• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@_Vera_ Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Sabit geçen haftayla ama bu gün regıl oldum
Canım eşim sabitsen eksin var ama ödemeden sabit kaldın demektir seni tebrik ederim. Babannemin bi lafı vardı hep bebek doğacağı en hayırlı zamanı beklermiş nasibiyle de doğarmış. Her şeyin hayırlısı olsun. Şimdi birazdan bende tartıya çıkacam regl olmama ramak kaldı gece bi ağladım bi ağladım sebebi yok hormonlarım online sadece 🤣🤣 her yarim şiş. Ağır yaşamlarda bi kadın cam basküle çıkmıştı o kırılmıştı. Kendimi öyle hissediyorum. 🤣🤣

Günaydın herkese malesef regl oldum dün ve istediğim hedefe ulaşamadım neyse buda bişeydir diyorum pazartesi bence vermiş olurum 😂😂
Geçen hafta cuma 105.4
Bugun 104.7
Fark 700 gr cık
Haftaya hedefim 103.2 inşallah bakalım
Kankiiii reglde böyle ise pazartesi sen uçuyosun 💪💪💪

günaydın kızlar, çok şükür güzel bir güne uyanmışız harika eksiler görüyorum. Aynı çıkan arkadaşlar da hep regl dönemi olduğu için yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Tebrikler hepinize

IMG_20201023_091226.webp

Haydaaa 💪💪💪
Hyt-123 Hyt-123 Yawrukush Yawrukush
Geçen cuma 67.0
Pazartesi 68.2
Bu cuma 66.8
Fark 200 gram
Yüzde %0.29

Canım eşim sabitsen eksin var ama ödemeden sabit kaldın demektir seni tebrik ederim. Babannemin bi lafı vardı hep bebek doğacağı en hayırlı zamanı beklermiş nasibiyle de doğarmış. Her şeyin hayırlısı olsun. Şimdi birazdan bende tartıya çıkacam regl olmama ramak kaldı gece bi ağladım bi ağladım sebebi yok hormonlarım online sadece 🤣🤣 her yarim şiş. Ağır yaşamlarda bi kadın cam basküle çıkmıştı o kırılmıştı. Kendimi öyle hissediyorum. 🤣🤣
Alemsin rakibem :KK70: sonucunu merakla bekliyorum. Haydi tartiyi kirmadan gel :KK70:

Coook iyi :KK36:tebrik ederim
birde sislik olmasa halay basi olacaktin herhalde :halay:
Tam 7.kilom bu diyete başladığımdan beri 😎 iyice gaza geldim bu hafta sıkı bi yarış olcak 🤣🤣 ama bugün ödül günü bu günü dört gözle bekledim her gün dua ettim allahım cuma gelsin diye 🤣🤣 şuan böyleyim

stitch stitch bugünkü menüm:

sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6-7 çeri domates, biraz eski kaşar, fıstıkezmesi
öğlen: 2 adet orta boy cennet hurması yedim
akşam: 1 tabaktan biraz az mercimek, 3 adet çiğköfte

su: 2 lt, spor olarak yarım saat yürüdüm
Cok guzel olmus esim, bakalim bugun tartida kac cikacagiz 🤞😊

Back
X