- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Kaloriyle babyBence cumayı bekle ve göm sencezasız sıyırırsın hem de kendini daha iyi hissedersin saat geç olmasa ye derdim ama
sabah da yiyebilirsin eccük tabi
Valla ben arada yapıyorum böyle 2 haftada 1 falan, tüm günü hafif geçirip akşamına çok abartmadan yapınca üstüne kilo veriyorumkalorisiyle değil mi arkadaşım
![]()

Ben boyle beslenirsem acliktan ölürüm1 Ayda 8 Kilo Verdiren Ayça Kaya Diyeti Listesi
Sabah Kahvaltısı
Sabahları 1 dilim kepek ekmeği ile 1 tutam maydanoz, tere (isteğinize göre limonda sıkabilirsiniz maydonozlarınıza) 1-2 kaşık lor peyniri ya da ince dilim beyaz peynir. Sabah kahvaltının olmazsa olmazı 1 fincan çay (Yeşil çay veya bitki çayı da olabilir)
Öğlen Yemeği Vakti
3 adet köfte ya da 1 baget 100 gram civarı tavuk ızgara da olabilir. Bol bir salata yağsız 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği ile öğle yemeğini tamamlıyoruz.
Ara Öğün Zamanı
Yağsız tost (Domatesli peynirli olabilir, tosta bir dilim odun ekmeği baz alınacak) 1 adet portakal veya mevsim meyvesi’de olabilir. Tuzsuz 1 bardak ayran.
Akşam Yemeği Vakti
Bol yeşillikli bir salata tabağı (Akdeniz salatası olabilir) Etsiz sebze yemeği (5 kaşık civarı), Sebze çorbası (1 kase) ve son olarak yoğurt yağlı yağsız fark etmiyor yatmadan önce yoğurt tüketmeniz hem metabolizmanızı rahatlatacaktır hemde rahat uyku uyumanızı sağlayacaktır.
Ben bu sekılde 3 öğün dusenlı saatı saatıne beslenıp 16 kılo verdım ılk dogumumdan sonra evdeyken yapmak kolayda ıste çalışınca zor benım ıcın beslenmeBirgaripanne

Protein hic yok
Emziriyorum ustelik hala bilemedim ss aldim dusunucem
Tesekkurler
Ayy masAllah canimins. toparlarim cnm. oyle oyle gidecek kilolar napalim.
ben de bu sabah yaptim ütüyü 1 saatten fazla sürdü sanirim
ben de 3 tane var cnm. 9, 6 ve 1.5 yaslarinda..
aslinda biri bebis digerleri buyudu ama buyukler bebisden de fenalar daha zorlar. Rabbim saglik sihhat versin hep mutluluklarini gostersin
Amin insAllah
Darisi bana dicem de benim elbiselerimin hepsi oluyor ki gidip eteklerimi deneyim bakalim unutmusumGünaydın kızlar, güne düğmesi kapanmayan bir gömleğimi giyip içinde gayet de güzel durmasının verdiği keyifle başladımdarısıııı yeni yeni small ve 36 beden kıyafetler almaya inşallah