- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.519
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel bir gun olmus canim,adimlarinda sahane, ketoda ilk gunun hayirli olsun.Selam kızlar keto konseptli ilk gunun raporunu vereyim:)
B Beklenen2Arrietty_
Yawrukush
Sabah: hindistan cevizi yağlı filtre kahve
Ögle: 1 bucuk haslanmıs yumurta,1kasık kaymak,salatalık
Ara:20 gr cig badeö
Aksam:4 dana köfte, yogurt, maydonoz
Yagı doldurmak icin gün bitmeden yine hindistancevizli kahve icicem. Makrolarım şöyleEki Görüntüle 2683776
Spor:18.154 adım 907 puan
Su: 2.2 lt
Canim toplamda gunde 6-7 adet kuru incir yemissin..Kızlar merhaba menümü yazayım hemen
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 kırmızı biber közde peynir
Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 kaseden az yoğurtlu katma çorbası 3 yemek kaşığı güveç
1 kuru incir
Ara 5 6 tane kuru incir
Spor 2. 5 saat ev işi yaptım spor yapacak gücüm kalmadı valla 300 puan
Su 2 lt
@MotivatedAlready
Doner ekmeksiz miydi gulum?
Guzel bir gun olmus tatli esim :)
Tesekkür ederim insallah devamlılığı olur:)Cok guzel bir gun olmus canim,adimlarinda sahane, ketoda ilk gunun hayirli olsun.
Canim toplamda gunde 6-7 adet kuru incir yemissin..
2-3 taneden fazla tuketmemeye calis, kuru meyveler agirliklarinca seker demek canim...
Yalannnn...
Aaa telefon düzeltmiş onu kuru üzüm tanesiydi 5 6 tane olan 1 tane de kuru incir yedim. Kuru üzüm yazdığımı sandım ama kelime tahmininden incir yazmış pardonCanim toplamda gunde 6-7 adet kuru incir yemissin..
2-3 taneden fazla tuketmemeye calis, kuru meyveler agirliklarinca seker demek canim...
Yalannnn...
Yawrukush kaptan,korona doneminde verdigim 6.5 kilonun 4 unu geri almadim.
Ve bunu sebebi de gruptan ayrilmam ve ayni donemdeCEYDOS un beni zorlamamasi degil kesinlikle
Grubu takip edemedim amaJaneRizzoli nin verdigi kilolari,vucudunun sekillenmesini de kiskanmiyorum (
)
Saka bir yana grubu ozledim,donme fikri var aklimda ama iş tempom hazirandan sonra asiri artti ve hala duzene giremedigimden cekiniyorum acikcasi.
Kaptanim ekmekli yarim lavasCok guzel bir gun olmus canim,adimlarinda sahane, ketoda ilk gunun hayirli olsun.
Canim toplamda gunde 6-7 adet kuru incir yemissin..
Yok canım cezama raziyim zaten ama bulgur serbest kısır niye yasak onu merak etmistim sadeceTamam canim 60 cok guzel bir hedef :)
Egzersizde hallolmus harika, dizin nasil?
Haklisin canim, evde zor oluyor..
Yeterince havalanmazsa vs bitkiler olebiliyor.
Insallah kendi evinizde bol bol meyve agaclarin olur :)
Tamam canim not ettim, bilgisayari Akindan alinca paylasacagim..
Canim birkac kasik bulgur pilavi yiyoruz, kisirda diyet icin kotu bir besin degil fakat az yenmiyor genelde, bulgur pilavi gibi birkac kasik yenirse sorun yok... (Ama yedikce yediren bir gida:))
Cezanin sebebi kisir ve kekin birarada olusu, saglikli, diyetlik bir ogun olmamis.
Cezada denemez aslinda , siskinlik, ekstra arti vs yapmasin diye tedbir , telafi etmek diyebiliriz :)
Aaa kilolarimiz ne kadar yakin hedefte ayniYok canım cezama raziyim zaten ama bulgur serbest kısır niye yasak onu merak etmistim sadece![]()
Merhaba,cezamı anlayamadımEfsane bir donus olmus takima, harikasin kuzum :))
Guzel bir gun olmus canim, sporunu cok begendim, kilonada cok sevindim :)
Gozunuz aydin canim cok sevindim :)
Aksam ki dgunu kacamagina ceza geliyor tabloda..
Cok az yemissin canim esim...
Guzel bir gun daha..
Sosis islenmis gida oldugu icin cok saglikli degil ama sIk olmamak kaydiyla protein icin yiyebilirsin canim..
Harikasin coook mutlu oldum :)
Menun agzimi sulandirdi Tansum :)
Oglenki kacamaklara ceza geliyor kuzum..
Cok guzel bir gun olmus canim :)
![]()
Senden yeniden menu gormek ne guzel canim benim :)
Ben de döneri soracaktım özge sormuş , ince şavaş değil mi , onsu olsaydı hatika bir menü diyecektim
Ayyy evet hadi bakalım canım inşallah beraber ulaşırız hedefimizeAaa kilolarimiz ne kadar yakin hedefte ayni![]()
Canim patlucan yemegi yapacaktim ama cocuklarim hic durmuyor ben yerde otururken sıkıntı yok koltuga oturunca ikisi bir kucagima geliyor ayaga kalkinca siren sesleri yankilaniyor resmenBen de döneri soracaktım özge sormuş , ince şavaş değil mi , onsu olsaydı hatika bir menü diyecektim
InsAllah canim artik gozume takilirsin iyiceAyyy evet hadi bakalım canım inşallah beraber ulaşırız hedefimize![]()
Kaptanım tahta kaşık normal kaşıktan ufaktı :) ama yine de yarın telafi ederim adımlama içinCanim gecen hafta 3 kilo verdin bu hafta sabit kalman , hatta verememen dahi normal.
Robot degiliz canim, sen diyetine devam et, kucuk kilo artislarini sakin takma kafana..
2 tahta kasik pilav cok olmus canim, bol adimlama yap bugun telafi icin..
Hayirlisi olsun diyeyim , kardes durumlarinda, nasil istiyorsaniz gonlunuze gore olsun..
Tamam Senemim not ettim, peki hedef 60 mi?
Egzersiz yaptin mi kuzum :)
Amin canım sağolE hadi hayirlisi canim
Aynen sende bnmCanim patlucan yemegi yapacaktim ama cocuklarim hic durmuyor ben yerde otururken sıkıntı yok koltuga oturunca ikisi bir kucagima geliyor ayaga kalkinca siren sesleri yankilaniyor resmen
Esimde babamgilin bahceye gitti
Tek basima anca kecileri yemledim
Esim de gelince doner dedim
InsAllah canim artik gozume takilirsin iyice