- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim. Sanada iyi aksamlarGunaydin canim gunun guzel gecsin :)
Cumaya daha fazlasi olcak , devam canim.Cuma 66.0
Pazartesi 65.8
Fark - 0,200 gr Saka gibi
Neyse Devam![]()
Günaydın canım dünki menümü yazayımSelam Kızlar, bugün çok yorucu bir gün oldu. Anneme gitmiştik dünden bağ açık hava biraz çarptı sanırım, erişte ve çorba kestik. O yüzden spor ve suyum çok kötü.
ilk öğünüm mantarlı omlet ceviz ve zeytin
Ara kahve
Akşama doğru 3 tane lahana ve 2 parça kıymalı pide
Su 1,5 lt anca oldu
Spor 10 dk trambolin
Hyt-123
Eşimmmm muhteşemsinnn.Selamlar kontrol bildirimi , gözlerime inanamadım, zira şişkinlik olduğu belliydi o kadar kilo almayı beklemiyordum . Walla fotoğraf da koyucam
Geçen cuma: 61.0
Bugün : 59.8
Fark: 1.2 kg
Yawrukush @_Vera_
Eki Görüntüle 2700401
Kahvaltida havuc kavurmasi yedimAfiyet olsun canım kahvaltı yapmadın mı
Harikasin canim yaaMerhabalar Günaydın herkese iyi haftalar kontol bildirimi yapıyorum Eki Görüntüle 2700402
Geçen cuma 108.5 bugun 107.9 eksilen 600gr
B Beklenen2Yawrukush
Birgaripanne
Merhaba dün akşam çok uykum vardı uyuyakalmışım yazamadım. Tatlıyı bi anda tamamen kesmek imkansız gibi bişey. Ben kuru incir hurma kuru üzüm kuru dut aldım ilk başta. Kahve yanına bir kuru incir yiyodum akşam canım tatlı mı çekti bir kuru incir daha. Ama karbonhidrat ağırlık beslenmemeye dikkat ediyorum bol sebze yiyorum. Ekmeği hayatımdan çıkardım gibi. Şu aralar çok daha iyiyim hurma ile idare edebiliyorum.Senin adına sevindim. Darisi benim başıma.
Son iki haftadır tatlı isteğim yüzünden diyeti sürekli bozup yeniden başlıyorum.
sen tatlı isteğini nasil yendin.
Yemekten sonra uyku halini bende bulamadım çözüm. Inş bunu da çözüm buluruz.
Asıl tartı günümüz cuma bugün kontrol günümüz. Cumaya güzel bi eksi göreceğinize emimim. Benim başlangıç kilomdasınızGünaydınlar. Yeni başladigim icin cuma ile karsilastiramiyorum.
Merhaba dün akşam çok uykum vardı uyuyakalmışım yazamadım. Tatlıyı bi anda tamamen kesmek imkansız gibi bişey. Ben kuru incir hurma kuru üzüm kuru dut aldım ilk başta. Kahve yanına bir kuru incir yiyodum akşam canım tatlı mı çekti bir kuru incir daha. Ama karbonhidrat ağırlık beslenmemeye dikkat ediyorum bol sebze yiyorum. Ekmeği hayatımdan çıkardım gibi. Şu aralar çok daha iyiyim hurma ile idare edebiliyorum.
Cok ıstiyorum bol eksili gunleri görmek.Asıl tartı günümüz cuma bugün kontrol günümüz. Cumaya güzel bi eksi göreceğinize emimim. Benim başlangıç kilomdasınız![]()
Waoww eşim bu hafta birinci miyizEşimmmm muhteşemsinnn.
Bende bildirimimi yapayım.
Cuma:68.2
Pazartesi 67.6
Fark 600 gram
Bana da süpriz oldu bu fark açıkçası