Canim asgari ücretle geçiniyoruz ve yüklü miktarda ev borcumuz var.. iki tanede küçük cocugum düşün.. ama ailesi su alınacak oğlum şu kadar parada sen koysan.. yada su hoşuma gitmiyor değiştirelim şu kadar parada sen koysan.. çünkü biz 10 milyar maaş alıyoruz ya umurlarinda değil onların bizim borcumuz
Ayy ben ılk yıllarda cok cektım esımın aılesıne olan baglılıgından. Dugundekı butun takıları gerı odıcez dıye aldılr 150 ceyrek 11 bılezık. Gerıde vermediler herseyımızede karısırlardı ahh ahCanim ailesi .. Yeni evlendk ben altınlarım ile ev alalım harcanmasin hemde kendimize ait bı evimiz olsun dedim.. ailesi çıktı biz ev borcu ödüyoruz niye ev aldınız önce bize yardım etseydiniz biz ölsek sanki bu ev kime kalacak.. bunun için yıllarda kavga çıktı onlar parayı yetiştiremese onlara gittiğimizde eşime söylüyordu bı kavga.. onlarin ev borcu yüzünden yeni evliliğim hamilelegim çocuğumun 1 yaşı 2 yaşı kavga ile geçti o bitti.. ailem bizim evde niye rahat ailem niye yemek yemiyor niye çay içmiyor niye ailemle çok sıkı fiki değilsin vs vs her şey için bı kavga..en büyük sorunumuz kavga nedenimiz onun ailesine düşkünlüğü ve ailesinin patavatsız ligi
Oo masallah guzel bı baslangıcGünaydın kızlar dünden bu güne -500 le başladm hadi hayrlı olsun![]()
Aynen üzülmüyorum 1 ay 63 ü kıramamıstım sayende yumurta detoksuyla kırdım şükür gerıde almadımUzulme bencede canim. Benim kiramadigim bir 66 vardi. Haftalarca yapismisti
Birden guzel bir eksi goreceksin