• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence cumayı bekle ve göm sen 🙃🙃 cezasız sıyırırsın hem de kendini daha iyi hissedersin saat geç olmasa ye derdim ama 🤭 sabah da yiyebilirsin eccük tabi 😁

Valla ben arada yapıyorum böyle 2 haftada 1 falan, tüm günü hafif geçirip akşamına çok abartmadan yapınca üstüne kilo veriyorum 😁😁 kalorisiyle değil mi arkadaşım :halay::halay::eğlence:
Kaloriyle baby :eğlence::KK50:
1 Ayda 8 Kilo Verdiren Ayça Kaya Diyeti Listesi

Sabah Kahvaltısı

Sabahları 1 dilim kepek ekmeği ile 1 tutam maydanoz, tere (isteğinize göre limonda sıkabilirsiniz maydonozlarınıza) 1-2 kaşık lor peyniri ya da ince dilim beyaz peynir. Sabah kahvaltının olmazsa olmazı 1 fincan çay (Yeşil çay veya bitki çayı da olabilir)

Öğlen Yemeği Vakti
3 adet köfte ya da 1 baget 100 gram civarı tavuk ızgara da olabilir. Bol bir salata yağsız 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği ile öğle yemeğini tamamlıyoruz.

Ara Öğün Zamanı
Yağsız tost (Domatesli peynirli olabilir, tosta bir dilim odun ekmeği baz alınacak) 1 adet portakal veya mevsim meyvesi’de olabilir. Tuzsuz 1 bardak ayran.

Akşam Yemeği Vakti

Bol yeşillikli bir salata tabağı (Akdeniz salatası olabilir) Etsiz sebze yemeği (5 kaşık civarı), Sebze çorbası (1 kase) ve son olarak yoğurt yağlı yağsız fark etmiyor yatmadan önce yoğurt tüketmeniz hem metabolizmanızı rahatlatacaktır hemde rahat uyku uyumanızı sağlayacaktır.

Ben bu sekılde 3 öğün dusenlı saatı saatıne beslenıp 16 kılo verdım ılk dogumumdan sonra evdeyken yapmak kolayda ıste çalışınca zor benım ıcın beslenme Birgaripanne Birgaripanne
Ben boyle beslenirsem acliktan ölürüm 😂😂
Protein hic yok
Emziriyorum ustelik hala bilemedim ss aldim dusunucem
Tesekkurler
ins. toparlarim cnm. oyle oyle gidecek kilolar napalim.
ben de bu sabah yaptim ütüyü 1 saatten fazla sürdü sanirim 😣
ben de 3 tane var cnm. 9, 6 ve 1.5 yaslarinda..
aslinda biri bebis digerleri buyudu ama buyukler bebisden de fenalar daha zorlar. Rabbim saglik sihhat versin hep mutluluklarini gostersin
Ayy masAllah canim
Amin insAllah
Günaydın kızlar, güne düğmesi kapanmayan bir gömleğimi giyip içinde gayet de güzel durmasının verdiği keyifle başladım 🙂 darısıııı yeni yeni small ve 36 beden kıyafetler almaya inşallah
Darisi bana dicem de benim elbiselerimin hepsi oluyor ki gidip eteklerimi deneyim bakalim unutmusum

Gercekten harikasin canim😊😍
Tesekkurler canim hatta bir kabani giymeyi cok istiyordum 2 ay once uclari gogusumu kapatamazdi simdi dugmelerini kapattiyorum
Bir 10 kilo daha gitse muhtesem olacak

Eklentiler

• 20200916_122801.webp
    20200916_122801.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200916_122733.webp
    20200916_122733.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 42
stitch stitch eşimmm nasılsın günün nasıl geçiyor.
sabah yarım elma yarım mısır el büyüklüğünde zeytinli omlet
öğle köyden taze tereyaşı gelmişti bir dilimden de uzak ekmeğe sürdüm yedim azıcık valla dayanamadım
akşam 1.5 kase dünden kalan kelle paça. bağışıklığa iyi geliyor diye kamyoncu oldum valla

su 2.5 lt
spor 4 mile leslie 320 puan
120 squat 360 puan

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

@_Vera_ , stitch stitch , B Beklenen2 , @sserendipity , @pesto26 , @Hyperborea17 , @bnnu , @cool_lime sali gunu menulerinizi bekliyorum kizlar.
Yawrukush Yawrukush kaptanım ben menümü yazmıştım ama çok konuştuğumdan diğer mesajlarım arasında kaybolmuş.Az mı konuşsam bundan sonra :KK43::KK43:

Tesekkurler canim hatta bir kabani giymeyi cok istiyordum 2 ay once uclari gogusumu kapatamazdi simdi dugmelerini kapattiyorum
maşallah tansu kaptanım harikasınız.Çok da yakışmış

eşim moralim çok bozuk az önce bir akraba kapıdan bizden ödünç aldığı bir eşyamızı getirdi. Obez sınıfına girecek bir kilosu vardı 6 aydır görmedim şimdi geldi 25 kilo vermiş erimiş. moralim çok bozuldu ben neden veremiyorum herkes iğne iplik oluyor bi ben kaldım şeytan diyo ölüm orucuna gir
Yettim esim, kusura bakma dun gelemedim. Oyle dusjnke moralini bozmak yerine iyi tut. Hem onun icin sevin, cok buyuk yerden donmus, hem kendin icin. O o kadar cok verebiliyorsa sen daha azini tabiki verebilirsin. Ilk adimi attin buradasin, yavas da gitse godecek. Hem onun da 6ay surmus az degil. Hep boyle zamanlarda kendimize haksizlik yapip kizip yemege vuruyoruz, sonra hoop basa, ama bu kez degil 😉 hatta simdi kalk 1mil Leslie yap, hedefe bir adim daha yaklas bence 🤗

15 Eylül menüm
Sabah : 1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim ekmek

Aksam : 2 minik bazlama
Peynir
Domates
Yesil fasulye

Ara : 4 kare bitter

Su : 1.5litre
Spor : 30 dk yürüyüş

Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Bitterler fazla mi olmus sanki 🤔😁
Kızlar merhaba
İlk öğünüm tavuklu mantar sote ve salata bir salkım da üzüm
Akşam yine tavuk ve çok az erişte
Su 3 lt
Spor yok ne yazıkki ruhen ve bedenen kendimi yorgun hissediyorum. Çok yakın arkadaşım kovit çıktı. İş yerinde vaka çok kendimi çok sıkışmış hissediyorum
Mor Vampirella Mor Vampirella
Canim cok cok gecmis olsun, insallah atlatir saglicakla ve etrafinda kimseye bulasmamistir. Sirket ne yapti, hala gidiyor musunuz ofise peki, yoksa bir sure evden idare edebilecek misiniz
Harikasin kaptanim, muthis haber olmus gercekten 😍
Yawrukush Yawrukush kaptanım ben menümü yazmıştım ama çok konuştuğumdan diğer mesajlarım arasında kaybolmuş.Az mı konuşsam bundan sonra :KK43::KK43:
Canim esim, konus konus sen, konustukca daha motiveyiz 🥰 ben de cok yogunum yoksa gelicem daha cok muhabbete de ama yetistiremiyorum 🙁

Bitterler fazla mi olmus sanki 🤔😁

Canim cok cok gecmis olsun, insallah atlatir saglicakla ve etrafinda kimseye bulasmamistir. Sirket ne yapti, hala gidiyor musunuz ofise peki, yoksa bir sure evden idare edebilecek misiniz

Harikasin kaptanim, muthis haber olmus gercekten 😍

Canim esim, konus konus sen, konustukca daha motiveyiz 🥰 ben de cok yogunum yoksa gelicem daha cok muhabbete de ama yetistiremiyorum 🙁

ben geçen hafta evden çalışıyordum hiç görüşmedim. Görüşenler filyasyonda ama benim çalıştığım yer büyük bir şirket. Güvenliği vs çalışan çok olunca risk daha da çok oluyor haliyle. Yalnız yöneten kişiler at gözlüğüyle bakınca sistem tıkanıyor. Evden çalışmaya geçen hafta geçtik ama vakalar artmasına rağmen Hala Bir hafta evden bir hafta işte çalışın diyorlad. Benim işim evden idare edilir. Ama işte her gün risk almak, çocuğu bir yere bırak al vs cidden benim için stresli oluyor. Stresim arttıkça yeme isteğim artar benim Allahtan burdayım siz varsınız da kendime mani oluyorum yoksaa şuan kendimi abur cubur denizine atmıştım

Back
X