• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
aydingelini aydingelini :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci:
@esmeriiim :cool: :cool:30MEn Büyük TÜRKİYE
@MorVampirella :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci:SPOR?
@Mavimeltem 30M :cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci: 50S:halay::halay:
@Hyperborea17 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE15DK ADIMLAMA:rapci:MUAF
@_Vera_:cool::cool:En Büyük TÜRKİYE 50M:KK200::KK200::rapci::rapci:ODUL :halay:
G GCA :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEMUAF:KK200::KK200::rapci::rapci:ODUL :halay:
@blume90 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci::halay::halay:
Canfeb Canfeb 30M :rapci:ODUL :halay:
E English_teacherrr En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:MUAF:rapci::rapci::halay::halay:
Arrietty_ Arrietty_ :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci::halay::halay:
Hyt-123 Hyt-123 :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200: :KK200::rapci::rapci::halay::halay:
@Beklenen2 :cool: 30MEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci:ODUL :halay:
@sserendipity MUAFMUAFMUAFMUAF
@bnnu :cool::cool:MUAFMUAFMUAF

aydingelini aydingelini , @esmeriiim , @MorVampirella , @Hyperborea17 , pesto26 pesto26 , @bnnu , @sserendipity kizlar menulerinizi duzenli bir sekilde ,gunluk olarak yazmanizi istiyorum.
Ceza aldik bu hafta, dikkat ederek bu cezamizi sildirmeliyiz, hepimiz ustumuze duseni yapalim lutfen, takim oldugumuzu unutmayalim!!!
Dünün menüsü:
Sabah: 1 haş. Yumurta, 1 kk peynir, domates ve salatalık ekmek yok

ara: 1 türk kahvesi

öğlen: 1 bardak chia tohumlu çay

akşam: 5-6 kaşık nohut yemeği, 1 kase cacık
(Tüm gün ekmek tüketmedim)
Su: 2 lt
Spor: 5000 adım ve 1 saatlik evişi Arrietty_ Arrietty_

Dunun menusu
Sabah
2 yumurtadan melemen
1 dl cavdar
Domates kapya yesil biber
5 siyah zeytin

Ogle
1 kase mercimek corba

Aksam
Karnabahar haslama
Sarımsakli yoğurt

Su 2 L
Spor 30 dk yürüyüş
@Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ aydingelini aydingelini
Selam canım . Güzel hafta olsun inşallah. Karnabahar çekti canım ya bugün pzar var alayım bari.
menünde çok güzel

Benim yaptigim puan dan sayilmiyor ama :=)
Daha elde tutulur pek bisey yok Bende 🤣
1 saat temizlik yaptim. Suan D Hulahop ceviriyorum
Bebis gormeye gidecegim 😍
Bende hulohop cevirmek istiyorum ama guvenemiyorum 😇😇
Hadi bakalim Tansu. Hemencecik gitsin kilolar.
Senden de bekliyorum spora katilim. Ip yerine jj yap sen
Leslie yapiyorum kaptanim

:KK5:YENI ES LISTESI:KK5:

1. aydingelini aydingelini & @MorVampirella
2. @sserendipity & @esmeriiim
3. @Mavimeltem & @blume90
4. Hyt-123 Hyt-123 & G GCA
5. @bnnu & @_Vera_
6. Arrietty_ Arrietty_ & Canfeb Canfeb
7. @Beklenen2 & E English_teacherrr
8. pesto26 pesto26 & @Yawrukush

***Arkadaslar birbiriyle es olan arkadaslarim tum hafta birbirlerine destek olacaklar, spor yarismalarina, egzersiz yapmaya birbirlerini tesvik edecekler, birbirlerini menulerine ekleyip- menu yorumu yapacaklar, diger es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler.
***Herkese keyifli bir yeni hafta dilerim.:KK60:
DIPNOT: Birgaripanne Birgaripanne , @Hyperborea17 es listesine katilmak isterseniz haber verin kizlar.

Ay kuşum sınıfın sorunlu çocuğunu yamacına mı aldın sen 🤣😍🤭💓

Harikasin 🥳 bol su unutmayalim. Ben cok zorlaniyorum su konusunda.
Cubuk tarcin ile deneyecektim bak. 2. 750ml lik sisedeki suyum bitsin. Tarcin ekleyim bir sonrakine
Şu benimde kanayan yaram içmiş olmak için içiyorum resmen,gün boyu icmesem aramam 🤭

Kizlar cok acim ama soyle ki sabah 2 yumurta 3 ceviz 1 h misir yedim
Az once 4 kasik yogurtlu bulgur pilavi yedim hala acim elma tarcin falan ise yaramiyor denedim
Ustelik 3 gundur şekerim dusuk 80 ile 100 arasi
Şekerin düşük ondan mı acaba canım doyum hissi vermiyo

Kizlar cok acim ama soyle ki sabah 2 yumurta 3 ceviz 1 h misir yedim
Az once 4 kasik yogurtlu bulgur pilavi yedim hala acim elma tarcin falan ise yaramiyor denedim
Ustelik 3 gundur şekerim dusuk 80 ile 100 arasi
Bende kahvaltıyla duruyorum acikmaya başladım kendimi dışarı aticam yememek için 🤦

Şekerin düşük ondan mı acaba canım doyum hissi vermiyo
Bilmiyorum ki surekli bir aclik sabah da leslie yaptim 30 dk ama aclik hic duymazdim spor sonrasi ama onceki 2 gun halsizlik bugunse aclik hissediyorum
Bende kahvaltıyla duruyorum acikmaya başladım kendimi dışarı aticam yememek için 🤦
Normalde aksama kadar arada 1 meyve ile idare ediyordum ama bugun bambaska

Bilmiyorum ki surekli bir aclik sabah da leslie yaptim 30 dk ama aclik hic duymazdim spor sonrasi ama onceki 2 gun halsizlik bugunse aclik hissediyorum

Normalde aksama kadar arada 1 meyve ile idare ediyordum ama bugun bambaska
Kaptanım bence kendini zorlama iki kabak haşla ye iki havuç ye ama aç bırakıp kendini kıtlık moduna sokma

Back
X