• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlarr :)

Davet için teşekkür ederim Yawrukush Yawrukush

Kızlar yaşım 33 ve 117 kiloyum şu an. Boyum 177. Yaklaşık 7 ay önce ikinci kızımı dünyaya getirdim ve karantina etkisiyle de verdiğim doğum kilolarını olduğu gibi aldım ama artık çok sıkıldım gerçekten belim falan ağrıyor dün yeter dedim :) Ancak bir motivasyona ihtiyacım var ve kendimi burada buldum :)

Bu sabah tartıda 116 çıktım. Kahvaltıda müsli yedim, sade bir türk kahvesi içtim. Taze salça vardı öğle yemeğinde bir dilim tam buğdaya onu sürüp yedim :confused: Şimdi de filtre kahve içiyorum. Lütfen bana yardım edin :KK28:
hoşgeldin bastetkk. doğum sonrası kilolarını hızlı bir şekilde vereceğine inanıyorum. malum son alınan kilolar çabuk gidiyor. burda verdikçe daha çok gaza gelip daha güzel vereceksin tabi mutlaka her gün buraya uğramak gerekiyor yoksa diyet ruhundan çıkıyoruz. bu arada ben emine 35 yaşında 3 çocuklu bir öğretmenim. 3. bebiş 1.5 yaşında ve hala emiyor. doğum kiloları için gelmiştim geçen sene vermeye de başlamıştım ki ara verdim. tabi giden kilolar geri geldi ve bende yeniden burdayım. sağlıklı ve dengeli beslenmeyi bildikten sonra diyetisyenden çok daha etkili diye düşünüyorum. diyetisyene haftada yada 2 hafta da bir gidiyorsun ama buraya her gün gelip hesap vermen gerekiyor. velhasıl kelam sürekli katılım kiloların daha çabuk gitmesini sağlayacak. bebişini de sağlıkla huzurla büyüt canım:anne:
Tesekkür ederım😇 moralımı bozan şey iş gorusmesı. Cok ıstedıgım bı iş vardı ben basvurmadım onlar benı bulup aradılar ama o kadar kötü gectıkı hıc beklemıyordum bu kadar kotu gececegını ben cok olumlu umutlu gtmıstım. İşe alım uzmanı ve işyerı hekimi iki koldan cendereye aldılar salak gıbı oldum ve zaten salak gıbıde davranmışım sonradan dusununce o soruya oylemı cevap verılır galan yedım kendımı o kadar özguvenım sarsıldıki anlatamam. Nefret edıyorum ıs görüşmelerinden😞 ben ısı yapabılırım benım işim o eskı doktorlarım her gttıgı yere cagırıyor benı ama ıkı suslu laf sacma sapan sorular🤧
belki de düşündüğün kadar kötü geçmemiştir ve kendini boş yere üzüyorsundur. ki düşündüğün gibi bile olsa vardır bir hayır daha güzel bir fırsat gelecektir belki. hakkında hayırlısı olsun canım.
Hafta sonu epey mesai harcadim bahceme kizlar..Benimde tek eglencem bu🥰Dahada bir suru fidem var ekilecek..

Eki Görüntüle 2694274
Eki Görüntüle 2694273
Eki Görüntüle 2694272
Eki Görüntüle 2694271
Eki Görüntüle 2694270
ayyy ne güzel olmuş kaptancığım:KK200: ellerine sağlık. güzel şeylerle vakit geçiriyorsun hem ruhuna hem bedenine ne iyi geliyordur şimdi. kolay gelsin canımcım
ya aklıma gelmişken sorayım. sen doğal sabunlar filan yapıyordun ne oldu o iş canım?? devam ediyor musun?
Valla bence de fazla oldu ama üzüm minik bir salkımdı annemin zoruyla yedim diyet yapıyorsun vücudun güçsüz kalacak diye zorla yedirdi el mecbur ama sende kendini aç bırakma eşim aç kalmak yerine bol spor yapıyorum ben ne kadar doğru bilemem tabii ama korona yüzünden bağışıklığı düşünüyorum hep
ben de bugün yemekte annemdeydim ve benzer cümleleri çok duydum canım. karşı gelmek çok zor :KK12::kk77:
Iyi aksamlar.. Bu duygusal acliga yok mu bir care? Okuldan Canimi sIkan bir mail aldim. Uzulunce binge yapiyorum resmen..

Sabah
Keto kahve

Aksam
2yk protein yogurt
1 yk findik ve Badem karisimi
1tk ketojenik sirup turkcesi de mi boyle bilemedim..
2kasar
2 Hindi fume li sandevic
1 Babybell kasar
2 top dondurma

Su 2 L. Soir
16bin adim..

stitch stitch Yawrukush Yawrukush
yok canım yok duygusal açlığa çare yok. ya da varsa ben de bilmiyorum. tüm düzeni alt üst ediyor dengeni bozuyor.. biraz rahat ve kaygısız olmak lazım sanırım.

ve saat gece 1i göstermişse menü yazma zamanım gelmiştir.
10.30
4 kaşık kadar menemen 1kk beyaz peynir ve 2 kesim kaşar, domates salatalık 3 zeytin,
16.00 4 çiğ badem ve 1 kayısı
18.30 1 tabak zeytinyaglı fasulve ve sayamadım ama 5 tane filan vardır mercimek köftesi marul
bitti mi sandınız hayıııııır 4 çatal kavun ve 2 çatal karpuz

su 3 litreye yakın
13400 adım
250 ip

belki de düşündüğün kadar kötü geçmemiştir ve kendini boş yere üzüyorsundur. ki düşündüğün gibi bile olsa vardır bir hayır daha güzel bir fırsat gelecektir belki. hakkında hayırlısı olsun canım.
İnşallah canım kısmet tabı nasıp degılmıs dıyecegız

Gunaydin kizlar, ben 69.1 ciktim, nasil olur bu :mad: cuma 68.2ydim
evet rahatsizligimdan dikkat edemedim ama gomulmedim de yemege. hic su icemedim, o yuzden mi oldu acaba... off 2 haftadir ac geziyorum, gram gram gidiyor, 3 gun dikkat etmedim diye su hale bak :KK43:
neyse cumaya 67yi hala gormek hedefim, bunun odem oldugunu dusunuyorum :KK20::KK20:
Canim Bende senin gibiyim. 4gun izinliydim Ilk gun aktifdim. Sonra 3 gun 10bin adim bile atmadim. Spor da sadece ip atladim ama fazla degil. Su da azdi bence. Suyu 3yapabilsem keske.
Hemen toparlarsak kendimizi eksiyi goruruz.
Dun aktifdim tek ogun yedim ama dondurma vardi. Yinede 500gr gitmis bu sabah
Bugunde tek ogun deneyecegim. Izin gunum ve 15bin adim hedefim. Leslie videolarini da yapacagim bugun. Benim karnim ve yanlarim asil sorun ettigim yer.

Spor dan muafsin. Evde misin bilmiyorum eger oyle ise giris de adim at. Veya merdiven in cik. Suyu 2,5 - 3 L yapmaya calisalim. Sende benim gibi az yedigin icin veremiyor olabilirsin.

G GCA eşimm günaydın 🌺 bu nasıl yorgun uyandım anlatamam. Dün bir haftalık enerjimi kullandım galiba 🤣 ama durmak yok yola devam 🤣 bugün leslie mile günü yapcam ben istersen birlikte yaparız

Dun deli gibi spor yaptin. Ondan önceki günde :KK49:
Gayet normal oyle uyanman :KK53:
Leslie core de mi yapacaksın yoksa sadece walk at home mi?

G GCA eşimm günaydın 🌺 bu nasıl yorgun uyandım anlatamam. Dün bir haftalık enerjimi kullandım galiba 🤣 ama durmak yok yola devam 🤣 bugün leslie mile günü yapcam ben istersen birlikte yaparız

ben de senden haber bekliyordum eşim normal Leslie mi yapıyoruz şimdi 3 mile. Ben de hamlamışım ip atlama sevdasından sabah yataktan kalktım önce bi adım atamadım 🤣 yalnız bişey soracağım benim daha önceki ölçümlerimde kas oranım azdı bu haftaki sporum kas yapar mı acaba

ben de senden haber bekliyordum eşim normal Leslie mi yapıyoruz şimdi 3 mile. Ben de hamlamışım ip atlama sevdasından sabah yataktan kalktım önce bi adım atamadım 🤣 yalnız bişey soracağım benim daha önceki ölçümlerimde kas oranım azdı bu haftaki sporum kas yapar mı acaba
Ben düzenli leslie yapıyorum ve bacaklarım aileden gelme kaslı bi yapıya sahip mesela bi uygulama var 21 günde bacak incelt diye orda baya baya kaslandım ölçülerim arttı bıraktım onu. Lesliede öyle bir sorun yaşamadım hatta bundan bi 4 sene önce felan halam diyetisyenr gittiğinde yürüyüş yerine 45 dk leslie vermişti yürüyüşten daha inceltici diye

Dun deli gibi spor yaptin. Ondan önceki günde :KK49:
Gayet normal oyle uyanman :KK53:
Leslie core de mi yapacaksın yoksa sadece walk at home mi?
Core egzersizini bırakmayalım ya 12 dk zaten en zor olanı G GCA eşim
bunu yapalım sonra tek seferde 3 mile fazla mı gelir 2 mile yapıp akşama da 1 mile yapalım ne dersin ya da 1er 1 er 3 set yapalım nasıl dersen

Iyi aksamlar.. Bu duygusal acliga yok mu bir care? Okuldan Canimi sIkan bir mail aldim. Uzulunce binge yapiyorum resmen..

Sabah
Keto kahve

Aksam
2yk protein yogurt
1 yk findik ve Badem karisimi
1tk ketojenik sirup turkcesi de mi boyle bilemedim..
2kasar
2 Hindi fume li sandevic
1 Babybell kasar
2 top dondurma

Su 2 L. Soir
16bin adim..

stitch stitch Yawrukush Yawrukush
Esim kusura bakma, oyle kotu bir haftada eslendik ki, can acisindan hic aktif olamiyorum.
bende de duygusal aclik var, beraber cozelim gercekten bu sorunu burada. ben ancak kendime is cikarirsam duygusal acligi yenebiliyorum, mesela arkadasimi arayip bulusmak, bekleyen utuleri yapmak, veya guzel bir kahve alip istedigim bir kitabi okumak/film izlemek gibi. yok bulundugum ortami degistirmeyip yemeyecegim diye willpower ile hicbirsey kazanamayip daha da kotu yiyorum :(
menun cok iyi, dondurma var ama adimlar cok guzel ve zaten sadece 1 ogun :KK76:

Canim Bende senin gibiyim. 4gun izinliydim Ilk gun aktifdim. Sonra 3 gun 10bin adim bile atmadim. Spor da sadece ip atladim ama fazla degil. Su da azdi bence. Suyu 3yapabilsem keske.
Hemen toparlarsak kendimizi eksiyi goruruz.
Dun aktifdim tek ogun yedim ama dondurma vardi. Yinede 500gr gitmis bu sabah
Bugunde tek ogun deneyecegim. Izin gunum ve 15bin adim hedefim. Leslie videolarini da yapacagim bugun. Benim karnim ve yanlarim asil sorun ettigim yer.

Spor dan muafsin. Evde misin bilmiyorum eger oyle ise giris de adim at. Veya merdiven in cik. Suyu 2,5 - 3 L yapmaya calisalim. Sende benim gibi az yedigin icin veremiyor olabilirsin.
bugun yine cok kotu boynum, cok aciyor. 1-2 gun daha beklicem ama sanki doktora yine gitmem gerekecek gibi
boyle keyifsiz olunca ne su, ne spor, ne yemek dusunebiliyorum, hatta yemekleri daha da kotu yiyorum, bu hafta cok kotuyum cokkk :(
ben 2 gun ofise gidiyorum, 3 gun evden calisiyorum suanda. ama artik daha fazla gitmeyi planliyorum kres acildi, gerci boynumdan gidemedim bu hafta

Esim kusura bakma, oyle kotu bir haftada eslendik ki, can acisindan hic aktif olamiyorum.
bende de duygusal aclik var, beraber cozelim gercekten bu sorunu burada. ben ancak kendime is cikarirsam duygusal acligi yenebiliyorum, mesela arkadasimi arayip bulusmak, bekleyen utuleri yapmak, veya guzel bir kahve alip istedigim bir kitabi okumak/film izlemek gibi. yok bulundugum ortami degistirmeyip yemeyecegim diye willpower ile hicbirsey kazanamayip daha da kotu yiyorum :KK43:
menun cok iyi, dondurma var ama adimlar cok guzel ve zaten sadece 1 ogun :KK76:
Çook geçmiş olsun nazarım değdi sana:nazar: en yakın zamanda geçer umarım

Core egzersizini bırakmayalım ya 12 dk zaten en zor olanı G GCA eşim
bunu yapalım sonra tek seferde 3 mile fazla mı gelir 2 mile yapıp akşama da 1 mile yapalım ne dersin ya da 1er 1 er 3 set yapalım nasıl dersen

2 set bundan yaptım veracım 6 dk olanı yapayım 12 ye halim kalmadı 😂

Back
X