• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77:
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
@aydingelini :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci::halay::halay::nazar::nazar::KK68::KK68:
@esmeriiim :cool: :cool:30MEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::KK68:SPOR?
@MorVampirella :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci: :rapci::halay::halay::nazar::nazar::KK68::KK68:
Yawrukush Yawrukush :nazar::nazar::KK68::KK68:
@Mavimeltem 30M :cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci: 50S:halay::halay::nazar::nazar:
@Hyperborea17 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE15DK ADIMLAMA:rapci:MUAF
@_Vera_:cool::cool:En Büyük TÜRKİYE 50M:KK200::KK200::rapci::rapci:ODUL :halay::nazar::nazar::KK68::KK68:
@GCA :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEMUAF:KK200::KK200::rapci::rapci:ODUL :halay::nazar::nazar::KK68::KK68:
@blume90 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci::halay::halay::nazar::nazar::KK68::KK68:
Canfeb Canfeb 30M :rapci:ODUL :halay:30S :nazar::KK68::KK68:
E English_teacherrr En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:MUAF:rapci::rapci::halay::halay::nazar::nazar::KK68::KK68:
@Ozlemlerhayallar:KK68::KK68:
Birgaripanne Birgaripanne :nazar::nazar:
Arrietty_ Arrietty_ :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci::halay::halay::nazar::nazar::KK68::KK68:
Hyt-123 Hyt-123 :cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200: :KK200::rapci::rapci::halay::halay::nazar::nazar:
B Beklenen2 :cool: 30MEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::rapci::rapci:ODUL :halay::nazar::nazar::KK68::KK68:
@sserendipity MUAFMUAFMUAFMUAFMUAFMUAFMUAF
@bnnu :cool::cool:MUAFMUAFMUAF:halay: :halay::nazar::nazar::KK68::KK68:

@Mavimeltem , @Hyperborea17 , Birgaripanne Birgaripanne , Hyt-123 Hyt-123 menulerinizi bekliyorum kizlar...

stitch stitch nasil oldun canim?

@sserendipity yerlesebildiniz mi gulum?
Daha iyiyim canim, bugun chiropractic vardi, bir kuturdedi boynum inanamazsin 😳 ama acildi gibi, sabahlari hala cok kotu, yarin gorucem bakalim ise yaramis mi, en azindan artik ilac kullanmiyorum 🤞
Ne guzel eksiler var cumadan bugun, cumaya kesin birinciyiz 🙏🥳🥳

Daha iyiyim canim, bugun chiropractic vardi, bir kuturdedi boynum inanamazsin 😳 ama acildi gibi, sabahlari hala cok kotu, yarin gorucem bakalim ise yaramis mi, en azindan artik ilac kullanmiyorum 🤞

Tekrar cok gecmis olsun. Iyi etmissin giderek. Sen nerdeydin canim?

İyi akşamlarrr bugun menümü yazayım sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 3 tane zeytin 1 dilim peynir
Ara tarçınlı türk kahvesi
Öğlen yulaf lapası
Akşam yoğurtlu kabak salatası 2 tane ceviz
Bugun 2 saat ev temizledim suyum 2.5 lt
Eşim senden naber neler yaptın B Beklenen2 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne Arrietty_ Arrietty_

Senemimm sen de mi döndün? 🤩🤩 Özgeden almıştım bu haberi. Ciddi motivasyon kaynağı olacak bana🤞
Geçmiş olsun bu arada canım, inşallah hemencecik toparlarsin

Evet canım ama benim izin uzadukca uzadı sorma Zeynep'cim. Bende de kilolar arttı haliyle. Sizde ne var ne yok? Hatırlıyorum da en son 66yla uğraşıyorduk birlikte ☺️☺️

Bende izindeyim ama aktifim :D 64 olmustum izine ayrildim 66 ile ugrasiyorum 2haftadir.
Sonunda bugun 200grcik vermisim. Ona bile pek uzulmedim

Kızlaaar inanılmaz bir baş ağrısı çeliyorum anlatamam
İlk öğünüm 2 yumurtadan omlet 3 ceviz 5 zeytin
Akşam 6 küçük köfte ve salata
Su anca 2 lt olmuştur
20 dk da 2500 adım videosu yaptım sonra regl olunca devam edemedim
Hyt-123 Hyt-123
Geçmiş olsun canım 😍
Bende sabah 3 zeytin bir tane nilföy böreği iki çatal peynir helvası
Öğlen köfte yemeği
Ara öğün 1 kahve
Akşam salata çorba yine sulu köfte
4 saat yürüyüş
3 lt su
🥰

Arrietty_ Arrietty_ nasıl gidiyor canım- gelmissin bugün :KK9:
180 sn plank ,100 ip 2000adim yaptım şimdilik :spor:Dun gece 1lt suyu birkerede içtim WC nin önünden ayrilamadim bugun ara ara içmeye çalışıyorum:KK48:

Selam canin
Oo plank da supersin
Ben bugun biraz rahatsizim. O yuzden adim disinda pek birsey yok

Suyu birden nasil ictin oyle :D
Ben 330ml sise buldum baya fayda ediyor cok su icmeme

Menüm
Kahvaltı:1kk kaşar,1yumurta domates salatalık,1 çatal b peynir
15:30
İki karnıyarık,3 kaşık pilav ,1 kepçe cacik,3 fasulye turşusu
Ara
1kase yoğurt
1kase mercimek çorbası (un-patates yok)
Nescafe ikisi birarada (daha içmedim . içeceğim)
Su 1 lt ,2-3 gibi yatıyorum içmeye çalışırım

Spor 5500 adım 190 sn plank 300 ip
Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush

Selam canin
Oo plank da supersin
Ben bugun biraz rahatsizim. O yuzden adim disinda pek birsey yok

Suyu birden nasil ictin oyle :KK70:
Ben 330ml sise buldum baya fayda ediyor cok su icmeme
Geçmiş olsun canım 🥰 plank 30 lu set set yapıyorum, devam edecektim de oğlum sırtıma çıkmaya başlayınca bıraktım🤭 suyu sorma ayaklarım geri geri gidiyor artık WC ye 🤣

Menüm
Kahvaltı:1kk kaşar,1yumurta domates salatalık,1 çatal b peynir
15:30
İki karnıyarık,3 kaşık pilav ,1 kepçe cacik
Ara
1kase yoğurt
1kase mercimek çorbası (un-patates yok)
Nescafe ikisi birarada (daha içmedim . içeceğim)
Su 1 lt ,2-3 gibi yatıyorum içmeye çalışırım

Spor 5500 adım 190 sn plank 300 ip
Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush

Karniyarik yagda mi oluyor?
Birdeee nescafe. Dur icme!
Suyu azar azar ic. 2 L olsa bile iyi. Gec kalmisssin suya :)) sporlar sahane

Back
X