• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

PAZAR MENUM
SABAH

20201004_103748.webp

OGLEN
20201004_194050.webp

ARA
Sutlu filtre kahve
10 findik
1 hurma

AKSAM
20201004_194125.webp

SU:2.3 lt
SPOR: 20.500 adim saat daha 9.30 burada 21bine tamamlayacagim, 2 saatte ev isi diyorum ki cok daha fazlasini yaptim. pesto26 pesto26 , Arrietty_ Arrietty_
20201004_213202.webp

Selam Kızlar, bugün çok yorucu bir gün oldu. Anneme gitmiştik dünden bağ açık hava biraz çarptı sanırım, erişte ve çorba kestik. O yüzden spor ve suyum çok kötü.
ilk öğünüm mantarlı omlet ceviz ve zeytin
Ara kahve
Akşama doğru 3 tane lahana ve 2 parça kıymalı pide :KK43:
Su 1,5 lt anca oldu
Spor 10 dk trambolin
Hyt-123 Hyt-123
Günaydın canım dünki menümü yazayım
Sabah: sade kahve
Çok yoğun bir gündü öğleni geç yedim
15.30 tavuk bir porsiyon
Akşam sebzeli köfte salta 4 k p
2.5 lt su
2 saat yürüyüş
♥️

Selamlar kontrol bildirimi , gözlerime inanamadım, zira şişkinlik olduğu belliydi o kadar kilo almayı beklemiyordum . Walla fotoğraf da koyucam 😅
Geçen cuma: 61.0
Bugün : 59.8
Fark: 1.2 kg
Yawrukush Yawrukush @_Vera_
Eki Görüntüle 2700401
Eşimmmm muhteşemsinnn.
Bende bildirimimi yapayım.
Cuma:68.2
Pazartesi 67.6
Fark 600 gram
Bana da süpriz oldu bu fark açıkçası

Senin adına sevindim. Darisi benim başıma.
Son iki haftadır tatlı isteğim yüzünden diyeti sürekli bozup yeniden başlıyorum.
sen tatlı isteğini nasil yendin.
Yemekten sonra uyku halini bende bulamadım çözüm. Inş bunu da çözüm buluruz.
Merhaba dün akşam çok uykum vardı uyuyakalmışım yazamadım. Tatlıyı bi anda tamamen kesmek imkansız gibi bişey. Ben kuru incir hurma kuru üzüm kuru dut aldım ilk başta. Kahve yanına bir kuru incir yiyodum akşam canım tatlı mı çekti bir kuru incir daha. Ama karbonhidrat ağırlık beslenmemeye dikkat ediyorum bol sebze yiyorum. Ekmeği hayatımdan çıkardım gibi. Şu aralar çok daha iyiyim hurma ile idare edebiliyorum.

Cok tesekkur ederim:KK200:. Bende deneyecegim.
Merhaba dün akşam çok uykum vardı uyuyakalmışım yazamadım. Tatlıyı bi anda tamamen kesmek imkansız gibi bişey. Ben kuru incir hurma kuru üzüm kuru dut aldım ilk başta. Kahve yanına bir kuru incir yiyodum akşam canım tatlı mı çekti bir kuru incir daha. Ama karbonhidrat ağırlık beslenmemeye dikkat ediyorum bol sebze yiyorum. Ekmeği hayatımdan çıkardım gibi. Şu aralar çok daha iyiyim hurma ile idare edebiliyorum.
Asıl tartı günümüz cuma bugün kontrol günümüz. Cumaya güzel bi eksi göreceğinize emimim. Benim başlangıç kilomdasınız 🥰
Cok ıstiyorum bol eksili gunleri görmek.

Yaa kızlarr ne güzel eksiler görmüşsünüz cumadan bu yanaa kıskandım açıkcası sizlerii🙃
Benim cuma günü
74.2
Ama sabah çıktım
73.7 😔
Cumartesi günüde çıkmıştım 73.7 çıkmıştı 😫
Verememişim hiç galiba 🤷‍♀️

Back
X