- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Günaydın herkese 

hiç moral bozacak bir şey yok.
ben senin yerinde olsam zeytin incir kürünü if saatlerinin içinde uygulardım. İf nin özelliği 8 saat yeme süresinin haricinde bir şey yememek, belki etki ediyordur. Yalnız bunu verdiğin kiloya bağlı demiyorum, eksildiğin rakam harika. Cuma’ya bomba gibi geliyorsun

Gülüm E English_teacherrr arkadaşımdan öğrendiğim 7 zeytin 1 incir kürünü uyguluyorum. Çok faydalıymış, zayıflamaya yardımcı metabolizmayı hızlandırıyormuş... deneyelim dedikBende severim gulum, yemek olmadiginda en buyuk kurtaricidir, ucuzdur, sagliklidir ve envayi cesit varyasyonlarini yapabiliyorsun, afiyet olsun gulum :)
Haklisin guzelim, o ter akacak ki ,citir olunsun :))
Evet bekliyorum boyle bir performans sizden :))
Kahvaltinda ozel bir diyet mi yaptin gulum, gunun gayet guzel olmus :)
Disci randevunda guzel gecer insallah..
Yine guzel birgun kuzum:)
Guzel bir gun daha canim :)
Takima dondugun icin bende mutluyum canim :))
Takimimizda ne cevherler varmis da haberimiz yokmus :)
4 adet ikram biskuviye (ki kendisini cook severim, ogrencilik yillarimin vazgecilmeziydi :)) minik bir ceza geliyor :)
Gerisi guzel olmus canim , su da ictin mi yeterince?

Gelmiş geçmiş olsun kaptanım. Sen sporun acısını çıkartacağım dediysen fena puanlar bizi bekliyor demektirGunaydin
Gecmis baya birikmis
Yawrukush kaptanim tabloyu guncelleyip ardindan puanlarini kesecegim kacamak yapanlarin
Benim kiz daha iyi. Atesi kalmadi. Kuzum gece uyanip Anne Daha iyiyim diyip durdu :) yine de test olacak ama.
Babasida evde bugun. Normale donebilecegim. Dun spor yoktu ama bugun acisi cikar. Havada ucusmus sporlar dün. Attigin karikaturde ki gibi olacaklar bu gidisle![]()

Gülüm sen neden moralini bozuyorsun anlamadın, 3 gün içinde 400 gram gitmiş daha ne olsun? Bence çok güzel ilerliyorsunKilo bildiririmi yapayım cuma 104.7 bugun 104.3 nerde hata yapıyorum anlamadım bu 7 zeytin 1 incir kürü bi sabah bide akşam yatmadan yeniyo ben if yaptığım için erken yiyorum acaba o yüzden mi etki etmedi bana bilmiyorum ama canım acayip sıkkın regl dedim hani yok şişkinlik filan sadece 400 gram![]()

ben senin yerinde olsam zeytin incir kürünü if saatlerinin içinde uygulardım. İf nin özelliği 8 saat yeme süresinin haricinde bir şey yememek, belki etki ediyordur. Yalnız bunu verdiğin kiloya bağlı demiyorum, eksildiğin rakam harika. Cuma’ya bomba gibi geliyorsun

-400 ile yeni haftaya merhabaKilo Kontrol
Cuma 69.4
Pazartesi 69.0
Hedef 68.5

Kararın çok mantıklı canım, cuma yiyoruz sonra bütün hafta o yediğimiz peşimizden geliyor. Ödülleri ölçülü tutmak daha mantıklı.Günaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım
Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan