• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel bir gün olmuş eşim. Başka belirtin var mı hamilelik için? Allah gönlüne göre versin. En kısa zamanda geçer umarım
Hay Allah ya 😔 biran önce emin olsan da ona göre davransan.

Az ve öz olmuş 👍🏻 Afiyet olsun canım

Türkiye’nin havası hiç bir şeye benzemiyor gerçekten. Bizim burası ölü gibi, hayat monoton herkes evden işe işten eve... Türkiye’de ki o canlılık yok.
Çok teşekkür ederim canımm spor yapmayada çekiniyorum leslie ip mekik hiç birini yapamıyorum havalar soğuduğu içinde yürüyüşümde kısıtlandı çok kötü bir süreç geçiriyorum ya 😔

Çok teşekkür ederim canımm spor yapmayada çekiniyorum leslie ip mekik hiç birini yapamıyorum havalar soğuduğu içinde yürüyüşümde kısıtlandı çok kötü bir süreç geçiriyorum ya 😔
Anne gebeliğini öğrenene kadar bebeğe hiç bir şey zarar vermiyormuş ama bence yinede tedbirli olmak lazım. Sen bu şekilde devam et canım. Adet olmazsan ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?

Menüm
Kahvaltı 11,30
2 yumurta ile omlet
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1 lokma ile menemen

Arada neskafe 1 elma

Akşam 18.00
Tavuk göğsü 200gr kadar
Salata
4 parça kirmizi pancar turşusu
1 bardak ayran

3lt su 2 bardak ödem çayı
B Beklenen2 Yawrukush Yawrukush

Anne gebeliğini öğrenene kadar bebeğe hiç bir şey zarar vermiyormuş ama bence yinede tedbirli olmak lazım. Sen bu şekilde devam et canım. Adet olmazsan ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Ben ilk duyduğumda çok etkilenmiştim Anne gebeliğini öğrenene kadar Yaradan bana emanet diyor Anne öğrenince o görevi emaneti anneye teslim ediyor tabiri caizse 🤗

Ben ilk duyduğumda çok etkilenmiştim Anne gebeliğini öğrenene kadar Yaradan bana emanet diyor Anne öğrenince o görevi emaneti anneye teslim ediyor tabiri caizse 🤗
Her şey başlı başına bir mucize. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️

Menüm
Kahvaltı 11,30
2 yumurta ile omlet
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 lokma ile menemen

Arada neskafe 1 elma

Akşam 18.00
Tavuk göğsü 200gr kadar
Salata
1 bardak ayran

Cok guzel olmus canim menün ve suyun spor yapmadin mi

Günaydın arkadaşlar 😘
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim o sebeble 🙄
Cok gecmis olsun csnim Rabbim sifasini versin insallah

Bizim burda gelin hamile oldu mu carsidaki bakkal bile duyuyor halbuki mahremiyet diye birsey var
Yada 4 haftalik iken paylasanlar
Hele kalp atimini duyda oyle soyle
Ben reglim gecmeden hissederdim ben bu ay hamileyim diye 2 si de dogru cikti simdi paranoyak oldum 😆😆😆
Bu arada regl oldum bu ay stres yasamadan 😆😆😆

Kaptanım gerçekten iyiki varsın iyi burası var, ne yalan söyleyeyim bana diyetisyenden çok daha faydalı oldu. Kaçamak yapmak sadece beni etkileyen bir durum diye o simiti yerdim ama burda herkesin emeğini görmek beni durdurdu ❤️
Evet canim benim burada sadece kendimizi degil, tum arkadaslari dusunuyoruz, o yuzden aile gibi oluyoruz. :KK200:
Yaaa Özgem ne güzel sözler bunlar. Bak bunu okuyunca daha da motive oldum 😍
Bende buraya döndüğüm için mutluyum, ilk başlarda çok tedirgindim, aynı enerjiyi yakalayabilir miyim diye endişelerim vardı ama burada ki arkadaşlar beni çok güzel karşıladı hemen aralarına aldılar sağolsunlar ♥️

şimdi kaptanım benim en büyük sorunum hipdipslerim ve love handle’larım ona yönelik bir şeyler olabilir. Onun haricinde bacaklar da incelse iyi olur 😄

Çocuklar kapıyı aşındıracak yakında desene 😄 ay o gün zil hiç susmuyor. Sizde yumurta atan oluyor mu gülüm?

Yemeeee Vera yada dur ye ye. Ye de seni geçeyim 😄

4 az kız 6 olsun da bende mezun olayım 😂

Tüm olumsuzlukların geride kaldığı çok güzel bir hafta olsun senin için 😍
Canim takimimiz eski gunlerdeki gibi secmece, herkes sanki ozellikle secilmis, birbirimizi bulmusuz :)

Eveeet haftanın son menü paylaşımı
Öğlene kadar 750 ml yeşil çay detoksu
Öğlen yoğurtlu karnıbahar 10 badem 2 ceviz
Akşam 100 gr kavurmalı 2 yumurtadan omlet 5 zeytin
2,5 lt su
6000 adım
32 kat
200 ip
Toplam puan 796
P Periannem
Haftanin son menu paylasimi da guzel olmus canim :)

Yok ya resmen 1 haftadır ağrı çekiyorum ama hiç ilaç almadım 😔 çünkü emin olamadım
:( Cok uzuldum, Allah sifa versin biran evvel insallah...

@_Vera_ Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
Sabah(08.30)
1 tane tost
Öğlen(12.00)
Kuru fasulye bir tane but salata
1.5 lt su
1.30 dk yürüyüş (360 puan)
🥰
Tam persembe menusu olmus canim :)

Su ile birlikte muhteşem menü:nazar:
13.30> tek lahmacun+ayran
18.00> salata+ 2 grisini
18.30> 150 ml sütlü çay
10.700 adım :)
1.5 lt su
G GCA
Cok az yemissin canim oldukca hafif bir persembe olmus :)

Teşekkür ederim canım kaptanim😍Şuan daha iyi şükür
Cok sevindim gulum :)

Tamam özgecim yiyeceksem de yarısını alıcam 😔 fena kokuyor dayanamıyorum sütüm çekmesin diye de alıyorum yanıma ofiste atışytırıyorum 😪
G GCA walla tebrik ederim seni 💓 benim de bugün arkadaşlar makaron söylediler . Zaten normalde de bu tür şeyleri sevmem ama bir tane dahi tadına bakmadım .
Evet emziriyorsun canim, ekmek niyetine yarim simit ye :)
Makaron yememenide ayrica tebrik ediyorum, harikasin :)

Bugün menüm
Sabah
1 simit
1 h yumurta
Sade filtre kahve

öğle
1 kase sebze çorbası
1 p Mantarlı et sote
1 bardak ayran

ara
1 mandalina

akşam
Yarım porsiyon zeytinyağlı semizotu
Bir paça ekmek arası lor peyniri

ara
2 avuç tuzsuz yer fıstık
Yawrukush Yawrukush
Su:2 lt
Spor: ofis
Simitin tam olmasi haric cok guzel bir gun olmus canim :)

Menüm
Kahvaltı 11,30
2 yumurta ile omlet
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 lokma ile menemen

Arada neskafe 1 elma

Akşam 18.00
Tavuk göğsü 200gr kadar
Salata
1 bardak ayran

Guzel bir persembe menusu daha :)

Sabah
2dilim ekmek ile kaşarlı tost
1bardak balli süt
Zeytin

Öğle
2 adet Tavuk baget
1kase yoğurt

Akşam
1kase mercimek çorbası
Fırında karışık sebze
6 7 kaşık yoğurt

Su 2lt
Spor 15000adim 750 puan
Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
Adimlar ,menu, su cok guzel canim :)

Menüm sabah
1 dilim ekmek
Lor peynir cok az kıyma
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
1 kase corba
1 2 kofte
Birazda kuru fasulye
Su 1.5 anca olmustur
Spor yok adetliyim agrim vardi
Insallah yarina arti çıkmam adet siskinligim de var tabi😭
Yawrukush Yawrukush Fitt_anne Fitt_anne
Gecmis olsun kuzum agrin kalmaz bugune insallah..

stitch stitch bugünkü menüm:

sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6-7 çeri domates, biraz eski kaşar, fıstıkezmesi
öğlen: 2 adet orta boy cennet hurması yedim
akşam: 1 tabaktan biraz az mercimek, 3 adet çiğköfte

su: 2 lt, spor olarak yarım saat yürüdüm
Baharcim guzel bir gun olmus yine :)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​

Menulerini yazmayan arkadaslarim menulerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
Gunaydin 4. takimin citirlari, basgul umarim bugun hepinizin yuzunu guldurur :KK36:
Ac karnina, wc sonrasi tartilip, en gec saat 17'ye kadar, TARTI FOTOGRAFINIZLA, KULLANICI ADINIZ ve BUGUNUN TARIHI'nin yazili oldugu bir kagidinda fotografta gorunecegi sekilde kilo bildirimlerinizi bekliyorum.
Bu sekilde yapmadiginiz bildirimler malesef gecerli sayilmiyor, bildirim yapmamis sayiliyorsunuz ve bir sonraki hafta yuzdeleriniz bolunuyor, bu da takimimiz icin kotu oluyor..
Lutfen bildirimlerinizi kurala uyarak yapin, kucak dolusu sevgiler.:KK200:

Back
X