• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

MENÜM

SABAH
7 zeytin 1 incir (2)
Soğuk kahve

ÖĞLEN
4 yada 5 Köfte (unuttum kaç olduğunu) eşliğinde salata (havuç, kapya, ıspanak, ceviz, avokado)
3 biber kızartması
Yarım dilim ekmek

ARA
Şekersiz sütlü türk kahvesi

AKŞAM
5 fındık 7 kuru üzüm

SU
1.5 litre

SPOR
Bollywood workout part 1 - 150 puan
800 zıplama - 1600 puan
20 dumbıllı yan yağlar hareketi - 60 puan
160 basamak merdiven - 48 puan
15 dakika titreşim aleti - 150 puan
8000 adım - 400 puan
18 köprü - 54 puan
Yok artık ama ya ☹️☹️☹️☹️ aslında biliyordum böyle olacağını yarına yetiştirmem gereken proje olmasaydı ek spor yapacaktım ama sorun yok önümüzde daha çoook gün var.

@_Vera_ canım rakibem sanırım bugün de seni sporda gayretle geçtim 😎 yarın randevum olduğu için bu kadar spor yapamam. Sana beni geçmen için güzel bir fırsat veriyorum. İnşallah ağrısız bir gün geçirirsin ♥️
Geçmiş olsun canım umarım sıkıntılı bişey değildir. Yarın görüşürüz artıkkk 💪💪

Yok artık ama ya ☹️☹️☹️☹️ aslında biliyordum böyle olacağını yarına yetiştirmem gereken proje olmasaydı ek spor yapacaktım ama sorun yok önümüzde daha çoook gün var.
Geçmiş olsun canım umarım sıkıntılı bişey değildir. Yarın görüşürüz artıkkk 💪💪
Yarına hazırlık yaptım sadece gülüm, dişçi de randevum var, git gel epey bir zaman kaybı olacak. Kızım da yarın evde, onunla artık ne kadar yapabilirsem yaparım. Yarın birinciliğe sen oynayacaksın 😍

HERKESE İYİ GECELER DİLİYORUM
yarın için

gününüz AYDIN
sun-smiley.gif

göbeginiz DÜZ
tanzend_0040.gif

yaglariniz YOK
smiley-eatdrink049.gif

seytana UYMADIGINIZ

tempted.gif

bir gün olsun
little-cutie-says-hello-smiley-emoticon.gif

Bugünkü menüm sabah
Menemen
3 zeyrin
1 dilim ekmek
Aksam
1 kase çorba
3 4 yk güveç
Kavun 1 dilim
Su 1.5 lt
Spor
Ev isi 480p
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Azıcık yemişsin bugün. Güzel bir gün olmuş tebrik ederim. Kontrol tartın bol eksili olur umarım
Menum
Sabah lor yumurta bir közlenmiş biber domates
Ara ceviz
Aksam tavuk corbasi domates yeşillik
Ara elma
Su 2 litre
Spor 4000 adim 5 dk pilates topu üzerinde hareket 5 dk bisiklet surme
Ya bu kadarcık yemekle nasıl duruyorsun gün boyu çok az yemişsin sporlar şahane

anca vaktim oldu Özgem 😅
Bu yakın zamanda rakibelerim ile ben olabiliriz 😂 zayıflık uğruna her saatte spor mübah 🙈

Yapma canım salla gitsin, hiç yorma boşuna kendini, hedefin alt tarafı 1.5 kilo onu da vermeyiverirsin olur biter 😄 zaten ben hedefine ulaşacağına inanıyorum :P yapma spor falan, hepimiz geçelim seni 😂
Bak ya nasıl da damarımi biliyor 😁Ben gazla çalışırım ne iddalara girdim zamanında oynama benim duygularımla 😁
Kardeşimle iddaya girmiştim 1 ayda 8 kilo vererek ben kazanmıştım💪💃
Su içme haşlanmış yumurta yeme gibi yarislardada madalyam vardır😂

Azıcık yemişsin bugün. Güzel bir gün olmuş tebrik ederim. Kontrol tartın bol eksili olur umarım

Ya bu kadarcık yemekle nasıl duruyorsun gün boyu çok az yemişsin sporlar şahane
Yarin kontrol tarti günü degil miii bn unuttum onu bileydim biraz spor yapardim gerci misafir vardi yapamazdim da😣

@_Vera_ canım rakibem sanırım bugün de seni sporda gayretle geçtim 😎 yarın randevum olduğu için bu kadar spor yapamam. Sana beni geçmen için güzel bir fırsat veriyorum. İnşallah ağrısız bir gün geçirirsin ♥️
Ben Vera yi tutuyorum😏Bence seni sporda geçer😁

Bak ya nasıl da damarımi biliyor 😁Ben gazla çalışırım ne iddalara girdim zamanında oynama benim duygularımla 😁
Hadi o zaman benimle de iddiaya girsene 😄 iddia ediyorum planladığın sporu yapamayacaksın ve cuma hedefine ulaşamayacaksın 😄😄😄
Hadi yüzümü kara çıkartsana 😄
Ben Vera yi tutuyorum😏Bence seni sporda geçer😁
Vera beni geçer belki ama sadece belki 😄 bu sözlerden sonra geçirir miyim orası muamma 😄
Amaaa sen beni hayatta geçemezsin 😄 sıkıyorsa geç gülüm 😄

Allah'tan seviyorum yumurtayı kaptancigim Rahat bı Bukadsr daha yiyebilirim 🙈😁Ama akşam insan yemek yemek istiyor oyuzden ne zaman bidaha yaparim bilemiyorum 🙄
Bende severim gulum, yemek olmadiginda en buyuk kurtaricidir, ucuzdur, sagliklidir ve envayi cesit varyasyonlarini yapabiliyorsun, afiyet olsun gulum :)

Ben şimdi indim eliptikten dusumu aldım buraya geldim 🙃
Ter akitmadan bu yağlar gitmiyor be kaptan biraz şartları zorlamak lazım hayaller uğruna 😍😍 😊
Haklisin guzelim, o ter akacak ki ,citir olunsun :))

anca vaktim oldu Özgem 😅
Bu yakın zamanda rakibelerim ile ben olabiliriz 😂 zayıflık uğruna her saatte spor mübah 🙈

Yapma canım salla gitsin, hiç yorma boşuna kendini, hedefin alt tarafı 1.5 kilo onu da vermeyiverirsin olur biter 😄 zaten ben hedefine ulaşacağına inanıyorum :p yapma spor falan, hepimiz geçelim seni 😂
Evet bekliyorum boyle bir performans sizden :))

MENÜM

SABAH
7 zeytin 1 incir (2)
Soğuk kahve

ÖĞLEN
4 yada 5 Köfte (unuttum kaç olduğunu) eşliğinde salata (havuç, kapya, ıspanak, ceviz, avokado)
3 biber kızartması
Yarım dilim ekmek

ARA
Şekersiz sütlü türk kahvesi

AKŞAM
5 fındık 7 kuru üzüm

SU
1.5 litre

SPOR
Bollywood workout part 1 - 150 puan
800 zıplama - 1600 puan
20 dumbıllı yan yağlar hareketi - 60 puan
160 basamak merdiven - 48 puan
15 dakika titreşim aleti - 150 puan
8000 adım - 400 puan
18 köprü - 54 puan
Kahvaltinda ozel bir diyet mi yaptin gulum, gunun gayet guzel olmus :)
Disci randevunda guzel gecer insallah..

Bugünkü menüm sabah
Menemen
3 zeyrin
1 dilim ekmek
Aksam
1 kase çorba
3 4 yk güveç
Kavun 1 dilim
Su 1.5 lt
Spor
Ev isi 480p
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Yine guzel birgun kuzum:)

Menum
Sabah lor yumurta bir közlenmiş biber domates
Ara ceviz
Aksam tavuk corbasi domates yeşillik
Ara elma
Su 2 litre
Spor 4000 adim 5 dk pilates topu üzerinde hareket 5 dk bisiklet surme
Guzel bir gun daha canim :)

Geçmişi okudum muhabbet çok güzelmiş kaçırmışım 😂 takıma geri dönmek çok iyi geldi hemen sporumu yaptım 😍
Arrietty_ Arrietty_ kaptanım 45 dk fitness 3 le çarpıyorsam 135 puan adım sayım 6 binlerdeydi ama tam hatırlamıyorum saatin sarji bitti
Takima dondugun icin bende mutluyum canim :))

Takimimizda ne cevherler varmis da haberimiz yokmus :)

İyi geceler herkese :)
Saat 11.30 > 3 yk Yulaf ezmesi+ 1 çay bardağı süt+ 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi+1 kare bitter çikolata
Saat 15.00> 1 mandalina
Saat 18.00> 3 tahta kaşık menemen+ kereviz salatası+ 4 tane ikram
4000 adım> 200 puan
Yawrukush Yawrukush
Arrietty_ Arrietty_ , Birgaripanne Birgaripanne , @_Vera_
4 adet ikram biskuviye (ki kendisini cook severim, ogrencilik yillarimin vazgecilmeziydi :)) minik bir ceza geliyor :)
Gerisi guzel olmus canim , su da ictin mi yeterince?

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​
IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
esmeriiim esmeriiim :dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool: MUAFEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::KK76::KK76:
stitch stitch :dondurma::dondurma::nazar::cool: 5 DK DANSEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200: :KK200:ODUL:KK76:
Poni Bon Poni Bon :KK76::KK76:
Sismaniye Sismaniye :dondurma::dondurma:5DK A:nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :KK200:10DKA :KK76:
@_Vera_:dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool::cool:ODUL:KK200::KK76::KK76:50M :rapci:
G GCA :dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :KK200:MUAFMUAF
@nanekekik:dondurma::dondurma:10DK A :nazar::KK76::KK76::rapci::rapci:
B Beklenen2 :dondurma::dondurma::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEMUAF:KK200:MUAFODUL :KK76::rapci::rapci:
@Sivaskayseri:dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool::cool:ODUL:KK200::KK76::KK76::rapci::rapci:
fyzanur fyzanur :KK200:10DKAODUL 30M:rapci:50M
bnnu bnnu 50M :dondurma::nazar::nazar:30S En Büyük TÜRKİYE:KK76::KK76:
Birgaripanne Birgaripanne ODUL:KK200:
Alp_BuRc Alp_BuRc :dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL:KK200::KK76::KK76::rapci::rapci:
B barga :dondurma::dondurma::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::KK76:MUAF
Mor Vampirella Mor Vampirella :KK200::KK200:ODUL :KK76::rapci::rapci:
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 :dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:ODUL:KK76:
Arrietty_ Arrietty_ :dondurma::dondurma:50M :nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::KK76::KK76::rapci:MUAF
E-brulim E-brulim :dondurma::dondurma::nazar::nazar:10DK A :cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL:KK200::KK76::KK76::rapci::rapci:
P Periannem :dondurma::dondurma:30M :nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :KK200::KK76::KK76:50S :rapci:
Hyt-123 Hyt-123 :dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool:MUAFEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :KK76:
Fitt_anne Fitt_anne :dondurma::dondurma::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYESPOR?:KK76::KK76::rapci::rapci:
sserendipity sserendipity :dondurma::dondurma::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL:KK200:50M :KK76:

esmeriiim esmeriiim , stitch stitch , Poni Bon Poni Bon , Sismaniye Sismaniye , bnnu bnnu , Birgaripanne Birgaripanne , B barga , Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 , Hyt-123 Hyt-123 , sserendipity sserendipity menulerinizi bekliyorum, lutfen menulerinizi duzenli yazin kizlar...

NOT: Arrietty_ Arrietty_ , @_Vera_ kaptanlarim odul ogunlerinin haricinde kacamak yapan arkadaslarimizin puanlarindan eksiltecegiz demistik kurallar geregi biliyorsunuz, bu durumda ceza alan arkadaslar:
Sismaniye Sismaniye , @_Vera_ , sserendipity sserendipity , P Periannem bu arkadaslarimizin spor puanlarindan 100 puan dusuruyoruz.

Son düzenleme:
***Gunaydin guzel arkadaslarim, yeni haftaniz cok mutlu, saglikli, keyifli gecer umarim. :KK200:

***Bugun KONTROL TARTI gunumuz, ac karnina tartilip, kilonuzu ve cuma gunu icin hedefinizi yazmayi unutmayin. (Fotograf paylasmaniza gerek yok, sadece cuma gunleri fotografli tarti bildirimi yapiyoruz.)

***Basgul hepinizin yuzunu guldurur umarim..:KK36::nazar:

Canim dikkat et o halde hafta sonlari :)
Yanlis hatirlamiyorsam anne ve baban saglik sektorunde calisiyordu degil mi kuzum?
Iyiler mi , bu virusten etkilenmediniz insallah degil mi?

Ahhh sabahtan beri ne cok is yaptim bir bilsen canim...
Keske dedigin gibi arkamizdan birisi evin islerini hep yapsa :)
Poniyle kavustunuz sonunda, gozunuzaydin :)))

Guzel birgun olmus canim :)

Bende harika tempolu , hic oturmadigim birgun gecirdim canim..
Evindesin artik degil mi:)

Guzel bir gun daha :)

Gayet guzel olmus canim :)

Tatliyi odule saydim kuzum, nasilsin konusamadik epeydir :)

Offf odullerin n guzeli kunefeeeee, yaktin beni :)))

Cumayi odule saydim Eminecim ama cumartesi kacamakli olmus..
Nasilsin canim, cocuklar, okul nasil?

Guzel bir gun olmus Banucum, keyfin sagligin nasil canim?
evet canim kiz isteme söz nişan derken haftasonu fazla kacamakli oldu. hafta ici toparlarim insallah
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​
esmeriiim esmeriiim :dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool: MUAFEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::KK76::KK76:
stitch stitch :dondurma::dondurma::nazar::cool: 5 DK DANSEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200: :KK200:ODUL:KK76:
Sismaniye Sismaniye :dondurma::dondurma:5DK A:nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :KK200:10DKA :KK76:
@_Vera_:dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool::cool:ODUL:KK200::KK76::KK76:50M :rapci:
G GCA :dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :KK200:MUAFMUAF
B Beklenen2 :dondurma::dondurma::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEMUAF:KK200:MUAFODUL :KK76::rapci::rapci:
@Sivaskayseri:dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool::cool:ODUL:KK200::KK76::KK76::rapci::rapci:
Alp_BuRc Alp_BuRc :dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL:KK200::KK76::KK76::rapci::rapci:
B barga :dondurma::dondurma::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::KK76:MUAF
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 :dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200:ODUL:KK76:
Arrietty_ Arrietty_ :dondurma::dondurma:50M :nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK200::KK76::KK76::rapci:MUAF
E-brulim E-brulim :dondurma::dondurma::nazar::nazar:10DK A :cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL:KK200::KK76::KK76::rapci::rapci:
P Periannem :dondurma::dondurma:30M :nazar::cool::cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :KK200::KK76::KK76:50S :rapci:
Hyt-123 Hyt-123 :dondurma::dondurma::nazar::nazar::cool:MUAFEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL :KK76:
Fitt_anne Fitt_anne :dondurma::dondurma::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYESPOR?:KK76::KK76::rapci::rapci:
sserendipity sserendipity :dondurma::dondurma::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEODUL:KK200:50M :KK76:

esmeriiim esmeriiim , stitch stitch , Poni Bon Poni Bon , Sismaniye Sismaniye , bnnu bnnu , Birgaripanne Birgaripanne , B barga , Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 , Hyt-123 Hyt-123 , sserendipity sserendipity menulerinizi bekliyorum, lutfen menulerinizi duzenli yazin kizlar...

NOT: Arrietty_ Arrietty_ , @_Vera_ kaptanlarim odul ogunlerinin haricinde kacamak yapan arkadaslarimizin puanlarindan eksiltecegiz demistik kurallar geregi biliyorsunuz, bu durumda ceza alan arkadaslar:
Sismaniye Sismaniye , @_Vera_ , sserendipity sserendipity , P Periannem bu arkadaslarimizin spor puanlarindan 100 puan dusuruyoruz.
tamamdir cnm hakettik cezayi yapcak birsey yok. hafta ici daha cok calismak gerekecek artik.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

Back
X