cok iyi gidiyorsun , menulerinde gayet guzel, motivasyonunu hic dusurecek bir sey yok, stre yapma canim :)

Enerji icecegi yerine yanina 1 avuc kuruyemis al mesela canim, ya da 1 meyve, 1 salatalik..
Bu seferlik boyle olmus ama bir dahakine onlemini al :)
Dün az oldu evet. Akşam yemeğini çıkarmak istiyorum hayatımdan. Sabah erken kalkınca 3 ogune döndü mecbur. Dün biraz öyle oldu. Bugün öğlen daha sağlam.yiyecem.
Okul genelde bahçede oturup pc den izliyoruz semineri.
Uzaktan da gayet yapilanilirmis boş yere tehlikeye girdik. Özellikle bugün çok tedirgindi müdür. Okulda camadan memurlardan biri dün gece ateşlenmiş. Bugün teste gitmiş. Dün de kız hep geldi yanımızda oturdu. Maskemiz vardı bizim ama o baya aşağıya indirmişti. Bakalım ne çıkacak

ahh ah yawrukuşum gözünden kaçsın nolur cezamı yapamadım hala üzgünüm yarın söz yapacağım

çok güzel menü 👍

Ya kütap kulübünden bi arkadaş sandım seni , hoşgeldin bu arada banu ben :KK25:

Canım çok iyi gidiyorsun cumaya güzel bir eksi geliyor sanırım. Bende müthiş bi şişkinlik var karnım şişti ve ağırıyor neden bilmiyorum. Bugün rezenelerle indirmeye çalışacağım 🤨
Bugün tartıldım yok eksi😔 regl olacağım hem agrım hemde baya bi şişkinlik var 😔😔

Canim menu tablosu hazirliyorum, birazdan goreceksin, o tabloda cezalar yaziyor:)

Simdi nasilsin canim, her sey yolunda mi?

Hem icli kofte, hem galeta mi:bicak:

Limonlu soda sekerli miydi pestom, sen bugun mu yola cikiyordun canim?

Ekmek ,gevrek, sut :KK43:
Canim esim ne oldu boyle?

Canim cok gecmis olsun annecigine , 3 kirikla nasil dayanmis teyzem :KK43:
Annelerimiz caninin kiymetini hic bilmiyor..
Yeniden bir operasyona gerek kalmamis cok sevindim, acil sifalar...

Canim canimmm nasilsin?

Baharcim sen nasilsin canim?

Cok guzel olmus esim :)

Cok uzuldum o kadar ugras ,emekler bosa gitsin..
Ne denir canim bilemedim, gelmis gitmis olsun :KK43:

Bende ucgen peynire mola verecegim :)
Iyiyim canım şükür kaynanamın saçma sapan hareketleri işte bni kasık çektirmeye götürecekmiş çocuk için. Ya zararlı çok ağrı oluyomuş diyorum çek çek ağrıdan bisey olmaz diyo istemiyorum diyom seni zorla goturcem diyo sınır oldum gercekten

Bugün tartıldım yok eksi😔 regl olacağım hem agrım hemde baya bi şişkinlik var 😔😔
Gecer canim korkma
Iyiyim canım şükür kaynanamın saçma sapan hareketleri işte bni kasık çektirmeye götürecekmiş çocuk için. Ya zararlı çok ağrı oluyomuş diyorum çek çek ağrıdan bisey olmaz diyo istemiyorum diyom seni zorla goturcem diyo sınır oldum gercekten
Esinin haberi varmi onceden soyle senide destekleesin

30 squat cezamı akşam yaparım kaptanım inşallah. Tatilde kötü değildim ama akşam yemek saatlerim geç oldu. Bir de şişkinlik sorunu yaşıyorum şuan inşallah yarına toparlarım
Tamam canim :)
Bence eksi goreceksin hic stres yapma :)

Saolasın kaptanım 😊
Zaten egzersiz çok yapamayınca kiloyu da az veriyorum, yarından itibaren düzenime dönücem inşallah 😊
Anlastik canim :)
Tekrar sinavlarinda basarilar..

Yarına kadar bir aksilik olmazsa güzel bir eksi ve yüzde çıkacak bende :)
Harika haber Denizcim :)))

@del
Dün az oldu evet. Akşam yemeğini çıkarmak istiyorum hayatımdan. Sabah erken kalkınca 3 ogune döndü mecbur. Dün biraz öyle oldu. Bugün öğlen daha sağlam.yiyecem.
Okul genelde bahçede oturup pc den izliyoruz semineri.
Uzaktan da gayet yapilanilirmis boş yere tehlikeye girdik. Özellikle bugün çok tedirgindi müdür. Okulda camadan memurlardan biri dün gece ateşlenmiş. Bugün teste gitmiş. Dün de kız hep geldi yanımızda oturdu. Maskemiz vardı bizim ama o baya aşağıya indirmişti. Bakalım ne çıkacak
Cok dikkat et canim kendine, aslinda online halledilebilecek seyler icin sizleri hic okula getirtmeseler , ne guzel olur:(

Esinle konus istemedigini esine soyle, kibarca annesine soylesin gulum.
Anne babalar, yasli insanlar, sabit fikirli oluyorlar, degistiremiyorsun malesef :(

AA ben lıste dısımıyım yaw bılmıyordum :confused:
Liste disisin gulum, daha once yazmistim sana diye hatirliyorum, verilecek kilon az oldugu icin liste disinda devam etmistik..

Back
X