Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimm menün çok güzel ama bence gününü sporsuz kapatma en azından core egzersizi yap 5 dk zaten sadeceMerhaba kızlaar
İlk öğünüm 1 yumurta 3 cebiz ve 5 zeytin bol yeşillik 1 tane de incir
Akşam balık salata kalamar ( balık ne yazıkki kızartmaydı)1 lokma da helva
Su yatana kadar 2 lt olur
Spor 1 saat ev işi
Ya ödül ne yapsam diye diye kaçırdım süresini
@_Vera_
Haftanin yarisi
Ve ip atlama
➡ Bu hafta puanlar bu iki yarisdan hesaplanacak
➡ Haftanin yarisini yapanlar Mutlaka beni tagleyin
➡ Es olarak yarisiyorsunuz ve destek olma sorumlulugunuz var. Biri yapip biri yapmamasi haksizlik olur esinize
woaw kaptanim bu nasil adim sayisi boyle, bireyselde eslerden cok yurumussunAdim yarisi sonucu
Liste disi yarisanlar
Yawrukush
Hyt-123 122.200 adim 6110 puan
stitch @_Vera_ 90.500 adim 4525 puan
sserendipity @aydingelini 85.800 adim 4290 puan
- @blume90 @bnnu 77. 820 puan 3891 puan
esmeriiim
MotivatedAlready 26.300 adim 1315 puan
Mor Vampirella G GCA 21. 069 adim 1054 puan
@BlueSkyyyy 63.000 adim 3150 puan
@Beklenen2 9.000 adim 450 puan
Arrietty_ 124.238 adim 6212 puan
Tebrikler kaptanim, allah anali babali saglikla mutluluk buyutsun insallahYawrukush evet teyze oldum
Nasil minnak ama ya. Bu kadar mi kucuk oluyorlardi diyip durdum.
Bu hafta cok guzel kilo verdiler kizlar
Benim tabletde adim listemi duzenleyim derken silmeye geldim. Pc e gecip bastan yapacagim simdi. Ardindan paylasacagim
hahah ne zevkle izlemistik o diziyi zamaninda, ask-i memnu da oyle. senle zevklerimiz tutuyorKızlar tatlı krizine girdim ali rıza bey gibi elim kalbimde geziyorum.Lokumlara saldırasım var.stitch eşim aman ağzımızın tadı kaçmasın de bana
bu arada sporsuz olmaz dedim çıktım 6 bin adım attım da geldim
Ozgecim, ben bu hafta spor yapamayacagim herhalde, 3 gundur boyun agrisindn agliyorum resmen, cok kotu. bugun dayanamayip acile gittim, kullandigimdan daha guclu agri kesiciler verdi doktor, ptesiye hafiflemezse baska testler de yapicakmis. dun, bugun menuler de yerlerde, agridan hicbirsey yapamiyorum, cok aciktigimi farkedince buldugumu yiyorum, oyle yemek hazirlamaya halim yok![]()
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @fyzanur 30M 15DK ADIMLAMA @aydingelini ![]()
esmeriiim
![]()
SPOR?
Mor Vampirella
@_Vera_ 50M MUAF ODUL stitch
10DKA G GCA ![]()
MUAF
MUAF
MUAF
MUAF
@blume90 50M Arrietty_
Hyt-123
ODUL MotivatedAlready
MUAF
MUAF
@BlueSkyyyy ODUL @Beklenen2 MUAF
sserendipity
30S @JaneRizzoli MUAF MUAF @bnnu 30M 30S ODUL
Menulerini yazmayan arkadaslarim ,menulerinizi bekliyorum.![]()
@_Vera_ wohoo 1.86% cok iyi vermisiz esim, bir sonraki eslesmemizde gorusmek uzereES YARISMASI SONUCLARI
1.
esmeriiim &
MotivatedAlready ====> % 3.37
2.
Yawrukush &
Hyt-123 ====> %1.87
3.
stitch & @_Vera_ ====> %1.86
4.sserendipity & @aydingelini ====> % 1.63
5.Mor Vampirella & G GCA ====> %0.93
6. @bnnu & @blume90 ====> %0.10
Dereceye giren ve butun hafta birbirlerine destek olup, gayret eden tum es gruplarini tebrik ediyorum.
YENI ES LISTEMIZ
1. @bnnu & @JaneRizzoli
2.Arrietty_ &
stitch
3. @_Vera_ & G GCA
4. @aydingelini & @Beklenen2
5.Mor Vampirella &
sserendipity
6.MotivatedAlready & @blume90
7.esmeriiim &
Hyt-123
@pesto26 canim takima aktif ugrayamiyorsun, @fyzanur sende kuzum, o sebeple es listesine eklemedim sizleri.Eger katilmak isterseniz haberdar edin.
Esler tum hafta birbirinize destek olup, motive edip, umarim en guzel sekilde kilolari verirsiniz.
ben de su agrilarim gecsin, kendime gelince olcum yapip bildirecegim.Gunaydin kizlar
Vucud ölcüm takibine katilmak isteyen varsa ölcüm alip paylassin
Birazdan tablonun Guncel halini paylasacagim
@JaneRizzoli Persembe unuttun galiba sende canim ☺
Çok geçmiş olsun eski eşim (ne garip laf oldu) enerjin o kadar yüksekti ki nazarım mı değdi acaba. Dinlen bu hafta inşallah geçerOzgecim, ben bu hafta spor yapamayacagim herhalde, 3 gundur boyun agrisindn agliyorum resmen, cok kotu. bugun dayanamayip acile gittim, kullandigimdan daha guclu agri kesiciler verdi doktor, ptesiye hafiflemezse baska testler de yapicakmis. dun, bugun menuler de yerlerde, agridan hicbirsey yapamiyorum, cok aciktigimi farkedince buldugumu yiyorum, oyle yemek hazirlamaya halim yokama da cuma eksi gelsin diye ugrasacagim
![]()
Sagol canim, enerjilerimiz uyustu benceÇok geçmiş olsun eski eşim (ne garip laf oldu) enerjin o kadar yüksekti ki nazarım mı değdi acaba. Dinlen bu hafta inşallah geçer