Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar zalım ZeynepIyi aksamlar kizlar
Neler yapiyorsunuz?
Aksam yemekleri yendimi?
İyi akşamlar zalım Zeynep
Oturup oturup kalkıyorum :) kaldı 50 :)
Selamlar herkese
Keto yapmaya niyetli arkadaşlar size attım menümü özellikle
esmeriiim sana örnek bir menü olsun
Arrietty_ seni de gaza getirsin :)
Hc yağlı kahvem var
Yalnız bamyam normale göre daha az yağlı benim. Çok yağlı olmasını sevmiyorum yemeklerin.
Su 3 lt
Spor 140 squat(zalım Zeynep)
45 dakika cardio
Yawrukush
Güya buzluğa atcaktım ben bu bamyayıAfiyet olsun. Bamya yemeyeli okadar cok oldu ki. Benden baska yiyen yok
Tebrik ederim eşimGünaydınlar
Kontrol bildirimi
Cuma:60.1
Bugün:59.9
Fark :200 gr holeyyyy ellili rakamları gördüm
Yawrukush
Mathildablue
Evet bende keto ya basladım:) keto desteği olalım birbirimize.yalnız karbonhidrat 20 altı tutmak baya zor oluyor.herseyde az da olsa karbonhidrat varesmeriiim
JaneRizzoli ketojenik de destekliyelim birbirimizi bence.
Mathildablue sende mi baslamistin?
Boylece daha kolay olur ve motive edici
Evet bende keto ya basladım:) keto desteği olalım birbirimize.yalnız karbonhidrat 20 altı tutmak baya zor oluyor.herseyde az da olsa karbonhidrat var
Bende fat secret e giriyorum yediklerimi. O topluyor ordan bakıyorum karbonhidrata marul da bile var :dkarbonhidrat fazla cıkcak diye 2 tip sebze yiyemiyorum aynı anda. Sayılmıyorsa sevimdimYesil sebzelerde olanlari saymiyor bir kisim
Ben bugun Carb 9gr ile tamamladim. Cogu da domates den geliyor.
Fat secret avokadoya 4gr Carb dedim onu ve marul da ki karb i saymazsam 3gr filan aslinda aldigim
PAZAR LESLİE ADIM TABLOSU | TOPLAM MİLE (ÖNCEKİ GÜNLER DAHİL) |
@_Vera_ | 4 |
![]() | 2 |
G GCA | 2 |
![]() | 1 |
![]() | 2 |
PAZAR LESLİE ADIM TABLOSU TOPLAM MİLE (ÖNCEKİ GÜNLER DAHİL) @_Vera_ 4 stitch
2 G GCA 2 aydingelini
1 sserendipity
2
pazar günü leslie yoktu sanki sende pazartesini daha yapmadım çünkü bi sonraki güne kayabiliyor bildirimler hata olmasın diye hep bir gün geriden gidiyorum ama pazar da leslie varsa ekliyim hemen gözümden kaçmış afedersinBenide ekle benide benide1 mil
Yok sadece bugun var :) Oda alti ustu 1 milpazar günü leslie yoktu sanki sende pazartesini daha yapmadım çünkü bi sonraki güne kayabiliyor bildirimler hata olmasın diye hep bir gün geriden gidiyorum ama pazar da leslie varsa ekliyim hemen gözümden kaçmış afedersin
stitch eşimmmm nasılsınnn günün nasıl geçiyor
sabah 1 yumurta biber 2 yeşil zetin yarım haşlanmış mısır
öğle yeşil salata ve 1 kase bamya
akşam 1 kase kelle paçayarım elma ama elma orta boy
akşamdan sonra çok acıktım nedense 2 hurma yedim çayla
su 2 lt
spor 5.500 adım 276 puan
2 mile leslie 30 dk 210 puan
100 squatArrietty_ kıskandım seni 300 puan
toplamda 786 puan