• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi aksamlar:KK37:

200 gr artidayim (82.5).

Menu

Sabah
Salata (2 haslanmis yumurta, 2 dilim salam, labne, 8-9 siyah zeytin, domates, salatalik, kapya, marul ve mor lahana) ve ayran

Ara
Sutlu kahve ve 3 hurma

Aksam
Tepsi kebabi (2 porsiyon), koz domates, biber ve ayran

Yesil elma ve yogurt

Su 3 litreyi gecti
10 bin adim 500 puan

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_

Tepsi kebabi ❤️
Afiyet olsun. Menun bence cok saglikli ve dengeli.
Adim ve su 🤩
Sen aktifsinde. Neden es yarisinda yoksun bakalim? 😊

Yawrukush Yawrukush eşim
Bu gün
Sabah bir bardak limonlu su içtim
Saat 2 de yoğurt tarçın
Akşam 8 de yoğurt marul ve bi avuç mısırı karıştırıp yedim
45 dk yürüyüş
Hamilelik şüphem olduğu için extra hareket yapmadım sadece yürüyüş yaptım
2.5 lt su içtim 🥰

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 küçük dilim salam
3 zeytin
Domates salatalık
1 fincan yeşil çay

Ara
1 adet yeşil elma
2 kuru kayısı
1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kâse chialı cacık

Su: 2,5L
Spor:
8300 adım 415 p
Leslie 3 mil 45 dk 315 p toplam 730p
@_Vera_ kııızz bugün yaptım çok iyiymiş ya gerçekten kadın da yaptığı işi biliyor insan yaptıkça kendini daha iyi hissediyor. Ayrıca sonda kalp nabzını yavaşlatıyor, stretching vs tam bir doğru egzersiz gerçekten çok beğendim 😍
esmeriiim esmeriiim

Sabah:
1 dilim kızarmış eksi mayali ekmek
Beyaz peynir
2 hindi füme
Filtre kahve
1 zeytin

Ara:
1 avuç uzum
Sade kahve

Yemek:
4 kasik firinda kıymalı türlü
4 kasik yogurt
1 dilim karpuz

Ara:
Yesilcay cig fındık ve ceviz 2 dilim seftali

Spor yok su 1 litre

Demin cocuklari yerken dayanamadım biraz atistırdım onlarla :olamaz:

Yawrukush Yawrukush

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
2 küçük dilim salam
3 zeytin
Domates salatalık
1 fincan yeşil çay

Ara
1 adet yeşil elma
2 kuru kayısı
1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 kâse chialı cacık

Su: 2,5L
Spor:
8300 adım 415 p
Leslie 3 mil 45 dk 315 p toplam 730p
@_Vera_ kııızz bugün yaptım çok iyiymiş ya gerçekten kadın da yaptığı işi biliyor insan yaptıkça kendini daha iyi hissediyor. Ayrıca sonda kalp nabzını yavaşlatıyor, stretching vs tam bir doğru egzersiz gerçekten çok beğendim 😍
esmeriiim esmeriiim
Wowowow leslie bir leslie aşığı daha geldi bundan sonra leslie ata sporumuz bak unutma

Kız o döngü hiç bitmez hepsi okula gidicek illa en sonuncu kardeş isteyecek 🤪🤣🤣 şaka bi yana allah gönlüne göre versin canım. Benimde eve yemek ve temizliğe birisi gelse bende 2-3 düşünürdüm ama öyle bişey mümkün değil😂😂
Belki bebegin buyur destek olur o zaman yaparsin ikiz olur insAllah 😂😂😂
Günaydınnn
Kahvaltımı ettim simdi

1 dilim kızarmış eksi mayali ekmek
1 k.k beyaz peynir+1 zeytin
2 dilim hindi füme
Filtrr kahve
Aksam yemegi yok mu canim
Toplu olaraak yazarsan sevinirim
Güya buzluğa atcaktım ben bu bamyayı
Dayanamıyorum ki
Yiyorum
Yengem konservesini yapmis annem anlatti az once domates bitmeseydi bende yapardim
Eksi mi 😂😂😂
Arti benimki kaptanim sutlu yesilcay kurunu yapiyorum bakalim bugun bayagi odem attim

Iyi geceler kizlar ancak firsat bulup, size iyi geceler demeye geldim.
Akin simdi son toplantisina girecek, sonra biraz firsat bulup bilgisayari alacagim insallah..
Bugun yemek hazirla, odevlere yardim et, bulasiklari topla, tursu kur derken bu saat oldu.
Gerci saat burada oglen 1 :))
Hepinizi opuyorum, iyi istirahatler, gecmisi firsat bulur bulmaz okuyacagim..

Yok kaptanım ya ne kaçamağı aşk olsun 🤪🤣 şaka bi yana cidden kaçamaksız bi gün oldu aZcık akşam yemeğim çok geldi okdar ( yuh daha nolsu
Belki bebegin buyur destek olur o zaman yaparsin ikiz olur insAllah 😂😂😂

Aksam yemegi yok mu canim
Toplu olaraak yazarsan sevinirim

Yengem konservesini yapmis annem anlatti az once domates bitmeseydi bende yapardim

Eksi mi 😂😂😂
Arti benimki kaptanim sutlu yesilcay kurunu yapiyorum bakalim bugun bayagi odem attim
dua mı bedduamı bilrmedi şimdi 🤣 bilmukabele canım bacım 🤣🤣🤣

Selamkızlarr

sabah: 2 haş. Yum. Yarım domates 1 salatalık3 parça kaşar peynir. Çok ince dilim ekmek ve acılı domates biber patlican sosundan 1 yk yedm

ara: 10 kadar üzüm 1 türk kahvesi

akşam: 2 orta boy kepçe havuçlu tavuk çorbası
Yarımdan 1 çatal fazla dünki krepli tavuk yemeğimden
Su 2 lt anca oldu

spor 5000 adım 30 squat
ve koca sepet ütü ev silip süpürme çamaşır asma katlama vs yani bugün kayda değer Bişey yok
sserendipity sserendipity

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

bnnu bnnu pasta ve börekten dolayı menüye 10 squat cezası yazdım ama eşin ceza verdiyse bilmiyorum ki Arrietty_ Arrietty_ kaptanımıza soralım.

genel olarak spor yapmayanlar vardı ama pazar günü ev koşuşturmacası felan herkese kalp koydum.İnşallah becerebilmişimdir Yawrukush Yawrukush

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

bnnu bnnu pasta ve börekten dolayı menüye 10 squat cezası yazdım ama eşin ceza verdiyse bilmiyorum ki Arrietty_ Arrietty_ kaptanımıza soralım.

genel olarak spor yapmayanlar vardı ama pazar günü ev koşuşturmacası felan herkese kalp koydum.İnşallah becerebilmişimdir Yawrukush Yawrukush
Canim ben goremiyorum ama hickimseninkini
Ay pardon sondaymis bende arayip duruyorum ya 😂😂😂

Back
X