- 9 Ağustos 2017

- 8.642

- 34.371

- 548

aynı durum bende de var . Yeşil çay içsem ister misin ödem yapsın diyorum kendi kendimeBilmiyorum çok yiyemiyorumyiyince pişman oluyorum
ya kilo aldıysam diye
![]()
kankimmm haydi bekliyorum seni buraları bırakma sakınEline sağlık kankim yarın a bomba gibi dönüyorum bende artık
canım her gün menü ve spor tablosunu gün geriden yapıyorum çünkü menüleri ertesi gün sabaha kadar yazan çıtırlar var tablo hep eksik kalıyor öyle.Yani bugün attığın adımı yarının tablsounda göreceksin.Bugün paylaştığım cumartesinin tabloları.Ben bu gün 4 saat yürüdüm canım yani 20 bin adım onuda yazdın ?
Misafirler gittiyseeee DİK DUR EĞİLME BU TAKIM SENİNLEiyi akşamlar bugun çok fena bi gündü sanırım diyete başladım başlayalı ilk kez bu kadar pişman oldum yediklerimden hiç de menü yazmak istemiyorum bu yüzden ama mecbur yazcam cezama razıyım ama bi daha olmayacak söz
Sabab kahvaltı da 1 dilim tb ekmeği 1 tane haşlanmış yumurta 1 dili peynir domates ve salatalık 3 4 zeytin
Öğle şekersiz nescafe
Akşam patatesli mantı bi kase kadarhiç yemedim mantı ama bugun mecbur kaldım diyelim misafirim de gitti yolcu ettim toparlanabilirim artık spor yok
Suyum 2.5 ltArrietty_
Birgaripanne @_Vera_
HARİKA MAŞALLAHBugunku leslie+50 dakikalik yuruyusteki adim sayisi.![]()