Kizlar iyi aksamlar hepinize nasilsiniz, gelemedim hafta basindan beri..
Biraz keyifsizim, aklimdaydiniz ama kafami toparlayip gelemedim.
Kucuk oglumunda online okulu basladi pazartesi gunu.
Kendisi 3 yasinda konusma ve ogrenme olarak arkadaslarinin gerisindeydi, 6 aydir okullarda kapali olunca bu fark iyice artmis

Hic arkadaslariyla ,ogretmeniyle iletisim kuramiyor, biz ev icinde oldugumuzdan bu durumu boylesine fark etmemistik

Online konusma terapisti bulduk, bir yandanda kendi cocuk doktoruyla iletisime gectik.
Moralimiz bozuk, halimize sukur ama hergun konusma kartlariyla ,konusmasina yardim etmeye basladim.
Onunla ayri ilgileniyorum, buyuk oglumla ayri..Hiperaktivite-dikkat eksikligi var.
Bir odevinin basina oturtup, ikna edip, yapmasini saglamak o kadar cok zamanimi aliyor ki..Tum gun ikisinin pesinde online okular ve odevlerle geciyor.
Bilgisayarim Akinda, gunde 3 toplantisi oluyor ogretmeniyle.Sonrada bilgisayardan odevlerini yapiyor..
Bir tanede tablet var onunlada Arasin okul islerini hallediyoruz.
Telden takima girecek zaman kisacik bulsam, giriyorum 2 mesaj okuyamadan cikiyorum.
Velhasili yoluna oturtacagim insalllah..
Hepinizden ozur dilerim, 3gundur size vakit ayiramadim

Ceydos kaptaninda kayinvalidesinin saglik sorunu olmus, onlarda onun yanina sehir disina gittiler, bir sure daha takimi devralamiyor.O devralabilseydi cok guzel olacakti...
Neyse cok uzattim, simdi 8 dk var kahvalti hazirligina gecmeme , kac mesaj okursam kardir..
@_Vera_ canim hic iyi bir es olmadim ama diyetimi de bozmadim, eksideyim..Bugun tum adimlarimi fotolu paylasacagim...