• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim asgari ücretle geçiniyoruz ve yüklü miktarda ev borcumuz var.. iki tanede küçük cocugum düşün.. ama ailesi su alınacak oğlum şu kadar parada sen koysan.. yada su hoşuma gitmiyor değiştirelim şu kadar parada sen koysan.. çünkü biz 10 milyar maaş alıyoruz ya umurlarinda değil onların bizim borcumuz

Canim ailesi .. Yeni evlendk ben altınlarım ile ev alalım harcanmasin hemde kendimize ait bı evimiz olsun dedim.. ailesi çıktı biz ev borcu ödüyoruz niye ev aldınız önce bize yardım etseydiniz biz ölsek sanki bu ev kime kalacak.. bunun için yıllarda kavga çıktı onlar parayı yetiştiremese onlara gittiğimizde eşime söylüyordu bı kavga.. onlarin ev borcu yüzünden yeni evliliğim hamilelegim çocuğumun 1 yaşı 2 yaşı kavga ile geçti o bitti.. ailem bizim evde niye rahat ailem niye yemek yemiyor niye çay içmiyor niye ailemle çok sıkı fiki değilsin vs vs her şey için bı kavga..en büyük sorunumuz kavga nedenimiz onun ailesine düşkünlüğü ve ailesinin patavatsız ligi
Ayy ben ılk yıllarda cok cektım esımın aılesıne olan baglılıgından. Dugundekı butun takıları gerı odıcez dıye aldılr 150 ceyrek 11 bılezık. Gerıde vermediler herseyımızede karısırlardı ahh ah
Günaydın kızlar dünden bu güne -500 le başladm hadi hayrlı olsun 😁
Oo masallah guzel bı baslangıc
Uzulme bencede canim. Benim kiramadigim bir 66 vardi. Haftalarca yapismisti
Birden guzel bir eksi goreceksin
Aynen üzülmüyorum 1 ay 63 ü kıramamıstım sayende yumurta detoksuyla kırdım şükür gerıde almadım

Ekle
Tebrik ederim canim
ES yarismasi bu haftada yok.
Fotograf eksik canim. Esas listedesin ve yeni kurallardan biri
Eklemiştim ama olmamış yeniden atıyım canım

Eklentiler

• 20201030_085416.webp
    20201030_085416.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 24

Eklentiler

• FB71EB46-9465-4D9E-8921-D2E4B3EDB810.webp
    FB71EB46-9465-4D9E-8921-D2E4B3EDB810.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 19
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.​
IsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
esmeriiim esmeriiim 30S :cool:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
@pisi pisi kopatim:cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar:DINLENME
@_Vera_100IA MUAF:KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
@nanekekik:cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYE SPOR?:nazar: SPOR?
@Beklenen210DK A:cool::KK200: 50SEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
E English_teacherrr :cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
@fyzanur:cool::cool::KK200::KK200:50S En Büyük TÜRKİYE
Canfeb Canfeb :cool::cool::KK200::KK200:50S En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
Alp_BuRc Alp_BuRc 30M :cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
@barga10DK A :cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
Mor Vampirella Mor Vampirella :cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
@Birgaripyolcu06:cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
Arrietty_ Arrietty_ :cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar:DINLENME
@E-brulim:cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
@Periannem:cool::cool:En Büyük TÜRKİYESPOR?
@Smneapdullah:cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
Fitt_anne Fitt_anne :cool::cool:30S :KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar: SPOR?
@sserendipity:cool::cool::KK200::KK200:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:

esmeriiim esmeriiim , E English_teacherrr , @fyzanur , Alp_BuRc Alp_BuRc , Mor Vampirella Mor Vampirella , @Periannem menulerinizi yazmadiniz kizlar..

@nanekekik , Fitt_anne Fitt_anne kizlar sizde spor yapip yapmadiginizi yazmamissiniz.
Perşembeleri kaynimlar geliyor yapamıyorum kaptanım spor belirtirim bundan sonra 😍

Yine son anda dayanamadin sporu yaptin ondan olmasin? Az bekle bakalim
Bekleyemedim çünkü wcye gittim tartıldım 67.2 çıktım bu seferde iyice sinielerim bozuldu ☹️kardeşimi okula bırakmam gerekiyordu bişeyler yiyip çıktım ordan da markete yolladı anam beni ama moralim berbat oldu ilk defa takıma artı geliyorum hemde bu kadar spora rağmen

annem yapti tarhanayı. denizliye yolun düşerse sana ikram ederim.

inşallah.
Tesekkur ederim canim, yemis kadar oldum 🌼
Bekleyemedim çünkü wcye gittim tartıldım 67.2 çıktım bu seferde iyice sinielerim bozuldu ☹️kardeşimi okula bırakmam gerekiyordu bişeyler yiyip çıktım ordan da markete yolladı anam beni ama moralim berbat oldu ilk defa takıma artı geliyorum hemde bu kadar spora rağmen
Kuzum spordandir. Kas yaptin. Bu hafta sirf cardio yapalim. Leslie, yuruyus. Bak bakalim Pazartesi sana guzel bir eksi cikmiyor mu
Geçen cuma 65.9
Ptesi 66.3
Bugün 65.4
Fark -0.5
Yüzde 0.75
Hedef 64.8
Arrietty_ Arrietty_
Tebrik ederim Canfeb Canfeb
Fotograf da istiyorum :)) Kullanici ismi ve tarih ile

Back
X