• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşimmm çok güzel bi haftaydı sende bana çok güzel destek oldun leslieler ipler harikaydı. Birlikte başardık ikinci olmayı sayemde değil. Yeniden eş olmayı dört gözle bekliyor olacağım

duygularımız karşılıklı canım motivasyonun için ayrıca teşekkür ederim, ben de heyecanla tekrar eş olacağımız günü bekliyorum 😘

Ne kadar doğrudur tabii emin değilim ama kilo ne kadar fazlaysa o kadar hızlı gidiyor aslında diye bişey duymuştum. Hatta ağır yaşamlarda 1 ay içinde 10 kilo felan verdiklerini görüyorum bu bizim kilolarda sağlıksız bişey mesela. 60 kiloda ve yeşil alanda olduğun için bence senin verdiğin 500 gram ve benim 1 kg eş değer
Zaten hesaplanan yuzdeler bunu belli ediyor
🤩🤩🤩🤗 Tebrik ediyorum hepimizi.

Tebrikler motiveytidcim. Darısı başımıza 😍

Sana yetişmek pek mümkün görünmüyor tansucum. 6 kilodan fazla var daha. Ama tabi sen yine de kork benden😁😁🤣🤣 senden önce yeşil alana girebilirim vki de... O yeşili gormeyi Cok istiyorum yaaa.
Bu arada sen nasılsın? Terzilik mi yapiyordun. Geçen gün diktigin pijamanin fotosunu gondermistin dimi.. maşallah ellerine sağlık. Çok güzel duruyordu.
Canim boy farkindan kaynakli ama olsun birlikte verip birlikte kutlayalum

Ne kadar doğrudur tabii emin değilim ama kilo ne kadar fazlaysa o kadar hızlı gidiyor aslında diye bişey duymuştum. Hatta ağır yaşamlarda 1 ay içinde 10 kilo felan verdiklerini görüyorum bu bizim kilolarda sağlıksız bişey mesela. 60 kiloda ve yeşil alanda olduğun için bence senin verdiğin 500 gram ve benim 1 kg eş değer
Evet canım, çoktan saha kolay gidiyor ama benim kg da boyuma göre çok aslında hayırlısıyla güzel güzel hep yağdan olacak şekilde verelim inşallah

Zaten hesaplanan yuzdeler bunu belli ediyor

Canim boy farkindan kaynakli ama olsun birlikte verip birlikte kutlayalum
İns. Mezuniyetini görmeyi çok isterim cnm. Kısa sürede ve sağlıkla olsun ins.
İlk hedefimin 72 olduğuna bakma İkinci hedef 69 ve nihai hedef 60/65 arası. Artık zamanla netleşecek. Yani benim hedefime daha çok var. Yine de bu sefer izne çıkmadan tamamlamak niyetindeyim bı aksilik olmazsa. En azından 69 a kadar 😁😁
Birlikte sağlıkla verelim kilocuklari ins.

tebrik ederim çok sevindim ben pek etkilemesem de 😅 karar verdim haftaya dijital tartı alıyorum
Öyle demeyin hepimiz birbirimizi motive ediyoruz esas listede olmak önemli değil ki ama birimiz eksik olsak bunu yapamazdık liste hepimizin başarısı dahil olanın da olmayanın da

İns. Mezuniyetini görmeyi çok isterim cnm. Kısa sürede ve sağlıkla olsun ins.
İlk hedefimin 72 olduğuna bakma İkinci hedef 69 ve nihai hedef 60/65 arası. Artık zamanla netleşecek. Yani benim hedefime daha çok var. Yine de bu sefer izne çıkmadan tamamlamak niyetindeyim bı aksilik olmazsa. En azından 69 a kadar 😁😁
Birlikte sağlıkla verelim kilocuklari ins.
InsAllah canim verecegin 12 15 kilo var benimde tahminen oyle ama ben direnc dusuklugu yuzunden ara verdim bir de kuzenim yoktu biraz motive olmam lazimdi
Vucut kendini topladi sukur
Kuzenimde geldi daha ne 😂😂

Hic calismiyor mu canim, nasil tartilacaksin?

Ah senin izin notunu yazdim canim benim, sen ne kadar azimli, kurallara uyan, takimi icin guzel kilolar veren, hic bizi yormayan bir arkadas oldun hep..
Bende yerin cok ozel canim, dinlen, mola ver ama sonra aramiza don olur mu...:KK200::KK61::KK37:

Bugun nasilsin canim benim..:KK200:

Yolumuz ,senin nesen, keyifli sohbetin, hepsi cok guzeldi kuzum..
Sende dunyanin en tatli, en neseli takim arkadasisin..
Ben tesekkur ederim harika bir yol arkadasi oldugun icin.
Yawrukushum ucsun, bir daha hic kilolar almasin, ara sira bu yuvasina da ugrasin, ozletmesin..
Seni seviyorum, canim Motiveytid...:cool::cool::KK200:

Gidisim efsane olsun diyorsun yaniiiiii:KK200::cool::KK9:

Hic bir yere gitme, gecen haftaki menulerine ,egzersizine don canim benim..
Gecen hafta cook kilo verin bu hafta boyle olmasi normal, robot degilsin kuzum....

Ah cok sevindim bu mesaja, eksin de harika bayildim canimcim..:KK200::KK9:

Cok gecmis olsun canim bebise, iyi mi simdi?

Nasil oldu Banucum kuzucugun, her sey yolunda mi, aklim sende...
Iyiyim canım şükür sen nasılsın😊

Yol uzun olsada beraber cok keyifli oluyor :)
Ben beden egitimi ogretmeniyim, beslenme ve diyetle ilgili yardima ihtiyaciniz olursa bana ya da kaptan yardimcilarimiza her zaman danisabilirsiniz.
Ilk sayfada kurallarimiz var onlarida okumanizi tavsiye ederim.
Genel olarak her aksam menulerimizi , su miktarimizi ve egzersizlerimizi yaziyoruz, ev isleri de, ofis isleri hareket ettigimiz her seyi egzersizden sayiyoruz :)
Pazartesi gunleri kontrol tartimiz var tartilip yaziyoruz, cumalarida yarisma var takimlar arasi ac karnina tartilip ,tartimizin fotosu ile kilomuzu paylasiyoruz.
Cuma gunleri eslestirme yapiyoruz kendi aramizda ve her gun spor yarismalarimiz oluyor.
Takimla kisa surede kaynasacagina eminim canim, burada aile gibi oluyoruz:)

Canim bal, pide ,dondurma hepsi ustuste, tarti oncesi olmamis.
Kucuk bir telafi cezasi geliyor.
Su ve egzersizine laf yok :)
Birde haftaya deneme suren doluyor canim, boyle istikrarla devam edersen esas listemizde olacaksin :)

Konus canim , konussssss Birgaripanne Birgaripanne :)))

Sagol Senemim sen nasil oldun?

Mesajinin son cumlesi icimi yakti gecti..
Insan tanimadigi, yuz yuze gormedigi birininde acisini hissedermis meger..
Guzel gunler, guzel haberler gelecek, ben eminim sen bize bebek haberi vereceksin,hep oyle doguyor icime, ogun tum kizlara dilediginizi yiyin diyecegim, bebisimizin guzel haberinin odulu olacak, kutlayacagiz cumbur cemaat..
Uzme gulum canini, Allah buyuk, gelecek o gunler...:dua::dua:

Canim eksik olma, soguk bir sey de yiyip icmedim, cozemedim bu durumu..
Takipteyim kendimi bgun en iyi hissettigim gundu, insallah tamamen normale donerim..

Ara ogun guzel fikir canim, egzersizde de degisiklik yapbilirsin.
Illa protein yiyecegim diye zorlama kendini, 1 hafta sebze yemegi ye mesela..
Sebze yiyerek harika kilo verdim hem kendim hem yakin arkadasim.
Aslina bakarsan protein yiyelim dememizin sebebi hem tok tutmasi, hem kas yapimima yardimci olmasi..
Surekli protein yemeden de kilo verilir canim..

Cok seviniyorum canim, eskisi gibi menulerini hergun goruyorum diye, yazmadan edemedim.
Nasilsin, annen nasil, isler nasil?

Hedef kiloyu yanlis yazmisim, duzeltirim canimcim, icim buruk..
Sizler geliyorsunuz, kendinizi sevdiriyorsunuz, alistiriyorsunuz, sonra mezun olup, izin alip gidiyorsunuz...
Gitmek size kolay da , biz kalanlara kolay degil..
Yinede gozluklerimi takacagim, dolan gozlerim belli olmasin diye, bir yawrukushum daha yuvadan ucuyor diye....:cool:
İşler yorucu,eve gider gitmez uykum geliyor. Antremanlarımın olduğu gün daha yorgunum. Bugün kedimin kontrolü için gittim. Pazartesi günü ameliyat günü aldım. Çok moralim bozuk. Veteriner iç açıcı konuşmadı. @_Vera_ Canım geçen hafta 59.5 kiloydum. Ben sabah kalkıp işe gittiğim için tartılamıyorum cumaları. Cumartesi tartılıyorum.
Sabah: peynir,sosis ve avokadoyu kızarttım,domates ve çayla içtim
Ara: Avokadolu ton balıklı salata(not 2 avokado değil yarım yarım kesip kullandım)
Öğle: çorba,mantar sote,cacık
Ara: 1 incir,ayran
Akşam:2 lahmacun,salata ve su
Su:2lt
Spor: moralim çok bozuktu eve de geç geldim yapamadım

İşler yorucu,eve gider gitmez uykum geliyor. Antremanlarımın olduğu gün daha yorgunum. Bugün kedimin kontrolü için gittim. Pazartesi günü ameliyat günü aldım. Çok moralim bozuk. Veteriner iç açıcı konuşmadı. @_Vera_ Canım geçen hafta 59.5 kiloydum. Ben sabah kalkıp işe gittiğim için tartılamıyorum cumaları. Cumartesi tartılıyorum.
Ara: Avokadolu ton balıklı salata(not 2 avokado değil yarım yarım kesip kullandım)
Tabiki yarın tabloyu yeniden düzenlerim kedin için çok üzüldüm atlatır en kısa zamanda umarım

allaaaah nasıl bir alıntılama yaptım işin içinden çıkamadım 🤪
@_Vera_ canım ödülü hakettin sen afiyet şifa olsun
@Yawrukush bu hafta zihnimden bu kiloda kaldımı çıkarıyorum ve önümüzdeki hafta çok güzel vereceğim diyorum
Birgaripanne Birgaripanne tansuuuy 5.. Lili rakamlar buraya gelecek diyorum
MotivatedAlready MotivatedAlready ilk defa bir mezuniyete şahit oldum çoook duygulandım tebrik eder, çıtır günlerinin keyfini çıkarmanı dilerim💃
veeee 4...takımın bütün kızları birinciliğimiz kutlu ve mutlu olsuunn 👏
Ayy teşekkür ederim 🙈🙈 darısı başınıza arkadaşlar 😁

Gecmis olsun canim
Umarim iltihap falan yoktur disinde

Back
X